Ga naar hoofdinhoud
Stapelaar

Snel en wendbaar in kleine ruimtes

Een veelzijdig transportmiddel voor maximale productiviteit

Wilt u moeiteloos pallets verplaatsen in uw magazijn? Dan is een stapelaar de juiste truck voor u. Een stapelaar is een palletwagen met een mast, waarmee u gemakkelijk producten horizontaal als verticaal transporteert. We hebben twee soorten beschikbaar; een meeloopstapelaar en meerijstapelaar. Het zijn ideale trucks met een lage intensiteit, die weinig onderhoud nodig hebben én die de productiviteit kunnen verhogen en de bedrijfskosten verlagen.

Daarom een stapelaar

Een stapelaar kan niet alleen pallets tillen en verplaatsen, maar ook de hoogte in heffen. Daarnaast zijn ze compact en makkelijk te bedienen, waardoor ze zeer wendbaar zijn! Dit heeft als voordeel dat een stapelaar in smalle ruimtes en gangen veilig gebruikt kan worden. Stapelaars zijn er in verschillende soorten en maten. De meerij/meeloop stapelaar is zeer geschikt op plekken waar korte tot middellange afstanden overbrugt moeten worden. Een elektrische stapelaar raden we aan bij zwaarder werk en in magazijnen waar langere afstanden afgelegd worden.

Ons aanbod

Elke situatie is anders! Daarom zijn we zeer flexibel in ons aanbod; met zeven modellen in capaciteiten van 1400 kg tot 2500 kg, hefhoogten tot 12,5 meter en keuze uit drie verschillende frames, zit er altijd iets bij dat in uw bedrijf past. Onze stapelaars met hogere rij-, hef- en daalsnelheden verhogen uw productiviteit. Uw chauffeurs kunnen veilig en productief aan het werk door de unieke ergonomische bediening en het verbeterde zicht. Nog een bonus; de ECO-eLo-prestatiemodus vermindert het energieverbruik, dus u bent ook energiezuinig bezig wanneer u met een stapelaar van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting werkt. Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

De stapelaars zijn robuust en duurzaam. De vorken zijn gemaakt van zwaar staal en hebben een lange levensduur. De trekstang is zo ontworpen dat het beschermt is tegen doorbuigen. En andere onderdelen van de stapelaar worden beschermd door duurzaam kunststof. Door dit ontwerp zijn lange onderhoudsintervallen mogelijk.

Wanneer periodiek onderhoud nodig is, kunnen we dit ook combineren met een VA-keuring. Na het nodige onderhoud én de keuring bent u verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Heeft u een storing of defect? Bel ons op! Ons omvangrijke onderdelenmagazijn stelt ons in staat snel te reageren bij defecten en storingen, zodat u snel weer aan het werk kan.
Meer informatie? Neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw stapelaars? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een stapeltruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Stapelaarcertificaat
Ondanks dat u op een stapelaar niet rijdt, maar het door middel van elektrische aandrijving voortduwt, is het behalen van een certificaat gewenst. Een stapelaar is een krachtig voertuig waarmee zware ladingen kunnen worden vervoerd. Het is dus voor de chauffeur en andere medewerkers van groot belang dat ze weten hoe ze veilig met dit voertuig leren werken.

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs, dus ook voor de bediening van een stapelaar. Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een stapelaar.

Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren, maar is al mogelijk vanaf één medewerker.

Interesse in het behalen van een stapelaarcertificaat? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een stapelaarcertificaat!

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts