Ga naar hoofdinhoud
Elektrische heftrucks

Energiezuinig en duurzaam rijden is de norm

Dé stille en schone manier van intern transport: elektrische heftrucks

Een elektrische heftruck is een ideaal hulpmiddel voor het hanteren van zware lasten. Het biedt verschillende voordelen, zoals veiligheidsopties, eenvoudig onderhoud en milieuvriendelijkheid. De krachtige elektrische motor zorgt voor voldoende vermogen om grote hoeveelheden goederen horizontaal of verticaal te verplaatsen. Hierdoor kunnen ervaren heftruckchauffeurs efficiënt en snel werken.

Onze elektrische heftrucks zijn daarnaast uitgerust met verschillende veiligheidsopties om ongevallen te voorkomen. Ze hebben bijvoorbeeld een stabiliteitsregeling die ervoor zorgt dat de truck stabiel blijft tijdens het heffen en verplaatsen van goederen. Daarnaast zijn ze voorzien van goede verlichting en signalisatie om de zichtbaarheid te vergroten en botsingen te voorkomen.

Daarom een elektrische heftruck!

Ervaren heftruckchauffeurs werken maar al te graag met elektrische heftruck om goederen horizontaal, dan wel verticaal te verplaatsen. Dit wordt vooral gedaan in en rondom een magazijn, en dan met name magazijnen waar gewerkt wordt met levensmiddelen of waar reuk- en smaakgevoelige stoffen worden opgeslagen. Elektrische heftrucks laten namelijk geen giftige uitlaatgassen vrij! Weer een voordeel.

Ons aanbod

Of u nu een truck zoekt die klein en wendbaar is of een elektrische heftruck die een hefvermogen heeft tot wel 5500; voor iedere situatie, hebben wij het juiste interne transportmiddel. Ons aanbod bestaat uit driewiel- en vierwiel elektrische heftrucks met diverse batterij- en laadopties. Bovendien worden onze elektrische heftrucks geleverd met een actueel VA-keurmerk en onderhoudsbeurt en zijn meteen klaar voor gebruik. Vanuit onze kennis en expertise ontzorgen wij uw interne transport wensen van eerste contact tot levering én nazorg. Wilt u deskundig advies over de aanschaf van een elektrische heftruck, van bijvoorbeeld de betrouwbare merken Yale of Logitrans? Neem dan vrijblijvend contact op!

Periodiek accu-onderhoud

Efficiënt en productief werken is belangrijk, daarom is het van belang dat uitval of stilstand van uw heftruck zoveel mogelijk wordt voorkomen. Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Zo controleren wij de accu, zodat u zo lang mogelijk het maximale rendement uit de tractiebatterijen kan halen. Dit doen we onder andere door het bijvullen van gedemineraliseerd water, dit is cruciaal voor de kwaliteit van de heftruck. Naast accu-onderhoud controleren we ook alle onderdelen van de elektrische heftruck op slijtage en functioneren.

Is de elektrische heftruck weer helemaal up-to-date? Dan krijgt u een VA-keuring. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Meer informatie? neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw elektrische heftrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing.

En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een elektrische heftruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Heftruckcertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een elektrische heftruck.

 Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slecht door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een heftruckcertificaat! Meer weten over de certificaten?

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts