Ga naar hoofdinhoud
Smalle gangen trucks

optimale ruimtebenutting met een smalle gangen truck

Veilig werken op hoog niveau

Wilt u efficiënt met uw pallets omgaan en ze zo optimaal mogelijk opslaan? Dan is de smalle gangen truck de ideale uitkomst. Deze trucks zijn perfect voor werkzaamheden in smalle gangpaden met zeer hoge stellingen en zorgt dat alle bruikbare ruimte wordt benut. Er zijn diverse modellen en mastopties beschikbaar. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing en kunt u snel en veilig door het magazijn uw pallets vervoeren. Maak het oppakken van pallets op zeer hoog niveau in smalle gangen gemakkelijk met de smalle gangen truck uit het aanbod van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting.

Daarom een smalle gangen truck

In ons aanbod hebben we de smalle gangen trucks van Yale, wat een top oplossing is voor het optimaliseren van uw opslag. Een stabiele truck die zonder problemen tot een hoogte van wel 17 meter grote volumes snel en veilig verplaatst. Of het nu gaat om zittend of staand orders verzamelen of volledige pallethandling, de smalle gangen truck van Yale, uit het MTC-serie biedt een veilige en productieve werkomgeving.

Ons aanbod

De productiviteit en veiligheid maximaliseren in hoge magazijnen met smalle gangenpaden, dat is ons doel. Met de smalle gangen heftrucks van Yale maken we dit mogelijk. Deze trucks zijn robuust, stabiel, betrouwbaar en manoeuvreerbaar! Niet onbelangrijk: de chauffeur voelt zich zelfs op grote hoogte comfortabel en zelfverzekerd! Neem dan vrijblijvend contact op!

Eenvoudig in onderhoud

Heeft u smalle gangpaden in uw magazijn en wilt u zo productief mogelijk werken? Dan heeft u een betrouwbare truck nodig die eenvoudig in onderhoud is. Onze smalle gangen truck uit de MTC-serie van Yale heeft weinig onderhoud nodig.

Toch onderhoud nodig? Geen probleem met de eenvoudige toegang! De motorkap en de afdekking aan de bovenkant met toegang tot de motor, besturingen en batterij maken snel onderhoud mogelijk. De borstelloze AC-motoren zijn ontwikkeld om onderhoud te verminderen én bieden een grotere  efficiëntie dan gelijkstroommotoren. Er is ook minder onderhoud nodig door de verlengde onderhoudsintervallen. Dit loopt tot wel 1000 uur door de handige filterindicatoren, elektrische besturing en minder elektrische aansluitingen.

Als klap op de vuurpijl verlengt het automatische vertragingssysteem de levensduur van de remmen door automatisch de snelheid van de truck te verlagen als het rijpedaal wordt losgelaten. Dit alles zorgt ervoor dat de onderhoudskosten laag blijven en dat u zo efficiënt en productief mogelijk kunt blijven werken.

Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Moet er in de tussentijd toch iets gerepareerd worden? Onze onderhoudsmonteurs helpen u snel weer op weg! Meer informatie? neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw smallegangen truck? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een reachtruck leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Smalle gangen truckcertificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor smalle gangen truckchauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een reachtruck.

Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slecht door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een heftruckcertificaat! Neem contact op

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts