Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment orderpickers

De orderpicktrucks uit de Yale’s orderverzamelaarserie MO10-25 zijn dé oplossing voor comfortabel en efficiënt orderverzamelen op meerdere niveaus. Het ontwerp van de orderpick truck of orderverzameltrucks zorgt ervoor dat de chauffeurs ergonomisch en veilig kunnen werken. De trucks zijn bij uitstek geschikt voor het verzamelen van producten in logistieke centra.

Right Section Image

Hulp nodig?

Bij Wiersma heftrucks en magazijninrichting begrijpen wij dat uw bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om het verplaatsen van zware ladingen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan orderpickers die aan al uw eisen voldoen. Bij ons staat kwaliteit en wendbaarheid hoog in het vaandel.

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar
Filter opt:
Elektrisch
Orderverzameltruck (MO10S)
Verticale orderverzamelaar MO tot hefhoogte 8900 mm
Hefhoogte: 8895mm
Hefvermogen: 1000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Orderverzameltrucks
Elektrisch
Orderverzameltruck (MO10 )
Verticale orderverzamelaar MO tot hefhoogte 4800 mm
Hefhoogte: 4670mm
Hefvermogen: 1000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Orderverzameltrucks
Elektrisch
Orderverzameltruck (MO10E)
Verticale orderverzamelaar MO tot hefhoogte 4800 mm
Hefhoogte: 690-4627mm
Hefvermogen: 1000 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Orderverzameltrucks
Elektrisch
Orderverzameltruck (MO10-25)
Horizontale orderverzamelaar MO10 - MO 20, verzamelen van orders op het eerste en tweede niveau.
Hefhoogte: 120mm
Hefvermogen: 1000-2500 kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Orderverzameltrucks

Verschillende uitvoeringen leverbaar

Ons aanbod orderpickers

De hoogheffende orderpicktruck is verkrijgbaar met rail- of draad begeleiding. Dit zodat er ook in zeer smalle gangpaden gebruikgemaakt kan worden van de orderverzamelaars. De MO trucks kunnen verzamelen tot een hoogte van 9 meter. Hierdoor kunnen locaties voor pallets maximaal worden gebruikt voor items die weinig worden verzameld. Dit komt ook handig te pas voor dichte opslagmethoden bij minimale ruimte.

De orderpickers kunnen voorzien worden van tractie of Lithium-Ion batterijen. De capaciteit van de batterij wordt aangepast aan de inzet die de gebruiker gepland heeft. Ideaal!

De trucks zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo kan de vorklengte en type vorken aangepast worden aan de inzet situatie. Het platform kan aangepast worden aan de gangpadbreedte in het magazijn en de grootte van de te picken producten. Zo wordt het écht maatwerk.

Onze producten uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze orderpicktrucks te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan een afspraak in

Daarom een orderpicktruck

De voordelen

Waar kan u een orderpicktruck voor gebruiken?
Dit is een speciale magazijntruck die gebruikt kan worden om vanaf de vloer goederen te verzamelen. Ook kunnen ze ingezet worden om orders te verzamelen op eerste of tweede niveau. Deze trucks uit de MO10-25 serie hebben zelfs een grijphoogte van 9 meter!

Deze logistieke machines hebben een zeer toegankelijke platform. Het zorgt ervoor dat de orderpicker snel kan af- en opstappen en daarom zeer efficiënt zijn werkzaamheden kan uitoefenen. De instelbare prestatie-instellingen voor acceleratie, rij- en remsnelheid kunnen via de bedieningsconsole worden aangepast aan de specifieke behoeften van de chauffeur en situatie.

De onderhoudsarme elektrische AC-aandrijfmotor met ingebouwde thermische beveiliging is volledig omsloten voor bescherming tegen schade en puin, waardoor de stilstand tijd wordt beperkt. Daarnaast levert de motor hoge prestaties bij acceleratie, rijsnelheid en remsnelheid, waardoor de MO-serie ideaal is voor werkzaamheden waarbij veel wordt afgeremd en weer opgetrokken.

Bovendien kunnen orderpicktrucks uitgerust worden met geavanceerde technologieën, zoals voice-picking of pick-to-light systemen. Deze technologieën helpen de orderpicker bij het vinden van de juiste producten en kunnen de tijd die nodig is om elke order te verzamelen nog verder verminderen.

Betrouwbaar, licht en wendbaar

Groot gedempt chauffeursplatform

Optimaal ergonomisch design

Maximale productiviteit

Onze onderhoudspakketten

Onderhoud

Efficiënt en productief werken is belangrijk, daarom is het van belang dat uitval of stilstand van uw truck zoveel mogelijk wordt voorkomen. Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Zo controleren wij de accu, zodat u zo lang mogelijk het maximale rendement uit de tractiebatterijen kan halen. Naast accu-onderhoud controleren we ook alle onderdelen van de orderverzamelaartruck op slijtage en functioneren.

Moet er iets vervangen of gerepareerd worden? Geen probleem! Onze servicemonteurs kennen de machines door en door én we hebben een grote onderdelenvoorziening, waardoor we snel kunnen schakelen.

Is de truck weer helemaal up-to-date? Dan krijgt u een VA-keuring. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gecertificeerde en onafhankelijke keurmeesters. Meer informatie? neem contact op!

Wendbaarheid en batterijduur

Een goede batterijduur is essentieel voor orderpicktrucks, vooral als u gedurende lange periodes achter elkaar wilt werken. Het is belangrijk om een truck te kiezen met een batterij die lang genoeg meegaat om uw dagelijkse werkzaamheden uit te voeren zonder tussentijds opladen.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunnen er extra functies en technologieën zijn die uw orderpickproces kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde picksystemen, scanners of het gebruik van voice picking.

Veiligheid staat voorop

Naast efficiëntie en snelheid is veiligheid ook een belangrijk aspect bij het werken met orderpicktrucks. Gelukkig zijn deze trucks uitgerust met verschillende veiligheidskenmerken om de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken.

Een van deze kenmerken is het anti-kantelsysteem. Door dit systeem kan de truck niet kantelen, zelfs niet als er zware lasten worden opgetild. Dit zorgt voor een veiligere werkomgeving voor de orderpicker en vermindert het risico op ongevallen.

Daarnaast hebben veel orderpicktrucks sensoren of camera’s om obstakels te detecteren en botsingen te voorkomen. Dit helpt zowel de orderpicker als andere medewerkers in het magazijn veilig te houden.

Aangepast naar uw wens

Lease uw orderpicktruck!

Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw orderpicktrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. 

Onze huur- en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze heftrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! 

Wilt u liever een orderpicktruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaalt u een vast bedrag per maand mét optie tot koop.  Meer weten over deze vorm van financiering?

Ontzorging van A tot Z

Certificaten en opleidingen

Bent u zich ervan bewust dat, conform de Arbowetgeving en verzekeringsrichtlijnen, het essentieel is om al uw bestuurders te voorzien van de correcte veiligheidsrichtlijnen? Wiersma Heftrucks & Magazijnuitrusting biedt fundamentele trainingen en vervolgcursussen voor heftruckrijders, inclusief voor orderverzamelaars.

Elk jaar ondersteunen we leerlingen bij het uitbreiden van hun expertise en het behalen van de benodigde certificaten. Tijdens een cursus behandelen we thema’s zoals ‘Veiligheid binnen het magazijn’, inspectie van de heftruck en de correcte bediening ervan. Alle noodzakelijke aspecten zodat uw bestuurders op een veilige manier leren omgaan met een orderverzamelaar.

We organiseren cursussen op onze opleidingslocaties (Tiel en Soest) en indien gewenst, komen we naar uw locatie voor een op maat gemaakte training. Met een in-house training bespaart u op reistijd en traint u met uw eigen apparatuur in een bekende omgeving.

Een dergelijke training op uw eigen locatie is al mogelijk voor slechts één medewerker.

Heeft u interesse in een cursus? Met onze interne opleiders kunnen we direct actie ondernemen. Neem contact met ons op voor de opties rondom het behalen van een orderpick certificaat! Wilt u meer te weten komen over de certificaten?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze orderpicktrucks? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak