Ga naar hoofdinhoud

Grootvakstellingen

Uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed

Grootvakstelling

Grootvakstellingen zijn geschikt voor de opslag van grote niet gepalletiseerde goederen. Deze  goederen vaak met de hand opgeslagen en uitgenomen. Een grootvakstelling is uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Een robuust stellingsysteem

Grootvakstellingen zijn robuust gebouwd. Ze zijn hetzelfde opgebouwd als palletstellingen, met staanderframes en horizontale liggers. Het verschil zit ‘m in de roosters of legborden van metaal en hout. Deze zorgen bij grootvakstellingen voor een opslagniveau dat ruim, sterk en vlak is. Ideaal voor de opslag van goederen die handmatig moeten worden weggelegd.

Een grootvakstelling op maat, ook in ruimtes met een beperkte hoogte

Ook in ruimtes met een beperkte hoogte kunnen we grootvakstellingen plaatsen. Zo vergroot u de opslagcapaciteit van uw magazijn. Het maximale draaggewicht van een grootvakstelling kan naar wens worden uitgevoerd. Wij denken met u mee over de gewenste indeling.

Voor de opslag van

  • Grote dozen
  • Zware kratten
  • Objecten die te zwaar of te groot zijn voor een legbordstelling

Grootvakstellingen zijn leverbaar met stalen of kunststof aanrijdbescherming voor stijlen of kopse kanten. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw stellingen. Neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts