Ga naar hoofdinhoud
Heftrucks

Voor iedere situatie een geschikte heftruck

Voor iedere situatie een geschikte heftruck

Een heftruck is er in diverse soorten en uitvoeringen, voor allerlei toepassingen. Allemaal met slechts één doel: het verbeteren van uw logistieke processen. Met de heftruck die hierbij past, wordt het verplaatsen van goederen, grondstoffen en eindproducten voor u makkelijk gemaakt.

Kiest u voor een heftruck van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, dan kiest u voor service, flexibiliteit en ontzorging. Wij zijn dé expert op het gebied van intern transport en magazijninrichting. Bij ons kunt u terecht voor een totaalaanbod van heftrucks. Gebruikte of nieuwe heftrucks van alle betrouwbare merken. Waarbij u er ook voor kunt kiezen om de truck te huren of leasen.

Naast het kopen van de heftruck, kunt bij ons nog zoveel meer. Denk hierbij aan service, opleiding, certificaten, en onderhoud.

Dat noemen wij écht ontzorgen!

Nieuwe en gebruikte heftrucks

Of u nu voor een nieuwe of gereviseerde heftruck gaat, bij ons krijgt u altijd het beste advies. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee met het vinden van de juiste oplossing. De gebruikte heftrucks zijn natuurlijk aantrekkelijk in prijs. Daarnaast is dit de duurzame optie.

U kunt het assortiment van de nieuwe en gereviseerde trucks terugvinden in onze webshop. Onze trucks zijn snel leverbaar, veilig met VA-keurmerk én ergonomisch.

Direct klaar voor gebruik
Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod interne transportmiddelen van alle betrouwbare merken uit eigen voorraad, die direct online te bestellen zijn. Onze trucks worden geleverd met een actueel VA-keurmerk en onderhoudsbeurt. Ze zijn dus direct klaar voor gebruik. En omdat Wiersma veel waarde hecht aan een veilige werkomgeving, zijn onze trucks met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en uw magazijn beschermen tegen schade. Wel zo veilig.

Naast veiligheid, staat het welzijn van uw medewerkers bij ons centraal. Bestuurders van Wiersma heftrucks profiteren dagelijks van een ergonomische werkplek. Onze trucks voldoen aan alle richtlijnen die rekening houden met een optimale lichaamshouding. Denk hierbij aan een verstelbare draaistoel, makkelijke in- en uitstap en ergonomische bediening. Dit is prettig voor uw medewerkers, maar ook voor het terugdringen van uw ziekteverzuim. U vindt het actuele aanbod in de webshop.

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Ons aanbod
Wiersma heftruck
Elektrische vorkheftrucks

Een heftruck is er in diverse soorten en uitvoeringen, voor allerlei toepassingen. Allemaal met slechts één doel: het verbeteren van uw logistieke processen. Met de heftruck die hierbij past, wordt het verplaatsen van goederen, grondstoffen en eindproducten voor u makkelijk gemaakt.

Bekijk de elektrische vorkheftrucks
Wiersma heftruck
Verbrandingsvorkheftrucks

Onze verbrandingsvorkheftrucks zijn leverbaar met ultra moderne LPG of dieselmotoren. De trucks voldoen aan de laatste eisen voor wat uitstoot en milieuaspecten. Maak kennis met de ons uitgebreide programma van 1,6 tot 16 ton capaciteit alle modellen ontwikkeld en gebouwd in onze eigen fabrieken.

Bekijk de verbrandingsheftrucks
Wiersma heftruck
Zware vorkheftrucks

De Yale en Mora elektrische vorkheftrucks zijn leverbaar van 1,5 tot meer dan 25 ton. Alle trucks ontwikkeld in onze eigen R&D afdeling en geproduceerd op onze eigen productielocaties. De trucks hebben hierdoor veel identieke componenten wat voor onderhoud en service enorme voordelen biedt in inzetbaarheid van de trucks.

Bekijk de zware vorkheftrucks
Heftruck huren of leasen

Verlangt u flexibiliteit als het gaat om de inzet van uw intern transportmaterieel? Dan is het huren of leasen van een heftruck interessant. We zien dit steeds vaker in de markt. Of het nu gaat om piekbelasting, het overbruggen van de aankoop van een nieuwe truck of bijvoorbeeld het voorkomen van stilstand na uitval, een snelle oplossing is gewenst. Als leverancier zien wij een jaarlijkse stijging in de omvang van onze huurvloot.  

Huren is een mooie optie voor bedrijven die te maken hebben met seizoenspieken of bij schade aan eigen materieel. Ook is het mogelijk om voor een langere periode een heftruck te leasen met de optie tot koop. In dat geval is een directe investering niet nodig, maar heeft u de beschikking over een truck voor een vast bedrag per maand, mét optie tot koop.

Wij bieden de best passende oplossing voor uw wensen.

Snel én flexibel
Het mooie is: we leveren direct uit voorraad! Dit is vooral handig in acute gevallen, zoals bij schade. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, binnen 24 uur geleverd. Op beide locaties hebben we een aantal trucks direct beschikbaar voor transport. Mocht u een speciale uitvoering wensen, dan kunnen we meestal binnen een paar dagen de juiste trucks voor u regelen. Het reserveren van huurtrucks bij een verwachte piekbelasting is ook mogelijk. De levertijd van leasetrucks gaat in overleg.

Onze huur- en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Zo heeft u geen overcapaciteit, maar kunt u huren wanneer het nodig is.

Diverse soorten trucks beschikbaar
Er zijn altijd verschillende trucks direct beschikbaar. De specificaties van de trucks zijn afgestemd op de vraag uit de markt. Met onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide klantenkring weten wij naar welke trucks veel vraag is.

Trucks voor speciale toepassingen kunnen we ook verhuren. Deze hebben vaak een wat langere levertijd. Ter overbrugging hiervan kunnen we altijd een standaard truck inzetten.

Compleet ontzorgd
Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u ook op het gebied van huren op leasen ontzorgen. Wij organiseren het transport van de trucks van en naar uw bedrijf. Voor onderhoud of een storing staan onze VCA gecertificeerde monteurs voor u klaar. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Betrouwbare merken

Bij ons kunt u terecht voor een totaalaanbod van heftrucks van betrouwbare merken. Wij hebben een breed assortiment heftrucks van Mora, Logitrans en Yale.

Trainingen & certificaten

Naast het kopen van de heftruck, kunt bij ons nog zoveel meer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor trainingen en certificaten. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw medewerkers op een veilige manier laten werken.

Natuurlijk wilt u dat heftruckbestuurders de juiste veiligheidsinstructies meekrijgen, maar het is ook volgens de Arbowet en verzekering verplicht deze te geven.

Bij ons kunt u terecht voor basisopleidingen en nascholingen voor heftruck- en reachtruckchauffeurs. Bent u op zoek naar een opleiding voor het werken met een stapelaar of veegmachine? Dan is ook dat bij ons mogelijk.

Flexibele kennisdeling
Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Wij verzorgen trainingen op een van onze trainingslocaties (Tiel en Soest). Indien gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training.

Wij dragen graag bij aan het vergroten van de vakkennis van chauffeurs en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Hiermee helpen we ondernemingen direct vooruit in veiligheid en effectiviteit.

Van basisopleiding tot maatwerk
Onze opleidingen zijn altijd gebaseerd op het bedrijfsleven en het vakgebied mét persoonlijke aandacht. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat met vijf jaar geldigheid.

Bij de praktijkgerichte basisopleiding krijgt de cursist persoonlijke aandacht van onze eigen opleider en komt de theorie en praktijk beide aan bod. Met trainingslocaties in Tiel en Soest is er altijd een locatie dichtbij.

Een maatwerk incompany opleiding is ook een mogelijkheid. Hierbij komt onze opleider naar u toe. Ook hier komen theorie en praktijk beide aan bod. Deze optie is financieel aantrekkelijk als u meerdere cursisten tegelijk aanmeldt. Er is dan geen reistijd en de cursisten werken met eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Natuurlijk is deze maatwerk training op locatie ook al mogelijk vanaf één medewerker. Maar de training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slechts door één medewerker bediend wordt, is een een-op-een training bij uitstek geschikt.

Vertrouwde opleider
Wij hebben onze eigen vertrouwde en geschoolde opleider in dienst. Deze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en de organisatie van de cursussen.

Daarnaast beschikken we over een pool van freelance trainers die onder onze regie en met ons cursusmateriaal trainingen geven. Zo zijn we altijd flexibel.

Wil je meer weten over onze opleidingen? Neem gerust contact op.

Service & onderhoud

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt ook service en onderhoud aan als dienst. Dat noemen wij écht ontzorgen!

Bij storing direct een monteur ter plaatse
Onze storingsdienst is bereikbaar tijdens normale kantooruren. Als er in de ochtend een storing gemeld wordt, staat er die middag nog een monteur voor de deur. Wordt er in de middag gebeld, dan komt hij de volgende ochtend langs. We kunnen zelfs in de nacht of weekend klaarstaan, daar maken we speciale afspraken over.

Storing of schade melden
Bij storing of schade kan er worden gebeld of gemaild naar een van onze vestigingen. Hier wordt het verzoek gepland en koppelen we een monteur aan het serviceverzoek. Hij heeft dan alle informatie over de storing, de betreffende truck en alle klantgegevens in zijn computer beschikbaar. Zo kan hij bij aankomst direct aan de slag. Na de reparatie ontvangt u per e-mail direct de werkbon en de factuur.

Preventief onderhoud voor een langere levensduur
Vroegtijdige signalering van schade of gebreken en het herstel hiervan, verlengt op de lange termijn de levensduur van uw transportmiddel. Het is dus een duurzame investering voor de lange termijn en is ook in het belang van de veiligheid van uw personeel. Bovendien is het jaarlijks keuren van het materieel wettelijk verplicht en vastgelegd in het Arbo-besluit.

Afhankelijk van hoe intensief de truck gebruikt wordt, is preventief onderhoud nodig. Wij gaan uit van minimaal één keer per jaar en voor uw gemak kunnen we dit direct combineren met de keuring.

VA-keuringen, wel zo veilig
Onze monteurs zijn gecertificeerd om VA-keuringen uit te voeren voor alle merken intern transportmateriaal. VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Het VA-keurmerk is een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem.

VA-keur bedrijven en hun vakkundige keurmeesters staan onder strenge controle middels steekproeven, periodieke audit en bijscholing door een onafhankelijk instituut. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gediplomeerde en gecertificeerde keurmeesters die geheel onafhankelijk zijn in hun oordeel.

Ontzorgen is ons doel
Onze coördinatoren zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgd in het plannen van keuringen én onderhoud. De veiligheidskeuring en preventief onderhoud worden door ons geregistreerd. Wanneer uw intern transportmaterieel of magazijnstellingen aan onderhoud of keuring toe zijn, wordt u gebeld voor het maken van een afspraak. Indien mogelijk worden de keuringen en het onderhoud gecombineerd.

Heeft u een storing? Of wenst u onderhoud aan uw trucks? Neem dan contact met ons op!

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts