Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment Magazijnstellingen

Een goed ontwerp met de juiste magazijnstellingen is de sleutel tot een efficiënte en georganiseerde magazijnruimte. Daarom bieden we de expertise van onze Autocad tekenaar om u te voorzien van een op maat gemaakt ontwerp.

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de geschikte magazijnstellingen kiest die naadloos aansluit op uw wensen?
Onze experst in magazijninrichting staan voor u klaar.

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar

Maximaliseer de magazijnruimte met magazijnstellingen

Onze magazijnstellingen

Een georganiseerd magazijn is essentieel om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Ons team van experts kan u helpen bij het ontwerpen van een indeling die zorgt voor maximale opslagcapaciteit zonder in te leveren op overzichtelijkheid.

Door gebruik te maken van slimme opslagoplossingen, zoals stellages, legborden en palletrekken, kunnen we uw magazijnruimte optimaliseren en een gestroomlijnde indeling creëren. Dit maakt het gemakkelijk om goederen op te slaan en te lokaliseren, waardoor u kostbare tijd bespaart.

De eerste stappen naar een optimaal magazijn

Een efficiënt magazijn (mensen, gebouw, magazijnstellingen, intern transport) wordt bepaald door een samenspel van diverse factoren. Denk hierbij aan afmetingen en contouren van het gebouw, omloopsnelheid van de goederen, type en hoeveelheid van stellingen en intern transport etc.

Lees meer over inventarisatie, advies & ontwerp

Ontdek onze type magazijnstellingen

Palletstelling

Een efficiënte manier voor de opslag van uw pallets. De mogelijkheden en configuraties zijn divers en worden in eigen huis getekend. Palletstellingen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kunnen adviseren over de meest geschikte stelling voor uw magazijn en goederen.

Draagarmstelling

Draagarmstellingen worden gebruikt voor opslag van langere goederen en plaatmateriaal. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld gipsplaten, balken en buizen. In combinatie met legborden, kunnen deze stellingen gebruikt worden voor kleine goederen zoals bouwmaterialen. Leverbaar in diverse maatvoeringen.

Inrijstelling

Geschikt voor het wegzetten van grote aantallen pallets met dezelfde artikelen volgens het LIFO (last in-first out) principe. Met deze inrijstellingen kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut, zowel in oppervlakte als in hoogte.

Verrijdbare palletstelling

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets, waarmee u tot 90% ruimte kunt besparen. Een verrijdbare palletstelling past perfect in een magazijn dat continue aanpassing vraagt of waar de ruimte beperkt is. Bij verrijdbare stellingen is veiligheid een extra belangrijk item. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

Pallet doorrol- en opduwstelling

Bij een doorrol- of opduwstelling De compacte vorm van opslag is ideaal voor FIFO (first in, first out) en geschikt voor zowel dozen als pallets. Bij deze stellingen worden goederen aan een kant ingeladen en aan de andere kant uitgenomen en rolt de volgende pallet of doos vanzelf naar voren. Dit soort stellingen zijn ideaal wanneer er een snelle doorlooptijd gewenst is of er met bederfelijke goederen gewerkt wordt.

Grootvakstelling

Grootvakstellingen zijn geschikt voor de opslag van grote niet gepalletiseerde goederen. Deze  goederen vaak met de hand opgeslagen en uitgenomen. Een grootvakstelling is uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Archiefstelling

Een archiefstelling is een speciaal ontworpen rek of kast die wordt gebruikt voor het opslaan en organiseren van archiefmateriaal zoals documenten, dossiers, mappen en andere belangrijke papieren. Compacte en efficiënte opslag voor archiefdozen, voor zowel handmatig als machinaal verwerken. Uit te voeren in meerdere verdiepingen met tussenvloeren, welke kunnen bereikt met trappen of lift.

Dozen doorrolstelling

Onze ruimtebesparende doorrolstellingen kunnen worden gebruikt voor dozen. De goederen worden aan de invoerzijde van de stelling ingezet en worden aan de uitvoerzijde uitgenomen. Hierdoor kan bijvoorbeeld de productie worden gescheiden van de expeditie.

Push-back stelling

Een push-back stelling is de ideale manier om uw stellingen optimaal en maximaal te benutten. De stelling staat op een rollerbaan onder een kleine helling waardoor de pallets, als er een aan de voorkant wordt afgehaald, doorschuiven. Pushback stellingen zorgen voor een hogere opslagcapaciteit dan statische stellingen. Een ander voordeel is dat de pallets maar aan één kant van de stelling gehaald hoeven te worden.

Legbordstelling

De legbordstelling is ideaal voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. Ze zijn verkrijgbaar in vele hoogten en breedten waardoor iedere ruimte optimaal gevuld kan worden en makkelijk worden uitgebreid. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Een helder en pasklaar ontwerp

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huidige of nieuwe magazijn? Onze Autocad tekenaar kan een helder en pasklaar ontwerp presenteren.

Lees meer

Met logische looproutes en strategische werkstations

Werkrprocessen stroomlijnen

Een efficiënt magazijn vereist niet alleen een goede opslag indeling, maar ook logische looproutes en strategisch geplaatste werkstations. Door een efficiënte doorstroming van goederen mogelijk te maken, minimaliseert dit het tijdverlies en verhoogt het de productiviteit.

Ons ontwerp houdt rekening met alle aspecten van uw bedrijfsprocessen, zoals de ontvangst van goederen, orderpicking en het verzendproces. Door logische looproutes te creëren en werkstations strategisch te plaatsen, minimaliseren we vertragingen en optimaliseren we de workflow.

Een goed georganiseerd magazijn draagt bij aan een soepel verloop van de operaties. Door een efficiënt ontwerp kunnen we de doorvoer- en doorlooptijden verbeteren. Dit betekent dat u minder tijd besteedt aan het zoeken naar producten en meer tijd kunt besteden aan andere belangrijke taken.

Onze oplossingen kunnen helpen bij het verminderen van fouten, het versnellen van het orderpicking proces en het verminderen van wachttijden. Hierdoor kunt u uw klanten sneller bedienen en de tevredenheid vergroten.

Voorbereiding op groei en toekomstige veranderingen

Ons doel is niet alleen om uw huidige magazijnruimte te optimaliseren, maar ook om deze klaar te maken voor groei en toekomstige veranderingen. Elk bedrijf evolueert en de behoeften kunnen in de loop der tijd veranderen.

Daarom streven we ernaar om flexibele oplossingen te bieden die kunnen worden aangepast aan nieuwe eisen en groeiende inventaris. Met ons op maat gemaakte ontwerp zorgen we ervoor dat uw magazijnruimte kan meegroeien met uw bedrijf, zodat u altijd voorbereid bent op veranderingen in de toekomst.

Kwalitatieve reparatie en 24-uurs service

Onderhoud

Profiteer van onze 24-uurs service

Wij bieden een breed scala aan magazijnstellingen en zorgen ervoor dat u intern transportmateriaal altijd optimaal functioneert, ongeacht het werkschema van u bedrijf. Met onze 24-uurs service staan we altijd voor u klaar.

Kwalitatieve reparatie en preventief onderhoud aan magazijnstellingen

Naast het leveren van magazijnstellingen biedt Wiersma ook ondersteuning op het gebied van reparatie en onderhoud. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u intern transport materieel altijd betrouwbaar en veilig is. Daarom staan onze gekwalificeerde monteurs klaar om eventuele problemen snel op te lossen en om preventief onderhoud uit te voeren. Zo minimaliseren we stilstand en optimaliseren we de efficiëntie van u magazijn.

Een goed georganiseerd magazijn is essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Met de juiste magazijnstellingen en een doordachte magazijninrichting kun u tijd en ruimte besparen en de productiviteit verhogen. Bij Wiersma bieden we niet alleen hoogwaardige magazijnstellingen, maar ook uitgebreide diensten zoals inventarisatie, advies, onderhoud en huur-/lease-opties. Vertrouw op ons ervaren team en maak gebruik van onze 24-uurs service voor een optimale inrichting van u magazijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze magazijnstellingen en onze toepassingen voor uw magazijninrichting? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Fallback Image Alt Text

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts