Ga naar hoofdinhoud

VOOR IEDERE SITUATIE

EEN GESCHIKTE

MAGAZIJNSTELLING

Magazijnstellingen zijn veel meer dan een aantal stalen onderdelen. Het is een doordacht systeem waarmee u efficiënt, gebruiksvriendelijk maar vooral veilig uw goederen opslaat. De keuze voor een stelling hangt onder andere af van de magazijnruimte zelf, het volume en gewicht van de goederen, maar ook welke interne transportmiddelen u gebruikt. Wiersma Heftrucks & Magazijnrichting kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden toegespitst op uw specifieke situatie. Bij bestaande magazijnen, maar ook voor de bouw kunnen we een goed advies neerleggen.

Ons assortiment magazijnstellingen bestaat uit een diverse reeks aan stellingen voor ieder doeleinde binnen uw magazijn. De stellingen kunnen door ons geleverd en gemonteerd worden. Hieronder een overzicht van onze beschikbare magazijnstellingen.

ONS ASSORTIMENT
Palletstelling 2020-02-19 13.52.36

Palletstelling

Een efficiënte manier voor de opslag van uw pallets. De mogelijkheden en configuraties zijn divers en worden in eigen huis getekend. Palletstellingen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kunnen adviseren over de meest geschikte stelling voor uw magazijn en goederen.

Draagarmstelling 2018-07-04 14.53.50

Draagarmstelling

Draagarmstellingen worden gebruikt voor opslag van langere goederen en plaatmateriaal. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld gipsplaten, balken en buizen. In combinatie met legborden, kunnen deze stellingen gebruikt worden voor kleine goederen zoals bouwmaterialen. Leverbaar in diverse maatvoeringen.

Inrijstelling 2018-09-20 12.05.54

Inrijstelling

Geschikt voor het wegzetten van grote aantallen pallets met dezelfde artikelen volgens het LIFO (last in-first out) principe. Met deze stellingen kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut, zowel in oppervlakte als in hoogte.

©Carlo Perazzolo/carloperazzolo.com

Verrijdbare palletstelling

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets, waarmee u tot 90% ruimte kunt besparen. Een verrijdbare palletstelling past perfect in een magazijn dat continue aanpassing vraagt of waar de ruimte beperkt is. Bij verrijdbare stellingen is veiligheid een extra belangrijk item. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

Pallet doorrol- en opduwstelling

Pallet doorrol- en opduwstelling

Bij een doorrol- of opduwstelling De compacte vorm van opslag is ideaal voor FIFO (first in, first out) en geschikt voor zowel dozen als pallets. Bij deze stellingen worden goederen aan een kant ingeladen en aan de andere kant uitgenomen en rolt de volgende pallet of doos vanzelf naar voren. Dit soort stellingen zijn ideaal wanneer er een snelle doorlooptijd gewenst is of er met bederfelijke goederen gewerkt wordt.

Grootvakstelling 2018-01-26 11.20.55-1

Grootvakstelling

Grootvakstellingen zijn geschikt voor de opslag van grote niet gepalletiseerde goederen. Deze  goederen vaak met de hand opgeslagen en uitgenomen. Een grootvakstelling is uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Archief stelling

Archiefstelling

Compacte en efficiënte opslag voor archiefdozen, voor zowel handmatig als machinaal verwerken. Uit te voeren in meerdere verdiepingen met tussenvloeren, welke kunnen bereikt met trappen of lift.

Dozen doorrolstelling 20191202

Dozen doorrolstelling

Ruimtebesparende doorrolstellingen kunnen worden gebruikt voor dozen. De goederen worden aan de invoerzijde van de stelling ingezet en worden aan de uitvoerzijde uitgenomen. Hierdoor kan bijvoorbeeld de productie worden gescheiden van de expeditie.

Push back stelling

Push-backstelling

Een push-back stelling is de ideale manier om uw stellingen optimaal en maximaal te benutten. De stelling staat op een rollerbaan onder een kleine helling waardoor de pallets, als er een aan de voorkant wordt afgehaald, doorschuiven. Push-backstellingen zorgen voor een hogere opslagcapaciteit dan statische stellingen. Een ander voordeel is dat de pallets maar aan één kant van de stelling afgehaald hoeven te worden.

Legbordstelling multipurpose-shelving-dimax-10

Legbordstelling

De legbordstelling is ideaal voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. Ze zijn verkrijgbaar in vele hoogten en breedten waardoor iedere ruimte optimaal gevuld kan worden en kunnen ook achteraf makkelijk worden uitgebreid. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huidige of nieuwe magazijn?
Onze Autocad tekenaar kan een helder en pasklaar ontwerp presenteren.

Wiersma Soest

Koningsweg 6-A,
3762 EC Soest

+31 (0) 35 – 602 34 00
info@wiersmaheftrucks.nl

Wiersma Tiel

Morsestraat 26,
4004 JP Tiel

+31 (0) 344 – 62 45 24
info@wiersmaheftrucks.nl

24-uurs service

Storing of serviceonderhoud? Klik op de knop hieronder voor meer informatie!

© 2022 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Back To Top