Ga naar hoofdinhoud

Aanrijdbeveiliging bar voor uw magazijn

Aanrijdbeveiliging is een belangrijk onderdeel van veilige magazijnen en veiligheid is een topprioriteit voor elk bedrijf. Vooral in magazijnen waar dagelijks een groot aantal heftrucks en vrachtwagens in beweging zijn. De juiste maatregelen treffen om ongelukken en schade te voorkomen is van grote waarde, en dat is waar onze aanrijbeveiliging in beeld komt.

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de veiligheidsoplossing kiest die naadloos aansluit op uw wensen? Onze veiligheid-adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Beschikbaar

Waarom aanrijdbeveiliging onmisbaar is

Als eigenaar of exploitant van een magazijn weet u als geen ander hoe belangrijk veiligheid op de werkvloer is. Maar wist u dat heftrucks een van de meest gevaarlijke voertuigen zijn in een magazijnomgeving? De combinatie van hoge snelheden, belemmerd zicht en onverwachte obstakels kan leiden tot ernstige ongelukken en zelfs tot dodelijke slachtoffers.

Een veiligheidsbarrière van Wiersma Heftrucks kan een belangrijk onderdeel zijn van uw veiligheidsstrategie, omdat het fungeert als een effectieve signalering voor mogelijke aanrijdingen bij te hoge doorrijhoogten. De aanrijdbeveiliging barrière, in de vorm van een stang, is uitgerust met ledverlichting en produceert geluidssignalen wanneer een voertuig te dichtbij komt. Dit stelt de bestuurder van de heftruck in staat om tijdig te reageren en een potentieel gevaarlijke situatie te vermijden.

Hoe werkt onze aanrijdbeveiliging?

Een veiligheidsbarrière bestaat uit een aanrijdbeveiliging stang die geplaatst wordt op een strategische locatie waar een te hoog voertuig gevaarlijk kan zijn. Deze aanrijbeveiliging stang is voorzien van ledverlichting die fel knippert om de aandacht van de heftruckbestuurder te trekken. Daarnaast is er ook een geluidssignaal dat afgaat wanneer de heftruck te dichtbij komt.

Deze visualisatie- en auditieve signalen zorgen ervoor dat de bestuurder onmiddellijk wordt gewaarschuwd voor het gevaar en actie onderneemt om een aanrijding te voorkomen. Dit extra niveau van waarschuwing is vooral nuttig in donkere of drukke magazijnen waar het zicht mogelijk belemmerd is.

Veiligheidsbariere

De stang dient als signalering voor een mogelijke aanrijding bij een te hoge doorrijhoogte. De stang heeft LED-verlichting en zendt geluidssignalen uit op basis waarvan de bestuurder van de heftruck wordt gewaarschuwd voor een mogelijke aanrijding.

Interactief

Akoestiek

Interactief

LED-verlichting

De voordelen van een veiligheidsbarrière

Het implementeren van een veiligheidsbarrière voor uw heftrucks kan u allerlei voordelen opleveren, niet alleen voor de veiligheid van uw medewerkers, maar ook voor de efficiëntie van uw bedrijfsvoering. 

Door de bestuurders van heftrucks te waarschuwen voor mogelijke aanrijdingen kunnen veiligheidsbarrières het risico op ongevallen en letsel aanzienlijk verminderen. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en verhoogt het vertrouwen en het welzijn van uw medewerkers.

Verbeterde productiviteit

Wanneer bestuurders zich bewust zijn van de mogelijke gevaren en tijdig kunnen reageren, zal dit de productiviteit ten goede komen. Medewerkers zullen met meer vertrouwen en efficiëntie werken, wetende dat ze worden beschermd tegen potentiële ongevallen.

Het voorkomen van ongelukken en schade kan u ook aanzienlijke kosten besparen op het gebied van reparaties, medische behandelingen en juridische procedures. Een veiligheidsbarrière is een investering die zichzelf op lange termijn ruimschoots terugbetaalt.

Bescherming op de lange termijn

Wanneer we het hebben over de hoogwaardige kwaliteit van onze aanrijdbeveiligingsproducten, bedoelen we dat ze gebouwd zijn om lang mee te gaan. Onze aanrijbeveiliging producten worden geproduceerd met behulp van premium materialen zoals sterk staal en duurzame kunststoffen die bestand zijn tegen zware impact. Met deze materialen kunnen we producten maken die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en zelfs de meest intense botsingen kunnen doorstaan. 

Veiligheid voorop

Bij het kopen van een aanrijdbeveiligingsbar is veiligheid altijd de hoogste prioriteit. Een expert op dit gebied kan u helpen bij het identificeren van de beste opties die passen bij uw situatie. We hebben uitgebreide kennis en ervaring in het werken met verschillende soorten aanrijdbeveiligingsbars en kunnen bepalen welke het beste past bij uw magazijn of distributiecentrum.

Door deskundig advies bij ons in te winnen, bent u er zeker van dat de aanrijdbeveiligingsbar die u kiest voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidsnormen. Dit minimaliseert het risico op ongevallen en schade aan uw eigendommen.

 

De nummer één in heftrucks en magazijninrichting

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kunt u vertrouwen op een partner met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onze inzet voor flexibele kwaliteit en robuuste oplossingen heeft ons doen uitgroeien tot dé specialist op het gebied van heftrucks en magazijninrichting. Ervaar zelf het verschil dat onze expertise kan maken voor uw bedrijf. Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Neem nu contact met ons op

Veiligheid is maatwerk

Het advies- en consultatieproces

Tijdens het advies- en consultatieproces kunt u verwachten dat onze experts uw eisen zorgvuldig analyseren. We zullen luisteren naar uw ideeën en eisen en gebruiken hun expertise om geschikte opties voor te stellen. Onze deskundigen staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maatwerkoplossingen

Bij de aanschaf van een aanrijdbeveiliging bar wilt u ervoor zorgen dat deze perfect past bij uw magazijn of distributiecentrum. Daarom streven onze experts ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die volledig voldoen aan uw vereisten. We nemen de tijd om uw eisen in kaart te brengen en ontwikkelen vervolgens een plan dat precies past bij wat u nodig heeft. Heeft u een aanrijdbeveiligingsbar nodig voor bijvoorbeeld een drukke parkeergarage of voor gebruik in een magazijn? Laat het ons dan zeker weten. Onze experts hebben de expertise om maatwerkoplossingen te ontwerpen die passen bij uw werkomgeving.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het creeëren van een veilig magazijn en onze toepassingen voor uw magazijninrichting? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Fallback Image Alt Text

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts