Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment zware heftrucks

Wij begrijpen dat uw bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om het verplaatsen van zware ladingen, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan zware heftrucks die aan al uw eisen voldoen. Bij Wiersma Heftrucks staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de heftruck kiest die naadloos aansluit op uw wensen?

Onze adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar
Filter opt:
Elektrisch
Elektrische heftruck (EP120/150/160 RC)
Elektrische heftruck EP120-150-160RC is een zeer compacte truck met een breedte vanaf 2050 mm.
Hefhoogte: 4000mm
Hefvermogen: 12000-16000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Mora
type machine: Zware vorkheftrucks
Elektrisch
Elektrische heftruck (EP150/160 RA)
Elektrische heftruck EP150-160RA is een zeer compacte truck met een breedte vanaf 2050 mm.
Hefhoogte: 3600mm
Hefvermogen: 15000-16000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Mora
type machine: Zware vorkheftrucks
Elektrisch
Elektrische heftruck (EP120 RA)
Elektrische heftruck EP120RA is een zeer compacte truck met een breedte vanaf 2070 mm.
Hefhoogte: 3600mm
Hefvermogen: 12000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Mora
type machine: Zware vorkheftrucks
Elektrisch
Elektrische heftruck (EP50/60 RA)
Elektrische heftrucks EP50-60RA, zeer compacte trucks met een breedte vanaf 1500 mm.
Hefhoogte: 4720mm
Hefvermogen: 5000-6000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Mora
type machine: Zware vorkheftrucks
Elektrisch
Elektrische heftruck (EP70/80/100 RA)
Elektrische heftrucks EP70-80-100RA zijn zeer compacte trucks met een breedte vanaf 1550 mm.
Hefhoogte: 4000mm
Hefvermogen: 7000-10000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Mora
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP160EF12)
Diesel vorkheftrucks GDP160EF met capaciteit 16,5 ton bij 1200 mm laadcentrum, voor heavy-duty, zware en intensieve werkcyclustoepassingen.
Hefhoogte: 6119mm
Hefvermogen: 16000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP130-160EF)
Diesel vorkheftrucks GDP130-160EF met capaciteit 13 tot 16,5 ton, voor heavy-duty, zware en intensieve werkcyclustoepassingen.
Hefhoogte: 7000mm
Hefvermogen: 10500-16500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP80-120DF)
Diesel vorkheftrucks GDP80-120DF voor gebruik in de zwaartse toepassingen
Hefhoogte: 5500-7000mm
Hefvermogen: 8000-12000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GLC40-55VX)
LPG vorkheftruck GLC40-55VX Veracitor Compact is een rijk uitgeruste serie vorkheftrucks die specifiek is ontwikkeld voor toepassingen met hoog heffen in kleine ruimtes.
Hefhoogte: 6000mm
Hefvermogen: 4000-5500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Compacte verbrandings vorkheftrucks

Ervaar de voordelen

Zware Heftrucks van Wiersma heftrucks

Wij begrijpen dat uw bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om het verplaatsen van zware ladingen, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan zware heftrucks die aan al uw eisen voldoen. Bij Wiersma Heftrucks staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze zware vorkheftrucks zijn vervaardigd door gerenommeerde merken die bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een diesel-, gas- of elektrisch aangedreven heftruck, wij hebben de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Veilig, veelzijdig én onderhoudsvriendelijk

Onze heavy-duty heftrucks zijn ontworpen voor gebruik in de zwaarste toepassingen! De trucks zijn verkrijgbaar in verschillende tonnages en voor uiteenlopende toepassingen. De heftrucks zijn veilig, duurzaam en efficiënt! Ze hebben uitstekende acceleratie, een soepel koppel én Stage IV-motoren met minder uitstoot. Onze trucks zijn met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en de werkplek beschermen tegen schade. Voor iedere inzet, hebben wij de juiste heftruck!

elektrische heftrucks

Zware goederen met enorme capaciteit

Innovatief, voor een betere productiviteit

Zwaar werk heeft zwaar geschut nodig. De zware heftrucks worden gebruikt voor het horizontaal en verticaal verplaatsen van zware goederen. Ze hebben de capaciteit om tot wel 16 ton te tillen en behalen hefhoogtes tot wel 12 meter! De verbrandings trucks zijn voorzien van een Stage IV motor en voldoen daarmee aan de hoogste normen voor uitstoot. Ze zijn zelfs nog duurzaam bij langdurig inzet op piekvermogen! De prestatie verhogende eigenschap HiP (High Performance Setting) zorgt voor een betere productiviteit en de lastdetecterende hydraulica LSH (Load Sensing Hydraulics) zorgt automatisch voor de juiste hydraulische druk die er nodig is om de goederen te handelen.

Onze producten uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze producten te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan nu een afspraak in

Innovatieve Technologie
Bij Wiersma Heftrucks blijven we voorlopen op het gebied van technologische ontwikkelingen. Onze zware heftrucks zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om de efficiëntie te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Van slimme sensoren tot geavanceerde automatisering, onze heftrucks zijn ontworpen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Uitstekend zicht

Comfortabel en veilig rijden

Eenvoudig en goedkoop onderhoud

Hogere uptime en vermindering van de servicekosten

Periodiek onderhoud

Efficiënt en productief werken is belangrijk, het is van belang dat uitval of stilstand van uw zware heftruck zoveel mogelijk wordt voorkomen. Met preventief onderhoud door onze technische expert zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn.

Het ontwerp van de heftruck zorgt ervoor dat de specialist gemakkelijk aan de slag kan. Zo is er onbelemmerde toegang tot de motor en de belangrijkste onderdelen. De CAN-busverbindingen verkorten de tijd om fouten te identificeren. De olie van de hydrauliek hoeft pas na 6000 draaiuren ververst te worden, het verversingsinterval voor de transmissie-olie is na 2000 draaiuren. Zo zijn langere service-intervallen mogelijk, dit zorgt voor een hogere uptime en vermindering van de servicekosten.

Geen last van overcapaciteit

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw zware heftrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Wilt u liever een zware heftruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Heftruckcertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een zware heftruck.
Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slecht door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een heftruckcertificaat! Meer weten over de certificaten?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Zware heftrucks? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts