Ga naar hoofdinhoud

Verrijdbare palletstelling

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets

Verrijdbare palletstelling

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets, waarmee u tot 90% ruimte kunt besparen. Een verrijdbare palletstelling past perfect in een magazijn dat continue aanpassing vraagt of waar de ruimte beperkt is. Bij verrijdbare stellingen is veiligheid een extra belangrijk item. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

Palletstellingen voor grote en kleine pallets

Wij leveren palletstellingen in verschillende soorten en maten. En met uiteenlopende draagvermogens. Deze zijn geschikt voor de opslag van grote en kleine pallets, containers en bakken. Wij denken graag mee over de beste oplossingen, zodat u uw beschikbare ruimte optimaal benut.

Flexibele en veilige opslag van pallets

Onze palletstellingen bestaan uit frames en horizontaal verstelbare liggerpalen, geheel naar uw wens. Bijvoorbeeld met extra veiligheidsaccessoires. En afgestemd op uw bedrijfsvoering. Orderpicken, heftrucks, laadeenheden en omloopsnelheid, we houden rekening met alle factoren die invloed hebben op de inrichting van uw opslagruimte. Palletstellingen zijn ideaal voor een veilige en overzichtelijke opslag. Deze stellingen zijn namelijk inzetbaar volgens de FIFO-methode (First In First Out). Zo is iedere pallet direct bereikbaar.

Voor de opslag van

  • Gepalletiseerde goederen
  • Containers
  • Bakken

Palletstellingen zijn leverbaar met diverse opties, zoals dieptedragers, gaaslegborden en doorvalbeveiliging waar nodig. Stalen of kunststof aanrijdbescherming voor stijlen of kopse kanten voorkomt beschadigingen aan uw stellingen. Neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts