skip to Main Content

VACATURE: PLANNER (M/V)

VACATURE: PLANNER (M/V)

Om onze service-afdeling te versterken zijn wij op zoek naar een planner voor onze vestiging in Tiel.

Lijkt jou het leuk om deel uit maken van een dynamisch team, waarin professionaliteit, humor en een respectvolle benadering van iedereen hand in hand gaan? We hebben een mooie uitdaging voor je klaar liggen als Planner op onze service-afdeling in Tiel! Met uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Zijn onderstaande zaken voor jou een vanzelfsprekendheid? Solliciteer dan direct!

  • Plannen en organiseren: overzicht behouden in een dynamische omgeving, waar je te maken hebt met acute problemen of veranderingen.
  • Spin in het web: contact onderhouden met verschillende disciplines binnen de organisatie. Hierbij kunnen schakelen, om de verschillende belangen tegen elkaar af te wegen.
  • Initiatief nemen: kansen signaleren en hiernaar handelen. Zowel op korte termijn, als ook bijdrage aan procesverbetering op de langere termijn.
  • Communicatief vaardig: ideeën en meningen aan anderen kenbaar maken. Gebruik maken van duidelijke taal en er zeker van zijn dat jouw boodschap helder aankomt.
  • Stressbestendig: wanneer een werknemer onverwachts uitvalt of de klant lastminute andere wensen heeft, hierop anticiperen en een oplossing vinden. Jij kan tegen een stootje en zorgt dat alles geregeld wordt!
  • Probleemoplossend vermogen: zien waar het probleem ligt en hoe dit op te lossen. Continu het klantbelang, bedrijfsbelang én het belang van de werknemers meenemen in de keuzes die je maakt.

Dit is Wiersma Heftruck & Magazijninrichting
Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting met vestigingen in Tiel en Soest, is dé expert op het gebied van intern transport en magazijninrichting. We hebben jarenlang ervaring in het merkonafhankelijk leveren en onderhouden van alle interne transportmiddelen. Service, flexibiliteit en de klant ontzorgen zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf. Naast interne transportmiddelen hebben wij diverse producten en diensten die de veiligheid en ergonomie in het warehouse en magazijn vergroten. Denk hierbij aan onder andere LED-projectie (actieve veiligheid), Boplan aanrijbeveiliging en AGV-techniek. Maar ook voor het inrichten en aanpassen van het magazijn op het gebied van stellingen kunnen wij van dienst zijn. Zo hebben wij een eigen Autocad-tekenaar die een ontwerp pasklaar en helder presenteert aan de klant. Kortom; met een groot en breed merken- en dienstenpakket is Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting de ultieme one-stop-shop op het gebied van intern transport en magazijninrichting.

Solliciteren of meer informatie?
Ben je enthousiast geworden over de functie en wil je onderdeel zijn van ons hechte team? Solliciteer dan nu!

Neem contact op met Rene Polman via rpo@yale.nl of via 06-29014558.
Voor je bij ons in dienst treed zullen we samen een VOG-verklaring voor je aanvragen,

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top