Ga naar hoofdinhoud
Orderpicker

Comfortabel en efficiënt orders verzamelen

Comfortabel en efficiënt orders verzamelen

De orderpicktrucks uit de Yale’s orderverzamelaarserie MO10-25 zijn dé oplossing voor comfortabel en efficiënt orderverzamelen op meerdere niveaus. Het ontwerp van de orderpicktrucks of orderverzameltrucks zorgt ervoor dat de chauffeurs ergonomisch en veilig kunnen werken. De trucks zijn bij uitstek geschikt voor het verzamelen van producten in logistieke centra.

Daarom een orderpicker

Een orderpicktruck is een speciale magazijntruck die gebruikt kan worden om vanaf de vloer goederen te verzamelen. Ook kunnen ze ingezet worden om orders te verzamelen op eerste of tweede niveau. De orderpicktrucks uit de MO10-25 serie hebben zelfs een grijphoogte van 9 meter!

Deze logistieke machines hebben een zeer toegankelijke platform. Het zorgt ervoor dat de orderpicker snel kan af- en opstappen en daarom zeer efficiënt zijn werkzaamheden kan uitoefenen. De instelbare prestatie-instellingen voor acceleratie, rij- en remsnelheid kunnen via de bedieningsconsole worden aangepast aan de specifieke behoeften van de chauffeur en situatie.

De onderhoudsarme AC-aandrijfmotor met ingebouwde thermische beveiliging is volledig omsloten voor bescherming tegen schade en puin, waardoor de stilstand tijd wordt beperkt. Daarnaast levert de motor hoge prestaties bij acceleratie, rijsnelheid en remsnelheid, waardoor de MO-serie ideaal is voor werkzaamheden waarbij veel wordt afgeremd en weer opgetrokken.

Ons aanbod

De hoogheffende orderpicktruck is verkrijgbaar met rail- of draadbegeleiding. Dit zodat er ook in zeer smalle gangpaden gebruik gemaakt kan worden van de orderverzamelaars. De MO-trucks kunnen verzamelen tot een hoogte van 9 meter. Hierdoor kunnen locaties voor pallets maximaal worden gebruikt voor items die weinig worden verzameld. Dit komt ook handig te pas voor dichte opslagmethoden bij minimale ruimte.

De trucks kunnen voorzien worden van tractie of Lithium-Ion batterijen. De capaciteit van de batterij wordt aangepast aan de inzet die de gebruiker gepland heeft. Ideaal!

De trucks zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo kan de vorklengte en type vorken aangepast aan de inzetsituatie. Het platform kan aangepast worden aan de gangpadbreedte in het magazijn en de grootte van de te picken producten. Zo wordt het écht maatwerk.

Periodiek accu-onderhoud

Efficiënt en productief werken is belangrijk, daarom is het van belang dat uitval of stilstand van uw orderpicktruck zoveel mogelijk wordt voorkomen. Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Zo controleren wij de accu, zodat u zo lang mogelijk het maximale rendement uit de tractiebatterijen kan halen. Naast accu-onderhoud controleren we ook alle onderdelen van de orderverzamelaartruck op slijtage en functioneren.

Moet er iets vervangen of gerepareerd worden? Geen probleem! Onze servicemonteurs kennen de machines door en door én we hebben een grote onderdelenvoorziening, waardoor we snel kunnen schakelen.

Is de truck weer helemaal up-to-date? Dan krijgt u een VA-keuring. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Meer informatie? neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw orderpicktrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een orderpicktruck  leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop.  Meer weten over deze vorm van financiering?

Orderpickercertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw chauffeurs te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor heftruckchauffeurs, dus ook voor orderpickers.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een orderverzamelaar.

 Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is al mogelijk vanaf één medewerker.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een orderpickercertificaat! Meer weten over de certificaten?

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts