Ga naar hoofdinhoud
Smalle gangen trucks

optimale ruimtebenutting met een smalle gangen truck

Smalle gangen trucks bieden een optimale ruimtebenutting

Wilt u efficiënt met uw pallets omgaan en ze zo optimaal mogelijk opslaan? Dan is de smalle gangen truck de ideale uitkomst. Deze smallegangentruck is perfect voor werkzaamheden in smalle gangpaden met zeer hoge stellingen en zorgt dat alle bruikbare ruimte wordt benut. Er zijn diverse modellen en mastopties beschikbaar. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing en kunt u snel en veilig door het magazijn uw pallets vervoeren. Maak het oppakken van pallets op zeer hoog niveau in smalle gangen gemakkelijk met de smalle gangen truck uit het aanbod van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting.

Een smalle gangen truck is de oplossing!

In ons aanbod hebben we de smalle gangen trucks van Yale, wat een top oplossing is voor het optimaliseren van uw opslag. Een stabiele truck die zonder problemen tot een hoogte van wel 17 meter grote volumes snel en veilig verplaatst. Of het nu gaat om zittend of staand orders verzamelen of volledige pallethandling, de smalle gangen truck van Yale, uit het MTC-serie biedt een veilige en productieve werkomgeving.

Ons aanbod van smallegangentrucks

De productiviteit en veiligheid maximaliseren in hoge magazijnen met smalle gangenpaden, dat is ons doel. Met de smalle gangen heftrucks van Yale maken we dit mogelijk. Deze trucks zijn robuust, stabiel, betrouwbaar en manoeuvreerbaar! Niet onbelangrijk: de chauffeur voelt zich zelfs op grote hoogte comfortabel en zelfverzekerd! Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

Heeft u smalle gangpaden in uw magazijn en wilt u zo productief mogelijk werken? Dan heeft u een betrouwbare truck nodig die eenvoudig in onderhoud is. Onze smalle gangen truck uit de MTC-serie van Yale heeft weinig onderhoud nodig.

Toch onderhoud nodig? Geen probleem met de eenvoudige toegang! De motorkap en de afdekking aan de bovenkant met toegang tot de motor, besturingen en batterij maken snel onderhoud mogelijk. De borstelloze AC-motoren zijn ontwikkeld om onderhoud te verminderen én bieden een grotere efficiëntie dan gelijkstroommotoren. Er is ook minder onderhoud nodig door de verlengde onderhoudsintervallen. Dit loopt tot wel 1000 uur door de handige filterindicatoren, elektrische besturing en minder elektrische aansluitingen.

Als klap op de vuurpijl verlengt het automatische vertragingssysteem de levensduur van de remmen door automatisch de snelheid van de truck te verlagen als het rijpedaal wordt losgelaten. Dit alles zorgt ervoor dat de onderhoudskosten laag blijven en dat u zo efficiënt en productief mogelijk kunt blijven werken.

Voorkomen is beter dan genezen!
Een van de belangrijkste redenen om regelmatig onderhoud aan uw smalle gangen truck uit te voeren, is het verminderen van onverwachte uitval. Dit gebeurt namelijk altijd op momenten dat het niet uitkomt. Wanneer uw truck niet goed functioneert, kan dit leiden tot onvoorziene stilstand en productieverlies. Door preventief onderhoud uit te voeren, kunt u potentiële problemen tijdig identificeren en verhelpen, waardoor kostbare downtime wordt geminimaliseerd.

Ook biedt een goed onderhouden smalle gangen truck betere prestaties. Door regelmatig onderhoud kunnen eventuele mechanische problemen worden opgespoord en opgelost, zoals versleten onderdelen of verontreinigde vloeistoffen. Dus: beter voorkomen dan genezen!

Verleng de levensduur van uw smallegangentruck
Het onderhouden van uw smalle gangen truck is niet alleen belangrijk voor de korte termijn, maar heeft ook een positieve invloed op de lange termijn. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u de levensduur van uw truck aanzienlijk verlengen. Dit betekent dat u langer kunt profiteren van uw investering en minder snel hoeft over te gaan tot het vervangen van uw truck. Het onderhouden van uw smallegangentruck, orderpicktruck, reachtruck of stapelaar is dus een slimme en kosteneffectieve manier om uw bedrijfsmiddelen te beschermen.

Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Moet er in de tussentijd toch iets gerepareerd worden? Onze onderhoudsmonteurs helpen u snel weer op weg! Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Bij ons kunt ook huren of leasen!

Bij het nemen van beslissingen over uw smalle gangen truck, zoals het aanschaffen ervan, is het belangrijk om te overwegen wat het beste past bij uw bedrijfsbehoeften. Er zijn twee opties die gebruikelijk zijn: huren en leasen.

Huren is ideaal voor situaties waarin u slechts tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, zoals tijdens seizoenspieken. Door een smalle gangen truck te huren, kunt u flexibel inspelen op de vraag zonder dat u vastzit aan langdurige financiële verplichtingen.

Leasen is een goede keuze voor bedrijven die willen profiteren van een vaste maandelijkse uitgave zonder de financiële last van een volledige aankoop. Bij het leasen van een smalle gangen truck heeft u de mogelijkheid om de truck voor een bepaalde periode te gebruiken, waarna u deze kunt teruggeven of een nieuw leasecontract kunt afsluiten.

Krijg nu een smallegangentruck certificaat!
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor smalle gangen truckchauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een reachtruck. Lees nu meer over onze truckopleidingen!

Vermindering van magazijnongevallen
Door uw chauffeurs adequaat op te leiden en te certificeren, vermindert u het risico op magazijn ongevallen. Goed getrainde chauffeurs zijn zich bewust van de veiligheidsvoorschriften en kunnen situaties beter inschatten en vermijden. Dit draagt bij aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en helpt schade aan de truck en goederen te voorkomen.

Door uw chauffeurs te trainen in het efficiënt gebruik van een smalle gangen truck, kunt u de productiviteit binnen uw magazijn verbeteren. Een goed opgeleide chauffeur is in staat om de truck optimaal te benutten en kan sneller en nauwkeuriger werken. Dit resulteert in een hogere output en efficiëntie van uw logistieke processen.

Verlaging van onderhoudskosten door juist gebruik van het voertuig
Een goede training en certificering van uw chauffeurs kan helpen om de onderhoudskosten van uw smalle gangen truck te verlagen. Door het juiste gebruik van de truck, met aandacht voor bijvoorbeeld het beladen en lossen, worden onnodige slijtage en schade voorkomen. Hierdoor heeft u minder vaak reparaties nodig en kunt u besparen op onderhoudskosten.

Samen met u bepalen we wat de beste passende oplossing is voor uw bedrijfssituatie. Meer weten? Kom met onze experts in contact!

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts