Ga naar hoofdinhoud
Verbrandingstrucks LPG & Diesel

Op zoek naar een verbrandingstruck met een diesel of LPG-motor?

Verbrandingstrucks LPG & Diesel

Wilt u graag een vorkheftruck huren, leasen of kopen met een diesel of LPG-motor? Dan bent u bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan verbrandingstrucks van het betrouwbare merk Yale. Elektrisch aangedreven heftrucks zijn de meest duurzame keuze, maar het kan voorkomen dat in uw situatie een verbrandingstruck een betere keuze is. Om u optimaal te adviseren wat bij u past, raden wij aan om contact op te nemen met onze experts!

Daarom een verbrandingstruck

De verbrandingstrucks uit ons aanbod hebben een goede reputatie en zijn in te zetten voor lichte- middelzware- en zware toepassingen. Door de bewezen betrouwbaarheid en duurzame componenten wordt de uitvaltijd geminimaliseerd en houdt u de onderhoudskosten onder controle. Deze kostenbesparende voordelen en de mogelijkheid om de truck af te stemmen op uw eigen vereisten zorgen ervoor dat u de juiste truck voor de juiste prijs krijgt.

Ons aanbod

De Yale verbrandingstrucks zijn in twee subgroepen in te delen. De trucks met superelastische- of luchtbanden en de compacte trucks met cushion banden. De trucks met cushion banden zijn speciaal ontworpen voor inzet in kleine ruimtes waar ook zware lasten tot hoge hefhoogtes worden verplaatst. De verbrandingstrucks met diesel of LPG aandrijving zijn te verkrijgen in de premium N- en Veracitor VX-serie, de standaard MX-serie, de Economy serie UX en de zware truck tot 16 ton in DC-EC serie. Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

Door de bewezen betrouwbaarheid en duurzame componenten van deze verbrandingstrucks wordt de uitvaltijd geminimaliseerd en houdt u de onderhoudskosten onder controle. Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Moet er in de tussentijd toch iets gerepareerd worden? Onze onderhoudsmonteurs helpen u snel weer op weg! Meer informatie? neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw verbrandingstrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een verbrandingstrucks leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Verbrandingstruckscertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een reachtruck.

Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slecht door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een heftruckcertificaat! Neem contact op

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts