Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment Draagarmstellingen

Draagarmstellingen worden gebruikt voor opslag van langere goederen en plaatmateriaal. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld gipsplaten, balken en buizen. In combinatie met legborden, kunnen deze stellingen gebruikt worden voor kleine goederen zoals bouwmaterialen. Leverbaar in diverse maatvoeringen.

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de heftruck kiest die naadloos aansluit op uw wensen? Onze adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar

Ontdek onze draagarmstellingen

De voordelen

Draagarmstellingen zijn ideaal voor langere goederen en plaatmateriaal

Draagarmstellingen zijn de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt opslaan van langere goederen en plaatmateriaal. In tegenstelling tot traditionele stellingen, bieden draagarmstellingen een open constructie die een probleemloze opslag van deze items mogelijk maakt. Zo kunt u gipsplaten, balken of buizen eenvoudig opslaan met draagarmstellingen.

Een draagarmstelling kan ook worden aangepast om kleinere goederen op te slaan. Dit kan bereikt worden door de draagarmstellingen te combineren met legborden. Hierdoor kunt u niet alleen de langere goederen opslaan, maar ook bouwmaterialen en andere kleinere goederen. Met draagarmstellingen heeft u dus één veelzijdig opslagsysteem dat geschikt is voor al uw verschillende goederen. Dit zorgt ervoor dat uw magazijnruimte maximaal geoptimaliseerd wordt.

Flexibele oplossing met een draagarmstelling

Een van de grote voordelen van draagarmstellingen is hun flexibiliteit en aanpasbaarheid. Deze stellingen kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw veranderende magazijn. Als u bijvoorbeeld langere goederen opslaat en later besluit om ook kleinere producten te gaan opslaan, dan kunt u eenvoudig legborden toevoegen aan de draagarmstellingen. Dit maakt het systeem zeer flexibel en stelt u in staat om uw opslagruimte efficiënter te benutten.

Door hun open constructie zijn draagarmstellingen ook gemakkelijk toegankelijk met vorkheftrucks of andere hefwerktuigen. Dit betekent dat u snel en veilig items kunt plaatsen en verwijderen, wat essentieel is voor een soepele werking van uw magazijn.

Daarnaast is het goed om te weten dat draagarmstellingen geschikt zijn voor verschillende industrieën, zoals bouw, houtbewerking, metaalbewerking en nog veel meer. Ze bieden een duurzame en betrouwbare opslagoplossing voor al uw lange goederen en plaatmateriaal.

De nummer één in heftrucks en magazijninrichting

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kunt u vertrouwen op een partner met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onze inzet voor flexibele kwaliteit en robuuste oplossingen heeft ons doen uitgroeien tot dé specialist op het gebied van heftrucks en magazijninrichting. Ervaar zelf het verschil dat onze expertise kan maken voor uw bedrijf. Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Neem nu contact met ons op

Opslag in verschillende hoogtes en lengtes

Bij de samenstelling van uw draagarmstellingen houden we rekening met uw wensen en de mogelijkheden van uw opslagruimte. Hoe zwaar wordt de draagarmstelling belast? Is er afrolbeveiliging nodig? Hoe hoog reikt uw heftruck? En wat is de maximale afmeting van uw goederen? Iedere draagarmstelling is uitvoerbaar met verschillende staander hoogtes, armlengten en afstanden.

Een draagarmstelling werkt eenvoudig en effectief

Het concept achter draagarmstellingen is vrij eenvoudig, maar erg effectief. De verticale staanders worden stevig in de grond bevestigd, zodat ze een solide basis vormen voor de horizontale armen. Deze armen worden vervolgens aangepast aan de gewenste hoogte en breedte, zodat uw goederen er perfect op passen.

Om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig blijven, kunt u optioneel gebruik maken van arm beveiliging. Dit zijn kleine balkjes die aan de voorkant van de armen worden bevestigd om te voorkomen dat uw goederen eraf vallen. Met deze extra veiligheidsmaatregelen kunt u met een gerust hart uw langere goederen opslaan.

Het belang van stabiele opslag

Als u verantwoordelijk bent voor de opslag van goederen in uw magazijn, dan weet u hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat uw voorraad stabiel en veilig wordt opgeslagen. Een van de manieren om dit te bereiken is door gebruik te maken van arm beveiliging op een draagarmstelling. Deze arm beveiliging helpt bij het minimaliseren van het risico op schade aan uw goederen en zorgt voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Een goede opslagmethode is essentieel om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig blijven tijdens transport, opslag en gebruik. Als uw goederen niet goed worden opgeslagen, bestaat er een risico op beschadiging of instabiliteit. Dit kan leiden tot financiële verliezen en een gevaarlijke werkomgeving voor uw medewerkers.

Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw magazijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze heftrucks? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Fallback Image Alt Text

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts