Ga naar hoofdinhoud
Elektrische pallettrucks

Eenvoudig goederen verplaatsen

De oplossing voor smalle gangpaden, krappe laadperrons én steile hellingen

Een electro pallettruck is uiterst geschikt voor verschillende taken: van het laden en lossen van de vrachtwagen tot het horizontaal transporteren over korte afstanden én het incidenteel orderpicken in het magazijn. Door het compacte design en de in het midden geplaatste dissel zijn onze pallettrucks veilig en handig in gebruik. Een elektrische pallettruck is leverbaar in meeloop- of meerij-uitvoering!

Daarom een electro pallettruck!

De pallettruck is de eenvoudigste truck om een pallet verticaal te verplaatsen en is relatief voordelig in aanschaf, zeker ten opzichte van een vorkheftruck. Pallettrucks zijn er in verschillende soorten en maten, uitgerust met vorken of een doorn, met de handbediend of elektrisch. Afhankelijk van uw wensen, eisen en de inzetomstandigheden kiest u voor een elektrische meerij-pallettruck of een meelopend bediende pallettruck. De meerij/meeloop-pallettruck is ideaal voor situaties waar korte tot middellange afstanden worden afgelegd. En voor het zwaardere werk over lange afstanden adviseren wij een elektrisch aangedreven zit-pallettruck.

Ons aanbod

Elke situatie is anders, daarom kijken we altijd goed naar wat uw bedrijf nodig heeft om zo productief en efficiënt mogelijk te werken. Pallettrucks zijn er in verschillende soorten en maten, uitgerust met vorken of een doorn, met de handbediend of elektrisch. Afhankelijk van uw wensen, eisen en de inzetomstandigheden kiest u voor een elektrische meerij-pallettruck of een meelopend bediende pallettruck.
Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

Electro pallettrucks zijn robuust en duurzaam. De vorken zijn gemaakt van zwaar staal en hebben een lange levensduur. De trekstang is zo ontworpen dat het beschermt is tegen doorbuigen. En andere onderdelen van de electro pallettruck worden beschermd door duurzaam kunststof. Door dit ontwerp zijn lange onderhoudsintervallen mogelijk.

Wanneer periodiek onderhoud nodig is, kunnen we dit ook combineren met een VA-keuring. Na het nodige onderhoud én de keuring bent u verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Heeft u een storing of defect? Bel ons op! Ons omvangrijke onderdelenmagazijn stelt ons in staat snel te reageren bij defecten en storingen, zodat u snel weer aan het werk kan.

Meer weten over periodiek onderhoud? Klik hier.

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Pallettrucks lenen zich zeer goed voor huur of lease, zo bent u altijd flexibel met de inzet van uw intern transportmaterieel. Zo kunt u extra materieel huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Maar leasen voor een langere periode met optie tot koop behoort ook tot de mogelijkheden. Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een electro pallettruck leasen? Dat kan! Zo maakt u geen directe investering, maar betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop.

Meer weten over deze vorm van financiering? Neem contact op.

Pallettruckcertificaat
Ondanks dat u op een pallettruck niet rijdt, maar het door middel van elektrische aandrijving voortduwt, is het behalen van een certificaat gewenst. Een pallettruck is een krachtig voertuig waarmee zware ladingen kunnen worden vervoerd. Het is dus voor de chauffeur en andere medewerkers van groot belang dat ze weten hoe ze veilig met dit voertuig leren werken.

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs, dus ook voor de bediening van een pallettruck. Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste certificaten.

 Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren, maar is al mogelijk vanaf één medewerker.

Interesse in het behalen van een electro pallettruckcertificaat? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over opleidingen?

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts