Ga naar hoofdinhoud
Elektrische pallettrucks

Eenvoudig goederen verplaatsen

De oplossing voor smalle gangpaden, krappe laadperrons én steile hellingen

Een elektrische pompwagen is bijzonder geschikt voor diverse taken, variërend van het laden en lossen van vrachtwagens tot het horizontaal verplaatsen over korte afstanden, en zelfs incidenteel orderpicken in het magazijn. Dankzij het compacte ontwerp en de centraal geplaatste dissel zijn onze elektrische palletwagens niet alleen veilig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. De elektrische pompwagen is verkrijgbaar in zowel meeloop- als meerij-uitvoeringen!

Daarom een electro pallettruck!

De elektrische pompwagen is de eenvoudigste manier om een pallet verticaal te verplaatsen en is relatief kosteneffectief in vergelijking met een vorkheftruck. Er zijn diverse soorten en maten pompwagens beschikbaar, met vorken of een doorn, handmatig bediend of elektrisch aangedreven. Afhankelijk van uw voorkeuren, eisen en de specifieke gebruiksomstandigheden kunt u kiezen voor een elektrische meerij-pompwagen of een handbediende meelopende pompwagen. De meerij/meeloop-pompwagen is ideaal voor situaties waarbij korte tot middellange afstanden worden afgelegd. Voor zwaarder werk over langere afstanden raden wij een elektrisch aangedreven zitpompwagen aan.

Ons aanbod

Elke situatie is anders, daarom kijken we altijd goed naar wat uw bedrijf nodig heeft om zo productief en efficiënt mogelijk te werken. Pallettrucks zijn er in verschillende soorten en maten, uitgerust met vorken of een doorn, met de handbediend of elektrisch. Afhankelijk van uw wensen, eisen en de inzetomstandigheden kiest u voor een elektrische meerij-pallettruck of een meelopend bediende pallettruck.
Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

Onze pompwagens zijn robuust en hebben een lange levensduur. De vorken, vervaardigd uit stevig staal, zijn duurzaam en bestand tegen slijtage. De trekstang is speciaal ontworpen om buigen te voorkomen, terwijl andere componenten van de elektrische pompwagen worden beschermd door robuust kunststof. Dankzij dit doordachte ontwerp kunnen langere onderhoudsintervallen worden gehandhaafd.

In gevallen waar periodiek onderhoud vereist is, bieden wij de mogelijkheid om dit te combineren met een VA-keuring. Na de noodzakelijke onderhoudsbeurten en de keuring bent u verzekerd van een deskundig beoordeelde machine, waarbij onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters passend advies verstrekken. Bij storingen of defecten staan wij paraat! Ons uitgebreide assortiment reserveonderdelen stelt ons in staat om snel te reageren op defecten en storingen, zodat u weer snel aan het werk kunt.

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Pallettrucks lenen zich zeer goed voor huur of lease, zo bent u altijd flexibel met de inzet van uw intern transportmaterieel. Zo kunt u extra materieel huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Maar leasen voor een langere periode met optie tot koop behoort ook tot de mogelijkheden. Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een electro pallettruck leasen? Dat kan! Zo maakt u geen directe investering, maar betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop.

Meer weten over deze vorm van financiering? Neem contact op.

Pallettruckcertificaat
Ondanks dat u op een pallettruck niet rijdt, maar het door middel van elektrische aandrijving voortduwt, is het behalen van een certificaat gewenst. Een pallettruck is een krachtig voertuig waarmee zware ladingen kunnen worden vervoerd. Het is dus voor de chauffeur en andere medewerkers van groot belang dat ze weten hoe ze veilig met dit voertuig leren werken.

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs, dus ook voor de bediening van een pallettruck. Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste certificaten.

 Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren, maar is al mogelijk vanaf één medewerker.

Interesse in het behalen van een electro pallettruckcertificaat? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten over opleidingen?

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts