Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment reachtrucks

Het gebruik van reachtrucks in magazijnen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en dat is niet voor niets. Deze machines zijn speciaal ontworpen om verticaal te bewegen en smalle gangpaden te kunnen bereiken, waardoor ze onmisbaar zijn geworden voor het efficiënt indelen van uw magazijnruimte.
Met een reachtruck kunt u goederen op grote hoogtes verplaatsen, maar ook is goederen op de grond verplaatsen een stuk eenvoudiger. Dit betekent dat uw magazijnmedewerkers minder fysieke inspanning hoeven te leveren en efficiënter kunnen werken. Als u op zoek bent naar een reachtruck, dan vindt u bij Wiersma Heftrucks ongetwijfeld een geschikt exemplaar.

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de reachtruck kiest die naadloos aansluit op uw wensen?

Onze adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar
Filter opt:
Elektrisch
Reachtruck (MR14-25)
Reachtruck MR14-25, meer comfort met unieke ergonomische bediening en verbeterd zicht.
Hefhoogte: 8150-12750mm
Hefvermogen: 1400-2500 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Reachtrucks
Elektrisch
Reachtruck (MR10-14E)
Reachtruck MR10-14E biedt uitzonderlijke voordelen waar de ruimte beperkt is.
Hefhoogte: 5000mm
Hefvermogen: 1000-1400 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Reachtrucks

Ons aanbod

Ontdek onze hoogwaardige reachtrucks

Wilt u uw productiviteit verhogen en uw chauffeurs veilig, ergonomisch en energiezuinig laten werken? Kies dan voor een van de reachtrucks uit het aanbod van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte reachtruck. Bij ons vindt u een breed assortiment, met capaciteiten variërend van 1400 kg tot 2500 kg en hefhoogten tot maar liefst 12,5 meter. Hoge stellingen bereiken of zware ladingen verplaatsen wordt een stuk eenvoudiger met de juiste reachtruck. Onze reachtrucks zijn verkrijgbaar in verschillende chassis, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij de indeling en beperkingen van uw magazijn. Met betrouwbare merken zoals Yale, garanderen wij u de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een reachtruck kopen, waarop letten?

Natuurlijk is één van de eerste aspecten waar u naar kijkt bij een reachtruck kopen de hefcapaciteitseisen van uw magazijn. Overbelasting kan tot gevaarlijke situaties leiden, dus zorg ervoor dat u de maximale capaciteit begrijpt voordat u een aankoop doet. Ook het voedingssysteem speelt een rol. Een reachtruck wordt aangedreven door batterijen of door een brandstofmotor. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen, en het is afhankelijk van uw magazijn welk systeem het meest geschikt voor u is. Batterij-aangedreven trucks zijn over het algemeen milieuvriendelijker

Nog een aspect waar niet veel mensen aan denken bij een reachtruck kopen is dat het besturen van een reachtruck specifieke vaardigheden en kennis vereist. Zorg ervoor dat uw magazijnmedewerkers goed worden opgeleid in het veilig bedienen van de reachtruck en op de hoogte zijn van alle regels en voorschriften.

 

Onze producten uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze producten te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan nu een afspraak in

De voordelen

De oplossing voor hoge magazijnen

Voordelen van een reachtruck

Onze interne transportmiddelen zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie. Met verhoogde rij-, hef- en daalsnelheden kunnen uw chauffeurs sneller werken en meer taken voltooien in minder tijd. Het ergonomische ontwerp van onze reachtrucks zorgt voor comfortabel en efficiënt werken. Dit vermindert de kans op vermoeidheid en lichamelijke klachten bij uw chauffeurs, waardoor ze langer en veiliger kunnen werken.

Efficiënt ruimtegebruik, veiligheid en flexibiliteit

Omdat een reachtruck eenvoudig in smalle gangpaden kan navigeren, maken deze trucks optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw magazijn. Dit betekent dat u meer goederen kunt opslaan en dat uw operationele kosten worden geminimaliseerd. Ook zijn onze transportmiddelen uitgerust met diverse veiligheidsfuncties, zoals stabilisatoren, die ervoor zorgen dat de truck stabiel blijft tijdens het tillen van zware lasten. Ook zeker niet onbelangrijk is het feit dat veel van onze reachtrucks een ingebouwd controlesysteem hebben dat overbelasting detecteert en waarschuwd, waardoor het risico op
ongevallen wordt verkleind.

Ergonomie

Eenvoudige besturing

Heavy-duty mast

Optimale wendbaarheid

YALE reachtruck Wiersma heftrucks

Eenvoudig en goedkoop in onderhoud

Onderhouden van de Reachtrucks

Reachtrucks zijn betrouwbaar en productief, daardoor zijn ze eenvoudig en goedkoop in onderhoud. Om bij te kunnen dragen aan de maximale inzet van uw reachtrucks raden wij periodiek onderhoud aan. Door het combineren van een periodiek onderhoud met een VA-keuring heeft u aan één aanspreekpunt voldoende, dat is wel zo efficiënt. Na het nodige onderhoud én de keuring bent u verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Heeft u een storing of defect? Bel ons op! Ons omvangrijke onderdelenmagazijn stelt ons in staat snel te reageren bij defecten en storingen, zodat u snel weer aan het werk kan.

Het is belangrijk om deze trucks regelmatig te onderhouden om optimale prestaties te garanderen. Meer informatie over het onderhouden van uw trucks? Wij helpen u graag!

Veiligheid

Veilgheid is een topprioriteit in elk magazijn

De trucks bieden een verbeterd zicht voor de chauffeurs, zo kunt u zorgen voor een veilige werkomgeving en wordt het risico op ongevallen in uw magazijn aanzienlijk verminderd. Naast productiviteit en veiligheid, is energiezuinigheid natuurlijk een belangrijk aspect.

Onze modellen zijn ontworpen om energieverbruik te minimaliseren, zo draagt u bij aan het milieu, maar ook voor uw operationele kosten is het lage energieverbruik een voordeel. En natuurlijk zijn onze reachtrucks veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen, van smalle gangpaden tot hoge magazijnen. Bent u werkzaam in een distributiecentrum, een productieomgeving of een opslagfaciliteit? Met onze trucks kiest u voor flexibiliteit en kracht
die u nodig heeft om uw werkzaamheden soepel en efficiënt te laten verlopen.

Huren en leasen

Liever uw reachtrucks leasen?

Wilt u uw truck op een flexibele manier gebruiken? Denk aan het huren tijdens drukke seizoenen of wanneer uw eigen apparatuur beschadigd is. Overweegt u om te leasen voor een langere termijn met de mogelijkheid tot aankoop? Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting vinden we de oplossing die het beste bij u past. Pluspunt: we hebben directe levering vanuit onze voorraad. Onze huur- en leasevoertuigen zijn flexibel in te zetten, of het nu voor een paar dagen, weken, maanden of zelfs jaren is. En u kunt altijd switchen tussen verschillende modellen of types.

Door tijdelijk een truck te huren, voorkomt u dat u te veel capaciteit heeft. U huurt alleen als het nodig is. En als u wilt, kunnen we binnen 24 uur een huurtruck leveren! Overweegt u om een truck te leasen? Dat is een slimme keuze! U doet geen directe grote uitgave, maar betaalt een vast maandelijks bedrag met de optie om later te kopen.  Meer weten over deze vorm van financiering?

Klantgericht advies en service

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting staat klanttevredenheid voorop. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw onderneming. Bij ons vindt u een groot assortiment, maar ook uitgebreide service en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd in topconditie blijft. Wilt u meer weten over ons aanbod magazijntrucks en hoe wij u kunnen helpen uw magazijnbeheer te optimaliseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting zorgen we ervoor dat u de beste oplossingen krijgt voor uw bedrijf, zodat u productiever, veiliger en energiezuiniger kunt werken. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting en ervaar zelf het verschil in productiviteit en veiligheid met onze hoogwaardige magazijnoplossingen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze reachtrucks? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak