Ga naar hoofdinhoud

Ontdek onze inrijstellingen

Geschikt voor het wegzetten van grote aantallen pallets met dezelfde artikelen volgens het LIFO (last in-first out) principe. Met deze stellingen kan de beschikbare ruimte maximaal worden benut, zowel in oppervlakte als in hoogte.

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over onze inrijstellingen? Neem dan vrijblijvend contact op!

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar

Ons aanbod

Inrijstelling van Wiersma Heftrucks

Een van de belangrijkste voordelen van inrijstellingen op maat is dat ze de beschikbare ruimte optimaal benutten. Een inrijstelling wordt specifiek ontworpen om de beschikbare hoogte, breedte en diepte van uw magazijn te benutten.

Door gebruik te maken van inrijstellingen kunt u de verticale ruimte beter benutten en zo meer producten opslaan zonder extra vloeroppervlakte in beslag te nemen. Dit is vooral handig als u te maken heeft met beperkte ruimte in uw magazijn.

Wilt u uw blokpallets en europallets efficiënt opslaan? Kies dan voor inrijstellingen van Wiersma. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Ontworpen om opslagruimte te besparen

In smalle gangen rijdt een heftruck tussen de staanderframes door om een pallet te plaatsen. Een heftruck kan aan één of twee kanten van de stelling inrijden. Laden en lossen gebeurt volgens de LIFO-methode (Last In First Out).

Omdat inrijstellingen gebruikmaken van het LIFO-principe, wordt voorkomen dat eerdere pallets beschadigd raken bij het in- en uithalen van goederen. Dit kan de kwaliteit en levensduur van uw pallets verlengen en onnodige kosten voor reparatie of vervanging voorkomen.

Ontdek de voordelen

Alles over onze inrijstellingen

Onze inrijstellingen op maat verbeteren ook de efficiëntie van het opslaan en ophalen van producten. Doordat de rekken specifiek zijn aangepast aan de afmetingen van uw goederen, kunt u ze gemakkelijk laden en lossen met minimale inspanning. Bovendien zorgen op maat gemaakte inrijstellingen ervoor dat uw producten georganiseerd blijven en gemakkelijk vindbaar zijn. Dit zorgt op zijn beurt voor een snellere orderafhandeling.

Verhoogde veiligheid met een inrijstelling

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen voor inrijstellingen op maat. Het aanpassen van de rekken aan specifieke goederen zorgt voor een betere stabiliteit en balans, waardoor het risico op ongelukken en schade wordt verminderd. Door het juiste ontwerp en installatie van inrijstellingen kunt u ervoor zorgen dat uw magazijn veiliger wordt en voldoet aan de geldende normen en voorschriften.

Wat is het verschil tussen inrijstellingen en doorrolstellingen?

Bij inrijstellingen worden de pallets direct naast elkaar geplaatst met toegang aan de achterkant, terwijl bij doorrolstellingen de pallets in hellingbanen worden geplaatst en automatisch naar voren rollen voor pick-processen. Doorrolstellingen zijn geschikt voor snel roterende goederen, terwijl inrijstellingen ideaal zijn voor grote hoeveelheden dezelfde pallets.

De nummer één in heftrucks en magazijninrichting

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kunt u vertrouwen op een partner met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onze inzet voor flexibele kwaliteit en robuuste oplossingen heeft ons doen uitgroeien tot dé specialist op het gebied van heftrucks en magazijninrichting. Ervaar zelf het verschil dat onze expertise kan maken voor uw bedrijf. Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Neem nu contact met ons op

Ontdek onze dienstverlening & service

Inrijstellingen op maat

Wij leveren en monteren inrijstellingen in verschillende afmetingen en met diverse draagvermogens. Inrijstellingen zijn ideaal om op een relatief klein oppervlak veel pallets met dezelfde artikelen op te slaan. De stellingen zijn gemaakt van robuuste materialen en kunnen tegen een stootje.

Hoewel inrijstellingen op maat in eerste instantie een investering vormen, kunnen ze op lange termijn geld besparen. Doordat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte, hoeft u geen extra magazijnruimte te huren of bouwen. Bovendien kunnen goed georganiseerde inrijstellingen de doorlooptijd van uw logistieke processen verkorten, waardoor u kosten verlaagt en uw winstgevendheid verbetert.

Voor de opslag van

  • Blokpallets
  • Europallets

Inrijstellingen zijn leverbaar met kunststof of stalen aanrijdbescherming om beschadigingen aan de stellingen te voorkomen. Kunststof aanrijdbescherming is flexibel en absorbeert schokken bij aanrijdingen. Dit helpt schade aan de stellingen te voorkomen en verlengt de levensduur ervan. Stalen aanrijdbescherming is sterker en duurzamer dan kunststof. Deze oplossing biedt maximale bescherming tegen zware impact en voorkomt ernstige beschadigingen aan de stellingen.

Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing voor het opslaan van grote aantallen pallets? Overweeg dan inrijstellingen als een praktische en ruimtebesparende oplossing.

Bekijk ook eens onze verrijdbare stellingen, grootvakstellingen en archiefstellingen, of neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw opslagruimte en logistieke processen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze magazijnstellingen en onze toepassingen voor uw magazijninrichting? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Fallback Image Alt Text

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts