Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment verbrandingstrucks

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting bieden wij een breed scala aan verbrandingstrucks. Bent u op zoek naar een heftruck met een diesel- of LPG-motor? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u. We denken graag met u mee om de perfecte heftruck te vinden

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de verbrandingstruck kiest die naadloos aansluit op uw wensen?

Onze adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar
Filter opt:
Verbranding
Zware heftruck (GDP/GLP40-50UX)
De Yale GDP40-50UX is ontworpen voor operaties voor een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing om de klus te klaren— allemaal ondersteund door de vertrouwde naam Yale.
Hefhoogte: 3000mm
Hefvermogen: 4000/4500
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Verbrandingstrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP160EF12)
Diesel vorkheftrucks GDP160EF met capaciteit 16,5 ton bij 1200 mm laadcentrum, voor heavy-duty, zware en intensieve werkcyclustoepassingen.
Hefhoogte: 6119mm
Hefvermogen: 16000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP130-160EF)
Diesel vorkheftrucks GDP130-160EF met capaciteit 13 tot 16,5 ton, voor heavy-duty, zware en intensieve werkcyclustoepassingen.
Hefhoogte: 7000mm
Hefvermogen: 10500-16500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP80-120DF)
Diesel vorkheftrucks GDP80-120DF voor gebruik in de zwaartse toepassingen
Hefhoogte: 5500-7000mm
Hefvermogen: 8000-12000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Zware vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDC/GLC60-70VX)
Verbrandingstruck GDP/GLP60-70VX is een rijk uitgeruste serie vorkheftrucks die specifiek is ontwikkeld voor zware toepassingen.
Hefhoogte: 6200mm
Hefvermogen: 6000-7000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Compacte verbrandings vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GLC40-55VX)
LPG vorkheftruck GLC40-55VX Veracitor Compact is een rijk uitgeruste serie vorkheftrucks die specifiek is ontwikkeld voor toepassingen met hoog heffen in kleine ruimtes.
Hefhoogte: 6000mm
Hefvermogen: 4000-5500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Compacte verbrandings vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP/GLP60-80VX)
Verbrandingsheftruck GDP/GLP60-80VX met een laadvermogen van 6 tot 8 ton, ideaal voor zware toepassingen.
Hefhoogte: 5865-6200mm
Hefvermogen: 6000-8000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Verbrandings vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP/GLP2.0-3.5N)
Verbrandingsvorkheftrucks Yale N-serie GDP/GLP2.0-3.5N, topkwaliteit in prestaties, ergonomische standaard en lage exploitatiekosten.
Hefhoogte: 8070-8550mm
Hefvermogen: 2000-3500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Verbrandings vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP/GLP40-55VX)
Verbrandingstrucks GDP/GLP40-55VX met hoge niveaus in productiviteit, ergonomie en betrouwbaarheid.
Hefhoogte: 6200mm
Hefvermogen: 4000-5500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Verbrandings vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GP20-35UX)
Verbrandings vorkheftrucks GP20-35UX zijn eenvoudig, betaalbaar en multifunctioneel.
Hefhoogte: 5500mm
Hefvermogen: 2500-3500kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Verbrandings vorkheftrucks
Verbranding
Verbrandingstruck (GDP/GLP16-20VX)
Verbrandingstruck GDP/GLP16-20VX wanneer productiviteit, ergonomie en betrouwbaarheid vereist is.
Hefhoogte: 5500mm
Hefvermogen: 1600-2000kg
Aandrijving: Verbranding
Merk: Yale
type machine: Verbrandings vorkheftrucks

Ons aanbod

Verbrandingstrucks: LPG & Diesel

Wilt u graag een vorkheftruck huren, leasen of kopen met een diesel of LPG-motor? Dan bent u bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan verbrandingstrucks van het betrouwbare merk Yale. Elektrisch aangedreven heftrucks zijn de meest duurzame keuze, maar het kan voorkomen dat in uw situatie een verbrandingstruck een betere keuze is. Om u optimaal te adviseren wat bij u past, raden wij aan om contact op te nemen met onze experts!

De Yale verbrandingstrucks zijn in twee subgroepen in te delen. De trucks met superelastische- of luchtbanden en de compacte trucks met cushion banden. De trucks met cushion banden zijn speciaal ontworpen voor inzet in kleine ruimtes waar ook zware lasten tot hoge hefhoogtes worden verplaatst. De verbrandingstrucks met diesel of LPG aandrijving zijn te verkrijgen in de premium N- en Veracitor VX-serie, de standaard MX-serie, de Economy serie UX en de zware truck tot 16 ton in DC-EC serie. Neem dan vrijblijvend contact op!

De verbrandingstrucks uit ons aanbod hebben een goede reputatie en zijn in te zetten voor lichte- middelzware- en zware toepassingen. Door de bewezen betrouwbaarheid en duurzame componenten wordt de uitvaltijd geminimaliseerd en houdt u de onderhoudskosten onder controle. Deze kostenbesparende voordelen en de mogelijkheid om de truck af te stemmen op uw eigen vereisten zorgen ervoor dat u de juiste truck voor de juiste prijs krijgt.

Speciale banden voor gebruik buiten, extra accessoires om ladingen veilig te vervoeren of een cabine voor de bestuurder om comfortabel langere afstanden af te leggen? Wij kunnen het voor u regelen. Uw verbranding vorkheftruck zal precies zijn afgestemd op uw eisen, wat resulteert in maximale efficiëntie en productiviteit.

verbrandingstrucks

Ervaar de voordelen

Daarom een verbrandingstruck van Wiersma

Een betrouwbare keuze voor uw magazijn

Bent u op zoek naar een verbranding vorkheftruck met een diesel- of LPG-motor? Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting bieden wij een breed scala aan verbrandingstrucks van het betrouwbare merk Yale. Deze heftrucks zijn wereldwijd erkend en staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, geavanceerde technologieën en betrouwbaarheid.

Yale: een pionier in heftruck technologie

Yale is een merk dat al jarenlang pioniert op het gebied van heftruck technologie. Ze hebben naam gemaakt dankzij hun innovatieve ontwerpen en geavanceerde technologieën, zoals elektrische aandrijving en hydraulische systemen.

De heftrucks van Yale blinken uit in kracht, stabiliteit en veelzijdigheid. Yale heftrucks hebben  altijd een geschikte oplossing. Van verbranding vorkheftrucks in magazijnen tot een vorkheftruck voor industrieel gebruik. De heftrucks kunnen ingezet worden voor diverse toepassingen en bieden optimale prestaties in veeleisende omgevingen waar productiviteit en veiligheid van groot belang zijn.

Lage kosten gedurende de levensduur

Naast hun indrukwekkende prestaties bieden verbranding vorkheftrucks  ook aanzienlijke kostenbesparingen gedurende de levensduur van de machine. Dankzij hun lage cost of ownership en lage bedrijfskosten kunt u op de lange termijn geld besparen. Verbrandingsheftrucks zijn duurzaam, betrouwbaar en vereisen minimale onderhoudskosten. Dit maakt ze een kosteneffectieve keuze voor bedrijven die zware hefwerkzaamheden uitvoeren.

Eenvoudig en goedkoop

Ultiem gemak

Veiligheid en ergonomie van de verbranding vorkheftruck

De verbranding vorkheftrucks zijn ontworpen met oog voor ergonomie, zodat de chauffeur comfortabel en veilig zijn werk kan doen. Door hun stabiele constructie en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen minimaliseren de vorkheftrucks het risico op ongelukken en ongevallen in uw magazijn.

Daarnaast zijn de heftrucks uitgerust met geavanceerde technologieën op het gebied van brandstofefficiëntie en uitstoot beheersing. Dit draagt bij aan een duurzamere bedrijfsvoering en helpt u kosten te besparen op lange termijn.

Van zware verbranding vorkheftrucks tot lichte versies

Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing voor uw zware hefwerkzaamheden? Dan zijn de verbranding vorkheftrucks precies wat u nodig heeft. Deze industriële machines bieden ongeëvenaarde niveaus van productiviteit, ergonomie en betrouwbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor uiteenlopende werkzaamheden

Eén van de belangrijkste voordelen van verbrandingsheftrucks is hun vermogen om zware lasten te tillen en te verplaatsen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Met hun krachtige motoren leveren deze machines indrukwekkende prestaties en zorgen ze voor een hogere productiviteit.

Onze producten uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze producten te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan nu een afspraak in

Eenvoudig in onderhoud

Preventieve onderhoudspakketten

Door de bewezen betrouwbaarheid en duurzame componenten van deze verbrandingstrucks wordt de uitvaltijd geminimaliseerd en houdt u de onderhoudskosten onder controle. Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Moet er in de tussentijd toch iets gerepareerd worden? Onze onderhoudsmonteurs helpen u snel weer op weg! Meer informatie? neem contact op!

Optimale prestaties gegarandeerd

Geschikt voor verschillende werkcycli

Heeft u lichte, middelzware of intensieve werkzaamheden? Er is altijd een verbrandingsheftruck die bij uw magazijn of industriële toepassing past. Deze machines zijn ontworpen om te presteren in diverse omgevingen en kunnen worden aangepast aan uw werkzaamheden. Dit maakt ze ideaal voor de logistiek en distributie, grote magazijnen, productie en bouwproducten. U kunt ook nog kiezen voor elektrische heftrucks als u meer aan het milieu wil denken.

Efficiënte wendbaarheid en compactheid bij lichte werkzaamheden

Voor lichte werkzaamheden raden wij onze verbranding vorkheftrucks met een capaciteit tot 2 ton aan. Deze heftrucks hebben een compact formaat, wat ideaal is voor smalle gangpaden en kleine ruimtes. Ondanks hun wendbaarheid zijn ze toch krachtig genoeg om uw lichte hefwerkzaamheden efficiënt uit te voeren. Met hun kleine draaicirkel kunnen ze gemakkelijk manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.

Middelzware werkzaamheden? Kies voor prestatie en veelzijdigheid

Voor middelzware werkzaamheden bieden wij verbranding vorkheftrucks met een capaciteit tussen 2 en 4 ton. Deze heftrucks combineren kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Ze kunnen moeiteloos omgaan met het heffen en verplaatsen van zwaardere lasten en bieden tegelijkertijd de flexibiliteit die nodig is voor verschillende taken. Van pallets stapelen en vrachtwagens laden tot materialen verplaatsen, onze middelzware verbrandingsheftrucks zijn er klaar voor.

Intensieve werkzaamheden met maximale prestaties

Voor intensieve werkzaamheden adviseren wij onze verbrandingsheftrucks met een capaciteit van 4 ton of meer. Deze krachtpatsers zijn ontworpen om te voldoen aan de zwaarste eisen en kunnen zelfs de meest veeleisende klussen aan. Van het verplaatsen van grote ladingen tot het werken in zware industriële omgevingen, onze intensieve verbrandingsheftrucks bieden maximale prestaties en duurzaamheid.

Optimale prestaties gegarandeerd

In de logistiek en distributie, grote magazijnen, productie of bouwproducten, onze verbranding vorkheftrucks bieden optimale prestaties en betrouwbaarheid: onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om u te adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u een heftruck krijgt die perfect aansluit bij uw bedrijf en waarmee u efficiënt en veilig kunt werken.

Geen zorgen van overcapaciteit

Huur & lease

Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw verbrandingstrucks? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een verbrandingstrucks leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze verbrandings heftrucks? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak