Ga naar hoofdinhoud
Over ons

One-stop-shop voor intern transport en magazijninrichting

Wiersma heftrucks & magazijninrichting

One-stop-shop voor intern transport en magazijninrichting

Wij zetten ons in om samen met de klant de kwaliteit, veiligheid, inzet, continuïteit en flexibiliteit van mens en materieel binnen het bedrijf van onze klant te optimaliseren

0+
Diensten
0+
Jaar ervaring
0+
Producten
0+
Tevreden klanten
One-stop-shop voor intern transport en magazijninrichting

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, met vestigingen in Tiel en Soest, is dé expert op het gebied van intern transport en magazijninrichting. We hebben jarenlang ervaring in het merkonafhankelijk leveren en onderhouden van al uw interne transportmiddelen. Service, flexibiliteit en de klant ontzorgen zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf.

Naast interne transportmiddelen hebben wij diverse producten en diensten die de veiligheid en ergonomie in het warehouse en magazijn vergroten. Denk hierbij aan onder andere LED-projectie (actieve veiligheid), Boplan-aanrijbeveiliging en AGV-techniek. Maar ook voor het inrichten en aanpassen van uw magazijn op het gebied van stellingen kunnen wij u van dienst zijn. Zo hebben wij een eigen Autocad-tekenaar die het ontwerp voor u maakt en helder presenteert.

Kortom; met een groot en breed merken- en dienstenpakket is Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting de ultieme one-stop-shop op het gebied van intern transport en magazijninrichting.

Hier staan wij voor:

"In deze dynamische wereld nemen wij de tijd om te luisteren naar onze prospects en klanten om te bouwen aan langdurige relaties. Met respect voor onze omgeving en het milieu werken wij voortdurend aan het waarmaken van onze doelstelling: tevreden klanten."

Geschiedenis

Jan Jaap Wiersma is geen onbekende in de ‘intern transport’-wereld. Hij begon in 1996 als junior verkoper bij Van Eijle te Vlaardingen, importeur van het merk Yale. Binnen een aantal jaren is hij doorgegroeid tot Sales manager, waarbij hij in 2002 de kans krijgt om dealerbedrijf Van Hooff over te nemen. Van Hooff heeft zich door de jaren heen geprofileerd als een multi-brand aanbieder. In 2017 heeft Jan Jaap de importeursrechten voor Yale gekregen en in 2020 zijn Yale Nederland en Van Hooff gefuseerd tot het huidige Yale Nederland.

Per 1 juni 2021 is Koenen Intern Transport overgenomen door Jan Jaap en gaat nu ook door het leven als Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting. Als eigenaar van Yale Nederland BV (importeur van Yale heftrucks en warehouseproducten) heeft hij veel ervaring op het gebied van intern transport. Met de overname van Koenen is dit uitgebreid met magazijninrichting. Dit past in de ambitie om de klant te voorzien van een optimale service en een bredere dienstverlening te bieden. Zo kunnen we ons met recht een one-stop-shop noemen.

Bekijk onze kunstgalerie
Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts