Ga naar hoofdinhoud
Heftrucks

Voor iedere situatie een geschikte heftruck

Voor iedere situatie een geschikte heftruck

Een heftruck is er in diverse soorten en uitvoeringen, voor allerlei toepassingen. Allemaal met slechts één doel: het verbeteren van uw logistieke processen. Met de heftruck die hierbij past, wordt het verplaatsen van goederen, grondstoffen en eindproducten voor u makkelijk gemaakt.

Kiest u voor een heftruck van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, dan kiest u voor service, flexibiliteit en ontzorging. Wij zijn dé expert op het gebied van intern transport en magazijninrichting. Bij ons kunt u terecht voor een totaalaanbod van heftrucks. Gebruikte of nieuwe heftrucks van alle betrouwbare merken. Waarbij u er ook voor kunt kiezen om de truck te huren of leasen.

Naast het kopen van de heftruck, kunt bij ons nog zoveel meer. Denk hierbij aan service, opleiding, certificaten, en onderhoud.

Dat noemen wij écht ontzorgen!

Nieuwe en gebruikte heftrucks

Of u nu voor een nieuwe of gereviseerde heftruck gaat, bij ons krijgt u altijd het beste advies. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee met het vinden van de juiste oplossing. De gebruikte heftrucks zijn natuurlijk aantrekkelijk in prijs. Daarnaast is dit de duurzame optie.

U kunt het assortiment van de nieuwe en gereviseerde trucks terugvinden in onze webshop. Onze trucks zijn snel leverbaar, veilig met VA-keurmerk én ergonomisch.

Direct klaar voor gebruik
Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod interne transportmiddelen van alle betrouwbare merken uit eigen voorraad, die direct online te bestellen zijn. Onze trucks worden geleverd met een actueel VA-keurmerk en onderhoudsbeurt. Ze zijn dus direct klaar voor gebruik. En omdat Wiersma veel waarde hecht aan een veilige werkomgeving, zijn onze trucks met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en uw magazijn beschermen tegen schade. Wel zo veilig.

Naast veiligheid, staat het welzijn van uw medewerkers bij ons centraal. Bestuurders van Wiersma heftrucks profiteren dagelijks van een ergonomische werkplek. Onze trucks voldoen aan alle richtlijnen die rekening houden met een optimale lichaamshouding. Denk hierbij aan een verstelbare draaistoel, makkelijke in- en uitstap en ergonomische bediening. Dit is prettig voor uw medewerkers, maar ook voor het terugdringen van uw ziekteverzuim. U vindt het actuele aanbod in de webshop.

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Ons aanbod
Wiersma heftruck
Elektrische vorkheftrucks

Een heftruck is er in diverse soorten en uitvoeringen, voor allerlei toepassingen. Allemaal met slechts één doel: het verbeteren van uw logistieke processen. Met de heftruck die hierbij past, wordt het verplaatsen van goederen, grondstoffen en eindproducten voor u makkelijk gemaakt.

Bekijk de elektrische vorkheftrucks
Wiersma heftruck
Verbrandingsvorkheftrucks

Onze verbrandingsvorkheftrucks zijn leverbaar met ultra moderne LPG of dieselmotoren. De trucks voldoen aan de laatste eisen voor wat uitstoot en milieuaspecten. Maak kennis met de ons uitgebreide programma van 1,6 tot 16 ton capaciteit alle modellen ontwikkeld en gebouwd in onze eigen fabrieken.

Bekijk de verbrandingsheftrucks
Wiersma heftruck
Zware vorkheftrucks

De Yale en Mora elektrische vorkheftrucks zijn leverbaar van 1,5 tot meer dan 25 ton. Alle trucks ontwikkeld in onze eigen R&D afdeling en geproduceerd op onze eigen productielocaties. De trucks hebben hierdoor veel identieke componenten wat voor onderhoud en service enorme voordelen biedt in inzetbaarheid van de trucks.

Bekijk de zware vorkheftrucks
Heftruck huren of leasen

Verlangt u flexibiliteit als het gaat om de inzet van uw intern transportmaterieel? Dan is het huren of leasen van een heftruck interessant. We zien dit steeds vaker in de markt. Of het nu gaat om piekbelasting, het overbruggen van de aankoop van een nieuwe truck of bijvoorbeeld het voorkomen van stilstand na uitval, een snelle oplossing is gewenst. Als leverancier zien wij een jaarlijkse stijging in de omvang van onze huurvloot.  

Huren is een mooie optie voor bedrijven die te maken hebben met seizoenspieken of bij schade aan eigen materieel. Ook is het mogelijk om voor een langere periode een heftruck te leasen met de optie tot koop. In dat geval is een directe investering niet nodig, maar heeft u de beschikking over een truck voor een vast bedrag per maand, mét optie tot koop.

Wij bieden de best passende oplossing voor uw wensen.

Snel én flexibel
Het mooie is: we leveren direct uit voorraad! Dit is vooral handig in acute gevallen, zoals bij schade. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, binnen 24 uur geleverd. Op beide locaties hebben we een aantal trucks direct beschikbaar voor transport. Mocht u een speciale uitvoering wensen, dan kunnen we meestal binnen een paar dagen de juiste trucks voor u regelen. Het reserveren van huurtrucks bij een verwachte piekbelasting is ook mogelijk. De levertijd van leasetrucks gaat in overleg.

Onze huur- en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Zo heeft u geen overcapaciteit, maar kunt u huren wanneer het nodig is.

Diverse soorten trucks beschikbaar
Er zijn altijd verschillende trucks direct beschikbaar. De specificaties van de trucks zijn afgestemd op de vraag uit de markt. Met onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide klantenkring weten wij naar welke trucks veel vraag is.

Trucks voor speciale toepassingen kunnen we ook verhuren. Deze hebben vaak een wat langere levertijd. Ter overbrugging hiervan kunnen we altijd een standaard truck inzetten.

Compleet ontzorgd
Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u ook op het gebied van huren op leasen ontzorgen. Wij organiseren het transport van de trucks van en naar uw bedrijf. Voor onderhoud of een storing staan onze VCA gecertificeerde monteurs voor u klaar. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Betrouwbare merken

Bij ons kunt u terecht voor een totaalaanbod van heftrucks van betrouwbare merken. Wij hebben een breed assortiment heftrucks van Mora, Logitrans en Yale.

Trainingen & certificaten

Naast het kopen van de heftruck, kunt bij ons nog zoveel meer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor trainingen en certificaten. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw medewerkers op een veilige manier laten werken.

Natuurlijk wilt u dat heftruckbestuurders de juiste veiligheidsinstructies meekrijgen, maar het is ook volgens de Arbowet en verzekering verplicht deze te geven.

Bij ons kunt u terecht voor basisopleidingen en nascholingen voor heftruck- en reachtruckchauffeurs. Bent u op zoek naar een opleiding voor het werken met een stapelaar of veegmachine? Dan is ook dat bij ons mogelijk.

Flexibele kennisdeling
Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Wij verzorgen trainingen op een van onze trainingslocaties (Tiel en Soest). Indien gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training.

Wij dragen graag bij aan het vergroten van de vakkennis van chauffeurs en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Hiermee helpen we ondernemingen direct vooruit in veiligheid en effectiviteit.

Van basisopleiding tot maatwerk
Onze opleidingen zijn altijd gebaseerd op het bedrijfsleven en het vakgebied mét persoonlijke aandacht. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat met vijf jaar geldigheid.

Bij de praktijkgerichte basisopleiding krijgt de cursist persoonlijke aandacht van onze eigen opleider en komt de theorie en praktijk beide aan bod. Met trainingslocaties in Tiel en Soest is er altijd een locatie dichtbij.

Een maatwerk incompany opleiding is ook een mogelijkheid. Hierbij komt onze opleider naar u toe. Ook hier komen theorie en praktijk beide aan bod. Deze optie is financieel aantrekkelijk als u meerdere cursisten tegelijk aanmeldt. Er is dan geen reistijd en de cursisten werken met eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Natuurlijk is deze maatwerk training op locatie ook al mogelijk vanaf één medewerker. Maar de training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slechts door één medewerker bediend wordt, is een een-op-een training bij uitstek geschikt.

Vertrouwde opleider
Wij hebben onze eigen vertrouwde en geschoolde opleider in dienst. Deze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en de organisatie van de cursussen.

Daarnaast beschikken we over een pool van freelance trainers die onder onze regie en met ons cursusmateriaal trainingen geven. Zo zijn we altijd flexibel.

Wil je meer weten over onze opleidingen? Neem gerust contact op.

Service & onderhoud

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt ook service en onderhoud aan als dienst. Dat noemen wij écht ontzorgen!

Bij storing direct een monteur ter plaatse
Onze storingsdienst is bereikbaar tijdens normale kantooruren. Als er in de ochtend een storing gemeld wordt, staat er die middag nog een monteur voor de deur. Wordt er in de middag gebeld, dan komt hij de volgende ochtend langs. We kunnen zelfs in de nacht of weekend klaarstaan, daar maken we speciale afspraken over.

Storing of schade melden
Bij storing of schade kan er worden gebeld of gemaild naar een van onze vestigingen. Hier wordt het verzoek gepland en koppelen we een monteur aan het serviceverzoek. Hij heeft dan alle informatie over de storing, de betreffende truck en alle klantgegevens in zijn computer beschikbaar. Zo kan hij bij aankomst direct aan de slag. Na de reparatie ontvangt u per e-mail direct de werkbon en de factuur.

Preventief onderhoud voor een langere levensduur
Vroegtijdige signalering van schade of gebreken en het herstel hiervan, verlengt op de lange termijn de levensduur van uw transportmiddel. Het is dus een duurzame investering voor de lange termijn en is ook in het belang van de veiligheid van uw personeel. Bovendien is het jaarlijks keuren van het materieel wettelijk verplicht en vastgelegd in het Arbo-besluit.

Afhankelijk van hoe intensief de truck gebruikt wordt, is preventief onderhoud nodig. Wij gaan uit van minimaal één keer per jaar en voor uw gemak kunnen we dit direct combineren met de keuring.

VA-keuringen, wel zo veilig
Onze monteurs zijn gecertificeerd om VA-keuringen uit te voeren voor alle merken intern transportmateriaal. VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Het VA-keurmerk is een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem.

VA-keur bedrijven en hun vakkundige keurmeesters staan onder strenge controle middels steekproeven, periodieke audit en bijscholing door een onafhankelijk instituut. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gediplomeerde en gecertificeerde keurmeesters die geheel onafhankelijk zijn in hun oordeel.

Ontzorgen is ons doel
Onze coördinatoren zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgd in het plannen van keuringen én onderhoud. De veiligheidskeuring en preventief onderhoud worden door ons geregistreerd. Wanneer uw intern transportmaterieel of magazijnstellingen aan onderhoud of keuring toe zijn, wordt u gebeld voor het maken van een afspraak. Indien mogelijk worden de keuringen en het onderhoud gecombineerd.

Heeft u een storing? Of wenst u onderhoud aan uw trucks? Neem dan contact met ons op!

Ontdek de perfecte heftruck bij Wiersma Heftrucks

Onze deskundige adviseurs staan klaar om met u mee te denken en u te begeleiden bij het vinden van de ideale heftruck. Wanneer u de efficiëntie in uw magazijn wilt verhogen, interne transportprocessen wilt optimaliseren of wanneer het gaat om het verbeteren van de veiligheid, wij hebben de perfecte heftruck in ons assortiment

We beseffen maar al te goed dat betrouwbaarheid en efficiëntie de levensader zijn van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom bieden we uitsluitend heftrucks van gerenommeerde merken die bekendstaan om hun ongeëvenaarde duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties.

Wiersma Heftrucks onderscheidt zich door een uitgebreid scala aan heftrucks, elk afgestemd op specifieke klantbehoeften. Van verbrandingsheftrucks en elektrische heftrucks tot handzame handpallettrucks en zware heftrucks, wij hebben het assortiment dat aan uw eisen voldoet. Onze deskundige teamleden staan klaar om u te ondersteunen bij het ontdekken van de heftruck die past bij de werkzaamheden die u voor ogen hebt.

Een tweede leven voor heftrucks

Het assortiment van Wiersma Heftrucks omvat zowel nieuwe als gereviseerde heftrucks. Onze gebruikte heftrucks bieden niet alleen een aantrekkelijke prijs, maar ook een duurzame optie die bijdraagt aan een verantwoorde bedrijfsvoering. Door te kiezen voor een gereviseerde heftruck geeft u niet alleen een kwaliteitsmachine een tweede leven, maar draagt u ook bij aan een duurzame en milieubewuste keuze. Bij Wiersma Heftrucks geloven we in het belang van duurzaamheid en dragen we graag ons steentje bij aan een groenere toekomst.

Ook zijn onze heftrucks voorzien van het VA-keurmerk, wat garant staat voor veiligheid en kwaliteit. Wij bieden een heftruck voor binnen of buiten, heftrucks voor smalle gangpaden of grotere laadruimtes en meer. Ons assortiment biedt diverse opties. Bovendien zijn al onze heftrucks ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze niet alleen veilig zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers.

Focus op veiligheid en welzijn

Veiligheid en welzijn staan bij Wiersma Heftrucks hoog in het vaandel. Onze heftrucks zijn uitgerust met verschillende veiligheidsopties om zowel medewerkers als goederen te beschermen tegen schade. Daarnaast bieden we heftrucks met een ergonomisch design, zodat bestuurders kunnen profiteren van een comfortabele en gezonde werkomgeving. Denk aan verstelbare draaistoelen, eenvoudige in- en uitstapmogelijkheden en ergonomische bedieningselementen. Een investering in een heftruck van Wiersma is niet alleen een investering in uw bedrijf, maar ook in het welzijn van uw team.

Onze heftrucks zijn onmisbaar in de logistiek

Een onmisbaar hulpmiddel in diverse industriële en logistieke omgevingen is de heftruck. Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting weten we als geen ander hoe essentieel het is om de juiste heftruck te gebruiken voor diverse toepassingen. Binnen het brede aanbod van Wiersma Heftrucks treft u een uitgebreide selectie heftrucks die u kunt bekijken en vergelijken.

Bent u op zoek naar een heftruck voor het verplaatsen van goederen, grondstoffen of eindproducten? Bij ons vindt u gegarandeerd de optimale oplossing. Met onze hoogwaardige heftrucks wordt het hanteren van zware lasten aanzienlijk vereenvoudigd en verlopen werkprocessen efficiënter.

Onze heftrucks zijn verkrijgbaar in diverse types en configuraties: een elektrische, diesel of LPG-heftruck, bij Wiersma Heftrucks staan we paraat om u te adviseren over de beste keuze voor uw bedrijf.

Naast ons omvangrijke aanbod aan heftrucks voorzien we bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting tevens in een scala aan toepassingen voor uw magazijn met pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, en andere magazijntrucks.

Wat is het verschil tussen een heftruck en een magazijntruck?

Een heftruck is specifiek ontworpen voor het verplaatsen van zware lasten binnen verschillende industriële omgevingen. Een magazijntruck daarentegen is meer gericht op het optimaliseren van de logistieke processen binnen een magazijn, zoals het verplaatsen van pallets of het stapelen van goederen.

Het meest geschikte type heftruck hangt af van verschillende factoren, zoals het type lading dat u wilt vervoeren, de ondergrond waarop de heftruck wordt gebruikt en de gewenste hefcapaciteit. Het is raadzaam om advies in te winnen bij onze deskundige medewerkers, zodat zij kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze heftrucks worden namelijk gebruikt in allerlei sectoren en hebben diverse toepassingen: in de bouw, de logistiek, de landbouw of de industrie, een heftruck kan u helpen om uw werk efficiënter te maken. Met onze heftrucks kunt u moeiteloos goederen verplaatsen, grondstoffen transporteren en eindproducten laden en lossen.

De nummer één in heftrucks en magazijninrichting

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kunt u vertrouwen op een partner met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onze inzet voor flexibele kwaliteit en robuuste oplossingen heeft ons doen uitgroeien tot dé specialist op het gebied van heftrucks en magazijninrichting. Ervaar zelf het verschil dat onze expertise kan maken voor uw bedrijf.

Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts