Ga naar hoofdinhoud
Reachtrucks

Ergonomisch ontworpen met optimale wendbaarheid

De beste oplossing voor hoge magazijnen met smalle gangpaden

Een reachtruck is de perfecte oplossing om producten te verplaatsen in een stellingmagazijn. De reachtruck lijkt op een heftruck, alleen heeft deze een hogere mast en is compacter qua bouw. Deze trucks hebben zelfs op hoge hefhoogtes nog een groot restdraagvermogen. Onze reachtrucks zijn met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en het magazijn beschermen tegen schade. Voor iedere inzet hebben wij de juiste reachtruck. Ontdek de reachtruck die bij uw bedrijf past.

Daarom een reachtruck

Reachtrucks worden vaak ingezet in een stellingmagazijn, zodat pallets makkelijk opgeslagen kunnen worden. Reachtrucks kunnen gemakkelijk pallets horizontaal en verticaal verplaatsen. Door de compactheid en de wendbaarheid ziet u ze vaak terug in magazijnen met smalle gangpaden. Heeft u een groot koel- en diepvriesmagazijn om uw producten op te slaan? Dan is een reachtruck ook de ideale oplossing. Nog een voordeel, onze reachtrucks zijn zeer zuinig door de speciale ECO-eLo energie-efficiëntiemodus.

Ons aanbod

Wilt u uw productiviteit verhogen en uw chauffeurs veilig, ergonomisch en energiezuinig laten werken? Kies dan voor een van de reachtrucks uit het aanbod van Wiersma heftrucks & magazijninrichting. Voor elke toepassing hebben wij een reachtruck! U heeft de keuze uit modellen met capaciteiten van 1400 kg tot 2500 kg en hefhoogten tot 12,5 meter. Ook zijn er verschillende chassis waaruit u kunt kiezen. Ons aanbod bestaat uit verschillende betrouwbare merken, waaronder Yale. Door de hogere rij-, hef- en daalsnelheden, de unieke ergonomische bediening en verbeterd zicht op reachtrucks, verhoogt u uw productiviteit. Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

Reachtrucks zijn betrouwbaar en productief, daardoor zijn ze eenvoudig en goedkoop in onderhoud, met lange onderhoudsintervallen. Om bij te kunnen dragen aan de maximale inzet van uw reachtrucks raden wij periodiek onderhoud aan. Door het combineren van een periodiek onderhoud met een VA-keuring heeft u aan één aanspreekpunt voldoende, dat is wel zo efficiënt. Na het nodige onderhoud én de keuring bent u verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Heeft u een storing of defect? Bel ons op! Ons omvangrijke onderdelenmagazijn stelt ons in staat snel te reageren bij defecten en storingen, zodat u snel weer aan het werk kan.
Meer informatie? neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw reachtrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een reachtruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Reachtruckcertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor reachtruckchauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen die uw chauffeurs veilig leren werken met een reachtruck.

 Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een in company training. Bij een in company training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slechts door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een reachtruckcertificaat! Neem contact op

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts