Ga naar hoofdinhoud
Magazijnstellingen

Efficiënt, gebruiksvriendelijk en veilig uw goederen opslaan

Inventarisatie, advies & ontwerp

Een efficiënt magazijn (mensen, gebouw, magazijnstellingen, intern transport) wordt bepaald door een samenspel van diverse factoren. Denk hierbij aan afmetingen en contouren van het gebouw, omloopsnelheid van de goederen, type en hoeveelheid van stellingen en intern transport etc.

Lees meer over inventarisatie, advies & ontwerp
ALIS-Tech

Een veilig magazijn is van cruciaal belang voor het behoud van de gezondheid en veiligheid van medewerkers, evenals het beschermen van goederen en apparatuur. Het gebruik van LED-beveiliging en andere hulpmiddelen kan bijdragen aan het creëren van een veilige werkomgeving.

Lees meer over ALIS-Tech
Ons assortiment magazijnstellingen
Palletstelling

Een efficiënte manier voor de opslag van uw pallets. De mogelijkheden en configuraties zijn divers en worden in eigen huis getekend. Palletstellingen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij kunnen adviseren over de meest geschikte stelling voor uw magazijn en goederen.

Maak direct een afspraak!
Draagarmstelling

Draagarmstellingen worden gebruikt voor opslag van langere goederen en plaatmateriaal. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld gipsplaten, balken en buizen. In combinatie met legborden, kunnen deze stellingen gebruikt worden voor kleine goederen zoals bouwmaterialen. Leverbaar in diverse maatvoeringen.

Maak direct een afspraak!
Inrijstelling

Geschikt voor het wegzetten van grote aantallen pallets met dezelfde artikelen volgens het LIFO (last in-first out) principe. Met deze stellingen kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut, zowel in oppervlakte als in hoogte.

Maak direct een afspraak!
Verrijdbare palletstelling

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets, waarmee u tot 90% ruimte kunt besparen. Een verrijdbare palletstelling past perfect in een magazijn dat continue aanpassing vraagt of waar de ruimte beperkt is. Bij verrijdbare stellingen is veiligheid een extra belangrijk item. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

Maak direct een afspraak!
Pallet doorrol- en opduwstelling

Bij een doorrol- of opduwstelling De compacte vorm van opslag is ideaal voor FIFO (first in, first out) en geschikt voor zowel dozen als pallets. Bij deze stellingen worden goederen aan een kant ingeladen en aan de andere kant uitgenomen en rolt de volgende pallet of doos vanzelf naar voren. Dit soort stellingen zijn ideaal wanneer er een snelle doorlooptijd gewenst is of er met bederfelijke goederen gewerkt wordt.

Maak direct een afspraak!
Grootvakstelling

Grootvakstellingen zijn geschikt voor de opslag van grote niet gepalletiseerde goederen. Deze  goederen vaak met de hand opgeslagen en uitgenomen. Een grootvakstelling is uitstekend geschikt voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Maak direct een afspraak!
Archiefstelling

Compacte en efficiënte opslag voor archiefdozen, voor zowel handmatig als machinaal verwerken. Uit te voeren in meerdere verdiepingen met tussenvloeren, welke kunnen bereikt met trappen of lift.

Maak direct een afspraak!
Dozen doorrolstelling

Ruimtebesparende doorrolstellingen kunnen worden gebruikt voor dozen. De goederen worden aan de invoerzijde van de stelling ingezet en worden aan de uitvoerzijde uitgenomen. Hierdoor kan bijvoorbeeld de productie worden gescheiden van de expeditie.

Maak direct een afspraak!
Push-backstelling

Een push-back stelling is de ideale manier om uw stellingen optimaal en maximaal te benutten. De stelling staat op een rollerbaan onder een kleine helling waardoor de pallets, als er een aan de voorkant wordt afgehaald, doorschuiven. Push-backstellingen zorgen voor een hogere opslagcapaciteit dan statische stellingen. Een ander voordeel is dat de pallets maar aan één kant van de stelling afgehaald hoeven te worden.

Maak direct een afspraak!
Legbordstelling

De legbordstelling is ideaal voor klein- en stukgoed zoals reserveonderdelen en vergemakkelijkt het verzamelen van orders. Ze zijn verkrijgbaar in vele hoogten en breedten waardoor iedere ruimte optimaal gevuld kan worden en kunnen ook achteraf makkelijk worden uitgebreid. U heeft bij ons een ruime keuze aan uitvoeringen.

Maak direct een afspraak!
Een helder en pasklaar ontwerp!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huidige of nieuwe magazijn?
Onze Autocad tekenaar kan een helder en pasklaar ontwerp presenteren.

Lees meer
Speciale magazijnstellingen bij onze klanten

Soms ontvangen we een uitvraag van een klant die net iets anders nodig heeft dan een van de standaard oplossingen voor in het magazijn. Samen met de klanten kijken we dan naar de behoeftes en de ruimte en maken een plan voor de juiste magazijnstelling. Hierbij een aantal voorbeelden van speciale magazijnstellingen bij onze klanten.

Bandenstellingen
Doorrolstellingen
Haspelstellingen
Mammoetstellingen
Afspraak maken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts