Ga naar hoofdinhoud
Energiebronnen

Uw bedrijf optimaal aan het werk

Geef energie aan uw intern transport

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting werken wij veel met het betrouwbare merk Yale. We bieden onder andere een breed scla aan intern transport materiaal aan, de service Yale Fleetmanagement én dus ook de diverse energiebronnen! Yale heeft namelijk het grootste aanbod energiebronnen van diverse fabrikanten. Zo krijgt u altijd de beste oplossing om uw werkzaamheden te optimaliseren.

Ons team beschikt over uitgebreide kennis van beschikbare energiebronnen voor intern transport materiaal. Maak een afspraak met onze experts voor meer informatie over hoe bijvoorbeeld het juiste motorvermogen u kan helpen om uw werkzaamheden efficiënter uit te voeren.

Maak direct een afspraak!
Onze energiebronnen
Loodzuurbatterijen

Toeleveringsketens staan tegenwoordig flink onder druk om de kosten onder controle te houden en de marges te handhaven, en daarom zijn bedrijven op zoek naar bewezen, betrouwbare technologie voor hun machineparken, die ook nog eens betaalbaar is. En in combinatie met de steeds strengere voorschriften voor de uitstoot van broeikasgassen, duurzaamheidsinitiatieven van bedrijven en vereisten voor de luchtkwaliteit van binnenruimtes zijn loodzuurbatterijen een verstandige keuze voor elektrificatie.

Meer info
Interne-verbrandingsmotor

In het huidige bedrijfsklimaat is weinig ruimte voor fouten en zijn de deadlines binnen de gestroomlijnde toeleveringsketens continu strak en keihard. Betrouwbaarheid is van cruciaal belang en interne-verbrandingsmotoren (ICE) beschikken over bewezen technologie om heftrucks in de meest uitdagende bedrijfsomstandigheden aan te drijven en de zwaarste ladingen daarbij te vervoeren.

Meer info
Lithiumionbatterijen

Bij logistieke werkzaamheden gelden in elke fase strikte normen en zware uitdagingen. De kosten moeten worden verlaagd met een beperkt personeelsbestand en tegelijk moet er aan de steeds strengere emissiewetgeving en hygiënenormen worden voldaan. Flexibiliteit is de oplossing.

Meer info
Afspraak maken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts