Ga naar hoofdinhoud

Verrijdbare palletstelling

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets

Verrijdbare palletstelling van Wiersma Heftrucks

Een verrijdbare stelling voor pallets is een innovatief en flexibel opslagsysteem dat is ontworpen om optimaal gebruik te maken van beschikbare ruimte. Deze stelling bestaat uit meerdere rijen van palletstellingen die op individuele verrijdbare onderstellen staan. Hierdoor kunnen de stellingen eenvoudig zijwaarts verschoven worden, waardoor er maar één gangpad nodig is om bij de gewenste pallets te komen.

Bent u op zoek naar efficiënte opslagsystemen om uw grote en kleine pallets, containers en bakken op te bergen? Zoek niet verder! Bij Wiersma vindt u een groot aanbod aan palletstellingen van verschillende soorten en maten. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw beschikbare ruimte optimaal benutten, zodat u al uw goederen veilig kunt opslaan en gemakkelijk toegang tot de goederen heeft.

Palletstellingen voor grote en kleine pallets

Wij leveren palletstellingen in verschillende soorten en maten. En met uiteenlopende draagvermogens. Deze zijn geschikt voor de opslag van grote en kleine pallets, containers en bakken. Wij denken graag mee over de beste oplossingen, zodat u uw beschikbare ruimte optimaal benut.

Onze palletstellingen worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw opslagruimte. Wij kunnen de ideale oplossing voor uw magazijn, distributiecentrum of productieruimte creëren. Onze experts zullen met u samenwerken om het meest geschikte stellingtype en -formaat voor u te bepalen. U kunt erop vertrouwen dat onze op maat gemaakte palletstellingen uw goederen veilig en georganiseerd houden.

Doordat de stellingen verrijdbaar zijn, kunt u eenvoudig de indeling van uw magazijn aanpassen. Dit is vooral handig wanneer de vraag naar bepaalde producten wijzigt of wanneer u de beschikbare ruimte efficiënter wilt benutten.

Een breed aanbod verrijdbare stellingen

Als u een snelle doorvoer van goederen wilt realiseren, zijn doorrolstellingen de perfecte keuze. Door gebruik te maken van de zwaartekracht rollen uw pallets automatisch naar voren wanneer er een pallet wordt weggenomen. Dit minimaliseert de tijd die nodig is om goederen uit de stelling te halen. Onze doorrolstellingen zijn geschikt voor zowel grote als kleine pallets en garanderen dat uw goederen soepel door het magazijn kunnen bewegen.

Selectieve palletstellingen zijn ideaal als u snel en gemakkelijk toegang wilt hebben tot al uw pallets. Deze stellingen bieden een hoge opslagdichtheid en zijn geschikt voor zowel grote als kleine pallets. Het gemakkelijke toegangssysteem stelt u in staat om elke pallet direct te bereiken, waardoor de efficiëntie van uw magazijnactiviteiten aanzienlijk wordt verbeterd.

Wanneer u veel dezelfde producten opslaat, kunnen inrijstellingen de beste keuze zijn. Deze stellingen maken gebruik van een systeem waarbij rijen pallets achter elkaar worden geplaatst. Dit maximaliseert de opslagcapaciteit en maakt het laden en lossen eenvoudiger.

Bespaar tot wel 90% ruimte

Doordat er slechts één gangpad nodig is, kan er flink bespaard worden op de benodigde oppervlakte. Dit maakt de verrijdbare stelling ideaal voor bedrijven met beperkte ruimte, zoals magazijnen of distributiecentra in stedelijke gebieden.

De ruimtebesparende oplossing voor de opslag van pallets, waarmee u tot 90% ruimte kunt besparen. Een verrijdbare palletstelling past perfect in een magazijn dat continue aanpassing vraagt of waar de ruimte beperkt is. Bij verrijdbare stellingen is veiligheid een extra belangrijk item. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

Flexibele en veilige opslag van pallets

Onze palletstellingen bestaan uit frames en horizontaal verstelbare liggerpalen, geheel naar uw wens. Bijvoorbeeld met extra veiligheidsaccessoires. En afgestemd op uw bedrijfsvoering. Orderpicken, heftrucks, laadeenheden en omloopsnelheid, we houden rekening met alle factoren die invloed hebben op de inrichting van uw opslagruimte. Palletstellingen zijn ideaal voor een veilige en overzichtelijke opslag. Deze stellingen zijn namelijk inzetbaar volgens de FIFO-methode (First In First Out). Zo is iedere pallet direct bereikbaar.

Vervaardigd volgens de hoogste normen

Onze verrijdbare stelling worden vervaardigd volgens de hoogste normen om ervoor te zorgen dat uw goederen altijd veilig zijn. We gebruiken hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik.

Verrijdbare stelling voor de opslag van

● Gepalletiseerde goederen
● Containers
● Bakken
● Pallets

Bij het kiezen van een verrijdbare stelling is het belangrijk om rekening te houden met uw opslagruimte. Bij Wiersma zijn er diverse maatwerkopties beschikbaar. Dieptedragers kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd om extra ondersteuning te bieden voor zware ladingen. Gaaslegborden kunnen worden geïntegreerd om kleine items op te slaan zonder dat ze door de openingen vallen. En doorvalbeveiliging kan worden geïnstalleerd waar nodig om te voorkomen dat goederen van de stelling vallen.

Daarnaast zijn er ook opties voor stalen of kunststof aanrijdbescherming voor de stijlen of kopse kanten van de stellingen. Deze bescherming voorkomt schade aan uw stellingen. Bekijk ook eens onze inrijstellingen, grootvakstellingen en archiefstellingen, of neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts