Ga naar hoofdinhoud
Diensten

Keuringen

Keuringen

Bij Wiersma kunnen wij de VA-keuring uitvoeren voor alle soorten intern transportmateriaal, zoals heftrucks, reachtrucks en stapelaars.

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kunnen wij de VA-keuring uitvoeren voor alle soorten intern transportmateriaal, zoals heftrucks, reachtrucks en stapelaars. Wij hebben ons serviceprogramma zo ingericht dat wij de keuring kunnen combineren met een regulier onderhoudsbezoek, zodat uw transportmiddel zo min mogelijk stil hoeft te staan. Bovendien is het goedkoper om de keuring en het onderhoud tegelijkertijd te laten uitvoeren.

Als u meer informatie wenst of persoonlijk advies nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

VA-keur voor het keuren van uw intern transportmateriaal en magazijnstellingen
VA-keur is een keuring voor al uw gereedschap, machines en werktuigen om te zorgen dat ze veilig zijn. Deze keuring wordt uitgevoerd door bedrijven die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Fedecom. Zij zijn zeer deskundig, objectief en betrouwbaar. Het is gemakkelijk en praktisch, omdat u slechts één adres nodig heeft voor alle keuringen. VA-keur staat voor periodieke keuringen volgens hoge kwaliteitsnormen, uitgevoerd door ervaren keurmeesters en met ingebouwde controles.

Met het VA-keurmerk weet u dat uw spullen goedgekeurd zijn en dat de informatie vertrouwelijk wordt behandeld en opgeslagen. U kunt er alle soorten gereedschap en machines laten keuren, van kleine elektrische handgereedschappen tot grote machines voor bijvoorbeeld groenvoorziening of intern transport.

 • Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kan de VA-keuring uitvoeren voor alle soorten intern transportmateriaal.
 • De keuring is te combineren met een regulier onderhoudsbezoek, zodat het transportmiddel zo min mogelijk stil hoeft te staan.
 • Het is goedkoper om de keuring en het onderhoud tegelijkertijd te laten uitvoeren.
 • We bieden ook een batterijservice voor het onderhoud van elektrische heftrucks.
 • Onze occasions zijn allemaal VA-gekeurd en hebben een gedocumenteerde onderhouds- en servicegeschiedenis.
 • VA-keur is gemakkelijk en praktisch, omdat u slechts één adres nodig heeft voor alle keuringen.
 • VA-keur staat voor periodieke keuringen volgens hoge kwaliteitsnormen, uitgevoerd door ervaren keurmeesters en met ingebouwde controles.
 • VA-keur geeft zekerheid dat alles goed gekeurd is en dat het keurbedrijf betrouwbaar is.

4 tips voor succesvolle keuring

Als u een vorkheftruck, stapelaar, reachtruck of pallettruck heeft, dient u jaarlijks een VA-keuring te laten uitvoeren door een bevoegd keurmeester. Dit is van belang voor de veiligheid van u en uw personeel. Wij bieden u vier tips om de keuring succesvol te laten verlopen.

Tip 1:     Regel preventief onderhoud door het afsluiten van een onderhoudscontract. Zo kunt u onnodige slijtage voorkomen en eventuele defecten op tijd opmerken en repareren.

Tip 2:     Bij huur of operationele lease heeft u automatisch een all-in onderhoudsabonnement, waarmee de veiligheid van uw intern transportmateriaal wordt gegarandeerd. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Tip 3:     Als u elektrische heftrucks heeft, dient u de tractiebatterijen dagelijks en wekelijks te onderhouden. Dit is van belang voor de keuring en wij bieden een batterijservice om u hierbij te helpen.

Tip 4:     Let bij de aankoop van een tweedehands heftruck op het onderhoudsrapport, zodat u bij de volgende keuring niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Onze occasions zijn allemaal VA-gekeurd en hebben een gedocumenteerde onderhouds- en servicegeschiedenis.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

  © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

  Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts