Ga naar hoofdinhoud

Archiefstelling

Een efficiënte manier van opslag

Efficiënter werken met archiefstellingen van Wiersma

Het handmatig verwerken van archiefdozen wordt een stuk gemakkelijker met archiefstellingen. De stelling is zo ontworpen dat u makkelijk bij alle dozen kunt komen, zonder dat u andere dozen eerst moet verplaatsen. Dit bespaart u veel tijd en frustratie bij het vinden van specifieke documenten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de archiefstelling machinaal te laten verwerken, bijvoorbeeld door middel van een transportband. Zo wordt het nog sneller en efficiënter om uw archiefdozen te ordenen en terug te vinden.

Doordat de stelling meerdere verdiepingen heeft, creëert u extra opslagruimte zonder dat u kostbare vloeroppervlakte hoeft op te geven. Daarnaast kunt u gebruik maken van tussenvloeren, die bereikt kunnen worden met trappen of een lift. Zo kunt u eenvoudig bij al uw archiefdozen, ongeacht de hoogte waarop ze zijn opgeslagen.

Compacte en efficiënte opslag voor archiefdozen, voor zowel handmatig als machinaal verwerken. Uit te voeren in meerdere verdiepingen met tussenvloeren, welke kunnen bereikt met trappen of lift.

Houd uw archief in conditie

Onze archiefstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende diepte- en hoogtematen en met het door u gewenste draagvermogen. Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken, kunnen archiefstellingen gecombineerd worden met rolkasten. Hierdoor zijn er geen gangpaden nodig. Naast een efficiënt stellingsysteem is ook zorgvuldigheid van belang bij de opslag van een archief. Bij de levering en montage van archiefstellingen houden wij daar ook rekening mee.

Statische en verrijdbare archiefstellingen

Wij leveren en monteren zowel statische als verrijdbare archiefstellingen. We zetten de voordelen van beide systemen graag voor u op een rij.

Statische archiefstellingen:

  • Meest gangbare opslagsysteem voor archieven
  • Betaalbaar
  • Eenvoudig aan te passen of uit te breiden
  • Verplaatsbaar
  • Met in hoogte verstelbare legborden
  • Verschillende dieptematen en draagvermogens

Statische archiefstellingen zijn het meest gangbare opslagsysteem voor archieven. Ze bieden een betaalbare oplossing die gemakkelijk kan worden aangepast of uitgebreid. Met in hoogte verstelbare legborden kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Bovendien zijn er verschillende dieptematen en draagvermogens beschikbaar, zodat u zeker bent van een systeem dat aan uw specifieke vereisten voldoet. Met statische archiefstellingen heeft u ook de mogelijkheid om uw opslag te verplaatsen wanneer dat nodig is.

Voordelen van verrijdbare archiefstellingen
  • Extra opslagcapaciteit door efficiënt gebruik van de ruimte
  • Veel gebruiksgemak

Dit systeem maakt gebruik van mobiele herkenningsmechanismen die het mogelijk maken om compacte gangpaden te creëren en zo meer archiefmateriaal op te slaan. Hierdoor kunt u uw archieven organiseren zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid. Daarnaast bieden verrijdbare archiefstellingen veel gebruiksgemak. Met een eenvoudig te bedienen mechanisme kunnen de stellingen gemakkelijk worden verplaatst, waardoor u snel toegang heeft tot de benodigde documenten.

Als u voornamelijk behoefte heeft aan flexibiliteit en aanpassingsvermogen, zijn statische archiefstellingen wellicht de beste optie. Deze bieden betaalbaarheid, verplaatsbaarheid en de mogelijkheid om verschillende formaten en gewichten op te slaan. Als u uw opslagcapaciteit wilt maximaliseren en tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot uw archieven wilt behouden, zijn verrijdbare archiefstellingen een slimme keuze. Dit systeem zorgt voor efficiënt ruimtegebruik

Voor de opslag van

  • Dossiers: houd uw belangrijke zakelijke of persoonlijke documenten georganiseerd en veilig.
  • Archiefstukken: bewaar uw documenten en records in een veilige en toegankelijke omgeving.

Bekijk ook eens onze inrijstellingen, verrijdbare stellingen en grootvakstellingen, of neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts