Ga naar hoofdinhoud
Yale Vision

Alles onder controle met Yale Vision

Daarom Yale Vision

Wilt u zo efficiënt en slim mogelijk werken? Maak dan gebruik van een real-time overzicht van al uw heftrucks! Yale Vision biedt u de inzichten en controlemiddelen om de chauffeurs beter te laten werken, toegang tot trucks te regelen, het invullen van de controlelijst vóór de shift te bevestigen en het gebruik van de trucks te volgen. Tegelijkertijd beperkt u zo vermijdbare schade en verlengt u de levensduur van de heftruck en de batterij. Ideaal!

Bepaal zelf hoe efficiënt en slim u wilt werken! Er zijn 3 niveaus waar u uit kunt kiezen, waarbij Wireless Monitoring niveau 1 is. Dit is de basis van de real-time telemetriegegevens. Wireless Monitoring is ideaal voor klanten die het gebruik, aanrijdingen en storingscodes van hun machines in de gaten willen houden, preventief onderhoud willen plannen en volgen, meer inzicht willen krijgen in de totale bedrijfskosten en willen weten waar hun heftrucks zich bevinden.

Niveau 2 is Wireless Access, hierbij wordt er een kaartlezer aan het systeem toegevoegd om ervoor te zorgen dat heftrucks op een goede en veilige manier gebruikt worden. Bovendien worden de gegevens aan een chauffeur gekoppeld. U kunt met behulp van aanrijdingdetectie het gedrag van iedere chauffeur volgen om beter inzicht te krijgen wie op uw locatie vermijdbare schade veroorzaakt.

Niveau 3 is Wireless Verification, dit omvat alles van Wireless Monitoring en Wireless Access én de mogelijkheid om zonder pen en papier de verplichte OSHA-controlelijst in te vullen.

Wireless Monitoring – niveau 1

Gebruiksgemak

Optimaliseer werkstromen en verhoog de productiviteit door de efficiëntie van uw chauffeurs en machines te analyseren.

Diagnose van machines

Bewaking van motoren en transmissies, hydraulische en elektronische functies om de inzetbaarheid van de machines te maximaliseren.

Tools voor meer veiligheid

Proactieve bewakingssystemen sturen in real-time meldingen, om gebeurtenissen effectief en meteen aan te pakken.

Gps-locatie

Krijg volledig inzicht in waar uw machines en chauffeurs zich bevinden, de activiteiten op uw locatie en locaties waar heftrucks extra risico op aanrijdingen hebben.

Botsingsdetectie

Verbeter de veiligheid op uw locatie en beperk vermijdbare schade door middel van nauwkeurige botsdetectie en real-time waarschuwingen.

Live gebruik

Real-time toegang tot de status van uw machinepark, inclusief gebruik, beschikbaarheid, laadtoestand of onderhoud, geven u meer inzicht om de juiste omvang van uw machinepark te bepalen.

Wireless Access – niveau 2

Toegang voor de chauffeur

Toegang met een keycard zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen met een truckrijbewijs en een keycard de machines kunnen starten en gebruiken.

Vergrendeling bij een aanrijding

Bewaking van motoren en transmissies, hydraulische en elektronische functies om de inzetbaarheid van de machines te maximaliseren.

Uitschakeling bij geen activiteit

Met de functie ”Uitschakeling bij geen activiteit” bespaart uw machinepark energie, omdat een heftruck wordt uitgeschakeld wanneer er gedurende een vooraf ingestelde tijd geen chauffeur aanwezig is.

Wireless Verification – niveau 3

Controlelijst vóór de dienst

De heftruck werkt pas als de chauffeur de standaard OSHA-controlelijst of een specifieke door de werkgever voorgeschreven controlelijst, vóór een dienst heeft ingevuld.

Wireless Visibility

De Yale Vision-module biedt chauffeurs inzicht in de truck status zoals toegang voor de chauffeur, inzet gegevens, uitschakeltijd en de snelheid van de truck.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts