Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment veegmachines

Meijer is een toonaangevende fabrikant van veegmachines die bekend staan om hun innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit. Hun veegmachines zijn ontwikkeld om efficiënt en effectief verschillende oppervlakken schoon te maken, variërend van trottoirs en parkeerplaatsen tot magazijnen en fabrieksvloeren.

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de veegmachine kiest die naadloos aansluit op uw wensen?

Onze adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar
Filter opt:
Accu (36V)
Veegmachine (VR1450+)
De Meijer VR1450 PLUS veegmachine: een robuuste veegmachine voor zowel binnen als buitenterreinen. Dit is een machine die bijna nergens voor terugdeinst. Met een veegcapaciteit van 10.150 m? per uur veegt hij met gemak ruimtes en terreinen met diverse ondergronden schoon.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (36V)
Capaciteit: 10.150 m2/uur
reservoir of bak: 230 liter
Veeg- of schrobbreedte: 145 cm
Accu (24V)
Veegmachine (VR1500HD)
De Meijer VR1500HD is een grote betrouwbare opzit veegmachine. Dankzij de werkbreedte van max. 144 cm is deze machine uitermate geschikt is voor het reinigen van middelgrote en grote oppervlakken zoals: parkeerterreinen, magazijnen, loodsen, etc. De grote wielen maken het mogelijk om comfortabel hobbelige buitenterreinen te vegen.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (24V)
Capaciteit: 11.500 m2/uur
reservoir of bak: 180 liter
Veeg- of schrobbreedte: 144 cm
Veegmachine (VR1650+)
De Meijer VR1650+ veegmachine: een robuuste veegmachine voor zowel binnen als buitenterreinen. Dit is een machine die bijna nergens voor terugdeinst. Met een veegcapaciteit van 10.150 m2 per uur veegt hij in no-time ruimtes en terreinen met diverse ondergronden.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Capaciteit: 16, 500 m2/uur
reservoir of bak: 350 liter
Veeg- of schrobbreedte: 154 cm
Accu (48V)
Veegmachine (VR1850+)
De Meijer VR1850 PLUS veegmachine: een sterke machine die bijna nergens voor terugdeinst. Deze hoogwaardige veegmachine is robuust en geschikt voor grote buiten- en binnenruimtes, betrouwbaar voor het reinigen van verschillende soorten oppervlakken.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (48V)
Capaciteit: 21.600 m2/uur
reservoir of bak: 450 liter
Veeg- of schrobbreedte: 180 cm
Accu (36V)
Veeg-schrobmachine (VSR1150)
Maak kennis met de Meijer VSR1150 veeg- schrobmachine. Het unieke ontwerp van deze machine combineert het beste op het gebied van veeg- en schrobmachines en stelt de gebruiker in staat om in ??n keer vloeren grondig te reinigen. Zelfs zwaar vervuilde vloeren zijn geen probleem voor deze alleskunner.?
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (36V)
Capaciteit: 24.000 m2/uur
reservoir of bak: 1500 liter
Veeg- of schrobbreedte: 125 cm
Accu (24V)
Veegmachine (VR850)
Vind je het ook zo?n gedoe om werkruimtes en doorgangen schoon te houden? Met de Meijer VR850 is dat gedoe verleden tijd. Deze veegmachine is prettig compact, waardoor hij elk hoekje zonder problemen bereikt en tegelijk een werkbreedte tot 85 centimeter haalt. De kleine draaicirkel maakt de VR850 zeer effectief.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (24V)
Capaciteit: 4, 900 m2/uur
reservoir of bak: 55 liter
Veeg- of schrobbreedte: 85 cm
Accu (24V)
Veegmachine (VR950)
De Meijer VR950 veegmachine is onze best verkochte veegmachine dankzij de grote capaciteit, het onge?venaarde gebruiksgemak en het brandschone resultaat. Al zittend kom je overal, want hij kan zelfs hellingen van 12% aan.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (24V)
Capaciteit: 6.200 m2/uur
reservoir of bak: 62 liter
Veeg- of schrobbreedte: 115 cm
Accu (24V)
Veegmachine (VR1300)
Om een grote ruimte of uitgestrekt terrein netjes te houden dient er regelmatig geveegd te worden. De Meijer VR1300 maakt het mogelijk om snel en comfortabel de klus te klaren.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (24V)
Capaciteit: 9.100 m2/uur
reservoir of bak: 115 liter
Veeg- of schrobbreedte: 130 cm
Accu (24V)
Veegmachine (VR1300HD)
De Meijer VR1300HD is een sterke opzit veegmachine met een hydraulisch hooglossysteem. Hiermee kan je de vuilbak van 115 liter automatisch legen op een hoogte van 40 tot 145 cm.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Opzit
Aandrijving: Accu (24V)
Capaciteit: 700 m2/uur, 9
reservoir of bak: 115 liter
Veeg- of schrobbreedte: 130 cm
Accu (12V)
Veegmachine (V70)
Ben je op zoek naar een compacte en gebruiksvriendelijke veegmachine? Een machine die gewoon doet wat ?ie moet doen, namelijk vegen? Dan is de Meijer V70 jouw nieuwe machine.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Achterloop
Aandrijving: Accu (12V)
Capaciteit: 2.600 m2/uur
reservoir of bak: 45 liter
Veeg- of schrobbreedte: 70 cm
Accu (12V)
Veegmachine (V90)
Moeiteloos middelgrote vloeroppervlaktes reinigen, zowel binnen als buiten? Onze Meijer V90 veegmachine kan uitstekend uit de voeten op verschillende ondergronden. Een krachtige accu drijft hem aan en hij doet met een laag geluidsniveau zijn werk.
Merk: Meijer
Opzit of achterloop: Achterloop
Aandrijving: Accu (12V)
Capaciteit: 3.700 m2/uur
reservoir of bak: 60 liter
Veeg- of schrobbreedte: 90 cm

Ervaar zelf de voordelen

Veegmachines, laat alles netjes achter

Regelmatig vegen met een veegmachine zorgt voor een stofvrije werkplek. Met een bezem wordt veel van het stof slechts verplaatst. Met een veegmachine zorgen de borstels in combinatie met de afzuiging ervoor dat de stofwolk onder de machine wordt gezogen en zodoende in de afvalbak verdwijnt. Het filtersysteem zorgt ook nog eens dat het fijnstof volledig wordt opgezogen. Met een veegmachine zorg je er dus voor dat het stof echt weg is.

Periodiek onderhoud is preventief onderhoud

Veegmachines, regelmatig opschonen

Periodiek onderhoud is preventief onderhoud. Door op regelmatige tijden onderhoud te laten uitvoeren aan uw veeg of schrobmachine voorkomt u grote en dure reparaties. Tijdens de preventieve onderhoudsbeurt worden de essentiele onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen. De borstels, rubbers en filters worden nagekeken en uitgeklopt. De rubbers weer afgesteld en uitgelijnd om het functioneren te garanderen. Na de preventieve onderhoudsbeurt bent u gegarandeerd van langdurige goede veeg en schrobprestaties.

Onze producten uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze producten te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan nu een afspraak in

Ontzorgen van A tot Z

Liever een Veegmachine huren?

Bij Wiersma kan ook de veeg en schrobmachine mee worden genomen in ons ontzorgsysteem. U betaalt dan per maand waarbij zowel het financiële alsook het servicegedeelte is afgedekt. Gedurende de contractperiode gebruikt u de machine en wij zorgen ervoor dat de machine optimaal werkt. Dreigt er langdurige stilstand door een defect of schade dan ontvangt u een vervangende machine. Uw continuïteit is met dit Wiersma Concept gewaarborgd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veegmachines? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts