Ga naar hoofdinhoud
Zware heftrucks

Robuuste trucks voor het vervoeren van zware lasten

Veilig, veelzijdig én onderhoudsvriendelijk

Zware Heftrucks van Wiersma heftrucks
Wij begrijpen dat uw bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om het verplaatsen van zware ladingen, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan zware heftrucks die aan al uw eisen voldoen. Bij Wiersma Heftrucks staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze zware vorkheftrucks zijn vervaardigd door gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een diesel-, gas- of elektrisch aangedreven heftruck, wij hebben de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Onze heavy-duty heftrucks zijn ontworpen voor gebruik in de zwaarste toepassingen! De trucks zijn verkrijgbaar in verschillende tonnages en voor uiteenlopende toepassingen. De heftrucks zijn veilig, duurzaam en efficiënt! Ze hebben uitstekende acceleratie, een soepel koppel én Stage IV-motoren met minder uitstoot. Onze trucks zijn met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en de werkplek beschermen tegen schade. Voor iedere inzet, hebben wij de juiste heftruck!

Daarom een zware heftruck!

Zwaar werk heeft zwaar geschut nodig. De heavy-duty heftrucks worden gebruikt voor het horizontaal en verticaal verplaatsen van zware goederen. Ze hebben de capaciteit om tot wel 16 ton te tillen en behalen hefhoogtes tot wel 12 meter! De verbrandingstrucks zijn voorzien van een Stage IV motor en voldoen daarmee aan de hoogste normen voor uitstoot. Ze zijn zelfs nog duurzaam bij langdurig inzet op piekvermogen! De prestatie verhogende eigenschap HiP (High Performance Setting) zorgt voor een betere productiviteit en de lastdetecterende hydraulica LSH (Load Sensing Hydraulics) zorgt automatisch voor de juiste hydraulische druk die er nodig is om de goederen te handelen.

Ons aanbod

Onze zware heftrucks hebben de capaciteit om tot wel 16 ton te tillen en behalen hefhoogtes tot wel 12 meter! Voor deze heftrucks is diverse aanbouwapparatuur beschikbaar, welke afgestemd worden op uw wensen. Vanuit onze kennis en expertise ontzorgen wij uw interne transport wensen van eerste contact tot levering én nazorg. Wilt u deskundig advies over de aanschaf van een heftruck voor zware lasten, van bijvoorbeeld de betrouwbare merken Yale of Mora? Neem dan vrijblijvend contact op!

Periodiek onderhoud

Efficiënt en productief werken is belangrijk, het is van belang dat uitval of stilstand van uw zware heftruck zoveel mogelijk wordt voorkomen. Met preventief onderhoud door onze technische expert zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn.

Het ontwerp van de heftruck zorgt ervoor dat de specialist gemakkelijk aan de slag kan. Zo is er onbelemmerde toegang tot de motor en de belangrijkste onderdelen. De CAN-busverbindingen verkorten de tijd om fouten te identificeren. De olie van de hydrauliek hoeft pas na 6000 draaiuren ververst te worden, het verversingsinterval voor de transmissie-olie is na 2000 draaiuren. Zo zijn langere service-intervallen mogelijk, dit zorgt voor een hogere uptime en vermindering van de servicekosten.

We combineren onderhoud ook met een VA-keuring. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gediplomeerde en gecertificeerde keurmeesters die geheel onafhankelijk zijn in hun oordeel. Meer informatie? Neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw zware heftrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Wilt u liever een zware heftruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Heftruckcertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een zware heftruck.

Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slecht door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een heftruckcertificaat! Meer weten over de certificaten?

Service en Ondersteuning
Bij Wiersma Heftrucks streven we naar volledige klanttevredenheid. Onze toegewijde serviceafdeling staat klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen of onderhoudsbehoeften. Wij geloven in langetermijnrelaties en streven ernaar om uw partner te zijn in het succes van uw bedrijf.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts