Ga naar hoofdinhoud

Grootvakstellingen

Uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed

Grootvakstelling

Een grootvakstelling is een veelgebruikt type stellingsysteem dat speciaal is ontworpen voor het opslaan van zwaardere en grotere goederen. Het is een reeks planken die stevig aan elkaar zijn bevestigd en verticaal in rijen zijn geplaatst. Deze stellingsystemen zijn meestal vervaardigd uit hoogwaardig staal en kunnen variëren in hoogte, breedte en diepte, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Grootvakstellingen zijn geschikt voor de opslag van grote niet gepalletiseerde goederen. Deze  goederen vaak met de hand opgeslagen en uitgenomen. Een grootvakstelling is uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Een robuust stellingsysteem

Met een grootvakstelling krijgt u de mogelijkheid om uw magazijn op een gestructureerde en overzichtelijke manier in te richten. Door gebruik te maken van deze stellingsystemen kunt u uw grote goederen gemakkelijk sorteren en organiseren op basis van type, grootte of zelfs op volgorde van populariteit. Hierdoor kunt u snel en efficiënt toegang krijgen tot uw goederen wanneer dat nodig is.

Grootvakstellingen zijn robuust gebouwd. Ze zijn hetzelfde opgebouwd als palletstellingen, met staanderframes en horizontale liggers. Het verschil zit ‘m in de roosters of legborden van metaal en hout. Deze zorgen bij grootvakstellingen voor een opslagniveau dat ruim, sterk en vlak is. Ideaal voor de opslag van goederen die handmatig moeten worden weggelegd.

Opslaan van grote en zware goederen

Een grootvakstelling, zoals de naam al aangeeft, is een rekensysteem dat speciaal is ontworpen voor het opslaan van grotere en zwaardere goederen. Deze stellingen staan ook wel bekend als breedvakstellingen. Ze worden gekenmerkt door hun stevige constructie en grote draagvermogen. Hierdoor kunnen zware materialen en producten veilig worden opgeslagen zonder risico op instorting.

Met onze grootvakstellingen kunt u uw magazijnruimte optimaal benutten. Door verticaal te werken, creëert u extra opslagruimte voor uw goederen. Dit betekent dat u meer producten kunt opslaan zonder dat u hoeft uit te breiden of een nieuw magazijn te bouwen.

Voorkom beschadigingen aan uw stellingen

Het is belangrijk om uw waardevolle goederen te beschermen tegen ongewenste beschadigingen. Grootvakstellingen, uitgerust met stalen of kunststof aanrijdbescherming, bieden een effectieve manier om dit te doen. De aanrijdbescherming voorkomt dat voertuigen of andere apparatuur tegen de stijlen of kopse kanten van de stellingen botsen, wat kan leiden tot ernstige schade. Met deze extra laag bescherming hoeft u zich geen zorgen te maken over dure reparaties of vervangingen.

De stalen aanrijdbescherming is een populaire keuze voor een grootvakstelling. De stalen aanrijdbescherming kan eenvoudig worden gemonteerd aan de stijlen of kopse kanten van de stellingen, waardoor u snel en efficiënt een betrouwbare bescherming kunt creëren. Als u op zoek bent naar een lichtere en meer flexibele optie, dan is kunststof aanrijdbescherming een goede keuze. Deze bescherming is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal dat sterk en duurzaam is.

Bekijk ook eens onze inrijstellingen, verrijdbare stellingen en archiefstellingen, of neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Een grootvakstelling op maat, ook in ruimtes met een beperkte hoogte

Ook in ruimtes met een beperkte hoogte kunnen we grootvakstellingen plaatsen. Zo vergroot u de opslagcapaciteit van uw magazijn. Het maximale draaggewicht van een grootvakstelling kan naar wens worden uitgevoerd. Wij denken met u mee over de gewenste indeling.

Bij het kiezen van de juiste afmetingen voor uw grootvakstelling moet u rekening houden met de maximale belasting die het systeem moet dragen en de beschikbare ruimte in uw magazijn. U kunt het beste advies vragen aan een expert van Wiersma om ervoor te zorgen dat u de juiste maatvoering kiest.

Voor de opslag van

  • Grote dozen
  • Zware kratten
  • Objecten die te zwaar of te groot zijn voor een legbordstelling

Grootvakstellingen zijn ideaal voor het opslaan van grote volumes goederen in magazijnen en distributiecentra. Ze bieden structuur en overzichtelijkheid. Ook voor bedrijven in de detailhandel en groothandel is het essentieel om een georganiseerd magazijn te hebben waarin producten gemakkelijk kunnen worden gevonden en verwerkt. Dankzij de grootvakstellingen kunt u uw voorraad op een gestructureerde en toegankelijke manier beheren.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts