Ga naar hoofdinhoud
Approved Occasions

GEBRUIKTE HEFTRUCKS IN OPTIMALE CONDITIE

Bent u op zoek naar een goede gebruikte machine? Dan bent u bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting aan het juiste adres. Juist als u (nog) niet wilt investeren in een nieuwe machine, maar wel hoogwaardig intern transportmaterieel nodig heeft, dan is dit duurzame alternatief met een geringe investering geschikt voor u.

Onze heftruck occasions hebben allemaal een recente onderhoudsbeurt gehad en zijn voorzien van een VA-keuring. Bovendien geven we op alle machines garantie. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Vind de occasion die bij u past!

Waarom kiezen voor een Approved Occasion?
Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting heeft altijd een gevarieerd aanbod gebruikte interne transportmiddelen. Wij geven advies over welke heftruck het beste bij u past, we kijken dan samen naar uw inzet, omstandigheden en budget. In de meeste gevallen kunnen wij binnen een paar dagen, of zelfs op de dag zelf, leveren. Bovendien komen onze voorraad occasion heftrucks uit onze eigen verhuurvloot, waardoor de gehele onderhouds- en servicegeschiedenis bekend is.

Met de aanschaf van een occasion bent u een stuk voordeliger uit qua investering. Bovendien is de afschrijving ook lager. Nog een voordeel om te kiezen voor een occasion: het is een duurzame keuze. U bespaart op deze manier een significant deel van de uitstoot van koolstofdioxide-CO2 die vrijkomt bij de productie van een nieuwe machine. Win-win situatie.

Onze aanpak
Alle onze heftruck occasions hebben een recente onderhoudsbeurt gehad en zijn voorzien van een actuele VA-keur. Hiermee garanderen wij u dat uw truck voldoet aan alle wettelijke bepalingen. Ook geven wij garantie op de occasions, hoelang deze periode is hangt af van de kwalificatie. Door onze grote voorraad aan machines hebben wij (bijna) altijd een geschikte optie direct uit voorraad leverbaar, ongeacht het type truck dat u wenst.

Benieuwd naar welke occasion het beste bij uw inzet past? Bezoek onze showroom in Tiel! Dan laten we ook graag het proces zien hoe een tweedehands machine wordt gereviseerd tot een Wiersma Approved Occasion.

Service & onderhoud
Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting streeft ernaar, door gedegen periodiek onderhoud en keuringen, bij te kunnen dragen aan de maximale inzet van uw intern transportmaterieel. Doordat we periodiek onderhoud combineren met keuringen, heeft u aan één aanspreekpunt voldoende, dat is wel zo efficiënt. Ook bij occasions krijgt u de service die van ons gewend bent. Heeft u een storing of defect? Bel ons op! Ons omvangrijke onderdelenmagazijn stelt ons in staat snel te reageren bij defecten en storingen, zodat u snel weer aan het werk kan.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts