Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment stapelaars

Wilt u moeiteloos pallets verplaatsen in uw magazijn? Dan is een stapelaar truck perfect voor u. Dit zijn palletwagens met een mast, waarmee u gemakkelijk producten zowel horizontaal als verticaal transporteert. We hebben twee soorten beschikbaar; een meeloopstapelaar en meerijstapelaar. Het zijn ideale magazijntrucks met een lage intensiteit, die weinig onderhoud nodig hebben. Ze verhogen de productiviteit en verlagen de bedrijfskosten!

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de stapelaar kiest die naadloos aansluit op uw wensen?

Onze adviseurs staan voor u klaar!

+31 (0) 344 – 62 45 24
Beschikbaar
Filter opt:
Elektrisch
Stapelaar (MS16S)
Ride-on stacker MS16 for long and medium internal transport.
Hefhoogte: 6020mm
Hefvermogen: 1600 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meerijstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MC10-15)
Contragewichtstapelaar MC10-15
Hefhoogte: 4176-5076mm
Hefvermogen: 1000-1500 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Contragewicht stapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MS12-20X)
Platformstapelaar MS12-20X
Hefhoogte: 2800-3200mm
Hefvermogen: 1200-2000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Platform stapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MP20XD)
Dubbele platformstapelaar MS20XD 1000-2500kg
Hefhoogte: 1574mm
Hefvermogen: 2000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Dubbele platformstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MS15XUX)
Meeloopstapelaar MS15UX met een laadvermogen van 1500kg.
Hefhoogte: 5600mm
Hefvermogen: 1500 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meeloopstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MS10-20)
Meeloopstapelaar met hoog hefvermogen MS12-20, laadvermogen 1200-2000 kg
Hefhoogte: 3800-6020mm
Hefvermogen: 1000-2000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meeloopstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MS12-16XIL)
Meeloopstapelaar met hoog hefvermogen en initi?le heffing, MS12-16XIL 1200-1600 kg laadvermogen.
Hefhoogte: 4900-5460mm
Hefvermogen: 1200-1400 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meeloopstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MS10-12E)
Compacte meeloopstapelaar MSC 10-12E
Hefhoogte: 3580-4180mm
Hefvermogen: 1000-1200 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meeloopstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MSC10)
Compact en wendbare meeloopstapelaar MSC10 met een laadvermogen van 1000kg.
Hefhoogte: 1510mm
Hefvermogen: 1000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meeloopstapelaar
Elektrisch
Stapelaar (MS15UX)
Meeloopstapelaar MS15UX met een laadvermogen van 1500kg.
Hefhoogte: 5600mm
Hefvermogen: 1500 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meeloopstapelaar

Verhoog uw productiviteit

Ons aanbod

Elke situatie is anders! Daarom zijn we zeer flexibel in ons aanbod; met zeven modellen in capaciteiten van 1400 kg tot 2500 kg, hefhoogten tot 12,5 meter en keuze uit drie verschillende frames, zit er altijd iets bij dat in uw bedrijf past. Onze stapelaars met hogere rij-, hef- en daalsnelheden verhogen uw productiviteit. Uw chauffeurs kunnen veilig en productief aan het werk door de unieke ergonomische bediening en het verbeterde zicht. Nog een bonus; de ECO-eLo-prestatiemodus vermindert het energieverbruik, dus u bent ook energiezuinig bezig wanneer u met een truck van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting werkt. Neem dan vrijblijvend contact op!

Ons aanbod aan magazijntrucks

Er zijn verschillende typen pallet stapelaars die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in een magazijnomgeving. De meest voorkomende typen zijn de standaard en de pallet variant. De standaard variant wordt gebruikt voor het tillen en verplaatsen van pallets op relatief lage hoogtes. Ideaal voor flexibiliteit en wendbaarheid in smalle gangpaden. De pallet variant is specifiek ontworpen voor het werken met pallets. Zij kunnen pallets tillen en verplaatsen naar hogere hoogtes dan de standaard variant.

Voordelen van stapelaars in magazijnen

De voordelen

Deze trucks stellen magazijnbeheerders en magazijnmedewerkers in staat om optimaal gebruik te maken van verticale ruimte. Door goederen op hoogte te kunnen stapelen, kan er meer opslagruimte worden gecreëerd in het magazijn.

Ook kunnen goederen snel en efficiënt worden verplaatst. Dit versnelt de laad- en los processen en verbetert de algehele productiviteit van het magazijn.

Welke stapelaar is handig voor u?

Deze kan niet alleen pallets tillen en verplaatsen, maar ook de hoogte in heffen. Daarnaast zijn ze compact en makkelijk te bedienen, waardoor ze zeer wendbaar zijn! Dit heeft als voordeel dat een stapelaar in smalle ruimtes en gangen veilig gebruikt kan worden. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. De meerij/meeloop variant is zeer geschikt op plekken waar korte tot middellange afstanden overbrugd moeten worden. Hoeft u goederen alleen vanaf de vloer te verzamelen? Misschien is een orderpicktruck dan wel wat voor u. Een elektrische variant raden we aan bij zwaarder werk en in magazijnen waar langere afstanden afgelegd worden.

Bij het inrichten of upgraden van uw magazijn is het kiezen van de juiste stapelaar een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden.

Een van de eerste dingen waar u naar moet kijken bij het kiezen van een stapelaar is de gewichtscapaciteit. Het is van cruciaal belang dat de deze het gewicht kan dragen van de ladingen die u wilt tillen. Als u regelmatig zware goederen moet verplaatsen, moet de truck geschikt zijn voor die taak. Controleer altijd de maximale gewichtscapaciteit van de machine voordat u tot aankoop overgaat. Het overschrijden van deze limiet kan leiden tot beschadigingen of zelfs gevaarlijke situaties.

 

Hoger werken

Maximale productiviteit

Ergonomisch design

Betrouwbaar en wendbaar

Voldoende hefbereik is belangrijk

Naast de gewichtscapaciteit is de hefhoogte een andere belangrijke factor om te overwegen. Bedenk hoe hoog u goederen wilt kunnen tillen en kies een pallet stapelaar met een passende hefcapaciteit. Als u bijvoorbeeld pallets op grote hoogte moet kunnen plaatsen, heeft u een truck variant nodig met voldoende hefbereik om aan uw behoeften te voldoen. Houd er rekening mee dat het niet alleen gaat om de maximale hoogte waarop hij kan tillen, maar ook om de stabiliteit op die hoogte.

De wendbaarheid is van belang

De beschikbare ruimte in uw magazijn is een andere factor waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van uw match. Als u te maken heeft met smalle gangpaden of een beperkte ruimte, wilt u een stapelaar die wendbaar genoeg is om te manoeuvreren zonder schade te veroorzaken. De smalle gangpaden trucks kunnen u dan bijvoorbeeld goed van dienst zijn.

Kijk naar de draaicirkel en overweeg opties zoals zijdelingse verplaatsing om uw manoeuvreerbaarheid te vergroten. Vergeet niet dat de grootte van uw machine ook invloed kan hebben op laadcapaciteit en stabiliteit. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste match? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Veiligheid voorop!

Onze trucks zijn ontworpen met het oog op veiligheid en ergonomie. Wij vinden het belangrijk dat de pallet stapelaars de fysieke belasting van werknemers en het risico op letsel bij het tillen en verplaatsen van zware ladingen verminderen.

Naast het kiezen van de juiste stapelaar, reachtruck of heftruck is regelmatig onderhoud essentieel voor veilig gebruik. Zorg ervoor dat u uw truck regelmatig laat controleren en onderhouden door een gekwalificeerde professional. Daarnaast is training van werknemers belangrijk om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier werken en zich bewust zijn van de veiligheidsvoorschriften.

Onze stapelaars uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze producten te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan nu een afspraak in

Ontdek onze onderhoudspakketten

Onderhoud

Onze trucks zijn robuust en duurzaam. De vorken zijn gemaakt van zwaar staal en hebben een lange levensduur. De trekstang is zo ontworpen dat het beschermt is tegen doorbuigen. En andere onderdelen van de stapelaar worden beschermd door duurzaam kunststof. Door dit ontwerp zijn lange onderhoudsintervallen mogelijk.

Wanneer periodiek onderhoud nodig is, kunnen we dit ook combineren met een VA-keuring. Na het nodige onderhoud én de keuring bent u verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Heeft u een storing of defect? Bel ons op! Ons omvangrijke onderdelenmagazijn stelt ons in staat snel te reageren bij defecten en storingen, zodat u snel weer aan het werk kan. Meer informatie? Neem contact op!

Opleidingen en veiligheid

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt opleidingen voor heftruckchauffeurs. Dit zijn basisopleidingen en nascholingen, dus ook voor de bediening van een stapelaar. Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truck inspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met de desbetreffende truck.

Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren, maar is al mogelijk vanaf één medewerker.

Interesse in het behalen van een certificaat? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een stapelaar certificaat!

 

Flexibele aanschafmetode voor uw stapelaars

Huur en lease

Huren of leasen kan bijvoorbeeld handig zijn tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materiaal. Ook kan het een goede optie zijn als u pas later de mogelijkheid heeft tot het aankopen van een truck. Dan kan u onze stapelaars tot die tijd voor een langere periode leasen. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. Op het moment dat u ze nodig heeft, hebben wij ze beschikbaar! Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Betaal een vast laag bedrag per maand en behoud een optie tot aankoop in de toekomst. Meer weten over deze vorm van financiering? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze stapelaars? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak