Ga naar hoofdinhoud
Elektrische trekkers

Verhoog uw productiviteit met elektrische trekkers

Elektrische trekkers

Onze comfortabele, robuuste elektrische trekkers met sta- of zitplaats zijn ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen. De trekkers zijn beschikbaar met verschillende trekkrachten, geschikt voor aanhangwagens met een totaal gewicht van 5 tot 8 ton en zorgen voor een vlot transport in uw magazijn. Ze hebben een uitstekende betrouwbaarheid, bieden maximale productiviteit en hebben lage onderhoudskosten.

Daarom een elektrische trekker

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting bieden we elektrische trekkers van Yale aan. De Yale trekkers met sta- of zitplaat zijn ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen en zijn handig voor het vervoeren van meerdere goederen over grote afstanden. Ze zijn ergonomisch en inzetbaar in binnen- en buitenomgeving. Daarnaast hebben ze een compact ontwerp, waardoor ze zeer manoeuvreerbaar zijn.

Ons aanbod

De elektrische trekkers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, we maken verschil in trekkers met zitplaats en trekkers met staplaats.

De trekkers met zitplaats hebben 3 of 4-wielen en zijn door de super elastische banden geschikt voor binnen- en buiten inzet. Deze trekkers zijn voorzien van een comfortabele zitplaats met geveerde stoel, zodat chauffeurs voor een langere tijd fijn kunnen werken.

De trekker met staplaats heeft scooterbediening met elektrische besturing, hierdoor hoeft de bestuurder zijn arm minder te bewegen bij het veranderen van richting. De bestuurder blijft hierdoor te allen tijde binnen het vloeroppervlak van de truck. Dit is een veilige en ergonomische werkplek.

De aanhangwagens of milkruns kunnen in allerlei specifieke uitvoeringen geleverd worden. De trekkers en aanhangers worden aangepast aan de inzet in uw toepassing. Bij binnen en buiten inzet kunnen de trekkers ook voorzien worden van een comfortabele cabine. Op een 4-wiels model zelfs met verwarmde cabine! Neem dan vrijblijvend contact op!

Betrouwbare en veelzijdige trekkers voor productie- en magazijntoepassingen

Onze elektrische trekkers bieden niet alleen de kracht en trekkracht die nodig is voor diverse productie- en magazijntoepassingen, maar ook het comfort dat essentieel is voor langdurig gebruik. Onze zit- en staanplaats trekkers zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. U hoeft zich geen zorgen te maken over vermoeidheid tijdens lange shifts, omdat onze trekkers ergonomisch ontworpen zijn om uw werk zo comfortabel mogelijk te maken.

Betrouwbaarheid voorop
Onze elektrische trekkers zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Met hun robuuste constructie kunnen ze zelfs de zwaarste ladingen aan. U kunt erop vertrouwen dat onze trekkers altijd het werk zullen doen, zonder onnodige stilstand of storingen.

Met hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid zorgen ze voor een vlot transport in uw magazijn, ongeacht het gewicht van de ladingen die u moet verplaatsen. Daarnaast bieden ze maximale productiviteit en lage onderhoudskosten, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk magazijn.

Veiligheid staat altijd voorop met een elektrische trekker van Yale
Met een elektrische trekker van Yale kunt u er zeker van zijn dat u investeert in apparatuur die hoge veiligheidsnormen naleeft. Deze trekkers zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals automatische remmen en intelligente veiligheidssystemen om ongevallen te voorkomen. Bovendien zijn ze ergonomisch ontworpen, met verstelbare stuurwielen en comfortabele zitplaatsen, om vermoeidheid en blessures bij uw personeel te minimaliseren.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid
Nog een reden om te kiezen voor een elektrische trekker van Yale is de flexibiliteit en aanpasbaarheid die het biedt. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, bijvoorbeeld om zware lasten over lange afstanden te verplaatsen of wanneer u door kleine ruimtes moet navigeren: er is altijd een geschikte elektrische trekker voor uw toepassing. Bovendien kunnen deze trekkers worden uitgerust met accessoires en aanpassingen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust eens contact met ons op!

De productiviteit in uw magazijn maximaliseren

Met onze elektrische trekkers kunt u de productiviteit in uw magazijn maximaliseren. Door gebruik te maken van deze efficiënte voertuigen kunt u ladingen snel en gemakkelijk verplaatsen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. De krachtige trekkracht zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het sjouwen van zware ladingen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke taken in uw magazijn. Onze trekkers zijn ontwikkeld om het werk sneller en gemakkelijker te maken, wat resulteert in een hogere productiviteit voor uw team.

Een van de belangrijkste voordelen van een elektrische trekker van Yale is de efficiëntie en productiviteit die het biedt. Met hun krachtige elektromotoren kunnen deze trekkers moeiteloos zware lasten verplaatsen, waardoor uw werknemers minder inspanning hoeven te leveren.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Een elektrische trekker van Yale biedt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele brandstofaangedreven trekkers. Door gebruik te maken van elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen, stoot een elektrische trekker geen schadelijke uitlaatgassen uit en draagt het bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Bovendien hebben elektrische trekkers van Yale een efficiënt energiebeheer, waardoor ze langer kunnen werken op één acculading.

Eenvoudig in onderhoud

De stevige frameconstructie en betrouwbare onderdelen van de elektrische trekkers zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op de lange termijn. De elektronica van de trekker, inclusief de AC-tractiemotor, afgedichte combi-controller, afgedichte stekkers en Hall-effect sensoren en schakelaars zijn allemaal beschermd tegen beschadiging. Dat zorgt ervoor dat de onderhoudskosten laag blijven en dat u zo efficiënt en productief mogelijk kunt blijven werken.

Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Moet er in de tussentijd toch iets gerepareerd worden? Onze onderhoudsmonteurs helpen u snel weer op weg! Meer informatie? Neem contact op!

Ontzorgen van A tot Z

Huur/lease
Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw elektrische trekkers? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een elektrische trekkers leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Elektrische trekkers certificaat
Wist u dat, volgens de Arbowet en verzekeraars, het verplicht is om al uw heftruckbestuurders te voorzien van de juiste veiligheidsinstructies? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting verzorgt basisopleidingen en nascholingen voor elektrische trekker chauffeurs.

Jaarlijks helpen we cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Tijdens een opleiding komen onder andere ‘Veilig werken in het magazijn’, truckinspectie en bediening van de truck aan bod. Alle onderwerpen zodat uw chauffeurs veilig leren werken met een elektrische trekker.

Wij verzorgen trainingen op één van onze trainingslocaties (Tiel en Soest) en in dienst gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training. Bij een incompany training heeft u als voordeel dat u zelf geen reistijd kwijt bent én u werkt met uw eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Zo’n training op locatie is mogelijk vanaf één medewerker. De training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slecht door één medewerker bediend wordt? Dan is een 1-op-1 training mogelijk.

Interesse in een training? Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden voor het behalen van een heftruckcertificaat! Neem contact op.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts