Ga naar hoofdinhoud

Palletstellingen

Een efficiënte manier van opslag

Palletstelling

Een efficiënte manier voor de opslag van uw pallets. De mogelijkheden en configuraties zijn divers en worden in eigen huis getekend. Palletstellingen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kunnen adviseren over de meest geschikte stelling voor uw magazijn en goederen.

Palletstellingen voor grote en kleine pallets

Wij leveren palletstellingen in verschillende soorten en maten. En met uiteenlopende draagvermogens. Deze zijn geschikt voor de opslag van grote en kleine pallets, containers en bakken. Wij denken graag mee over de beste oplossingen, zodat u uw beschikbare ruimte optimaal benut.

Flexibele en veilige opslag van pallets

Onze palletstellingen bestaan uit frames en horizontaal verstelbare liggerpalen, geheel naar uw wens. Bijvoorbeeld met extra veiligheidsaccessoires. En afgestemd op uw bedrijfsvoering. Orderpicken, heftrucks, laadeenheden en omloopsnelheid, we houden rekening met alle factoren die invloed hebben op de inrichting van uw opslagruimte. Palletstellingen zijn ideaal voor een veilige en overzichtelijke opslag. Deze stellingen zijn namelijk inzetbaar volgens de FIFO-methode (First In First Out). Zo is iedere pallet direct bereikbaar.

Voor de opslag van

  • Gepalletiseerde goederen
  • Containers
  • Bakken

Palletstellingen zijn leverbaar met diverse opties, zoals dieptedragers, gaaslegborden en doorvalbeveiliging waar nodig. Stalen of kunststof aanrijdbescherming voor stijlen of kopse kanten voorkomt beschadigingen aan uw stellingen. Neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts