Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment elektrische trekkers

Onze comfortabele, robuuste elektrische trekkers met sta- of zitplaats zijn ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen. De trekkers zijn beschikbaar met verschillende trekkrachten, geschikt voor aanhangwagens met een totaal gewicht van 5 tot 8 ton en zorgen voor een vlot transport in uw magazijn. Ze hebben een uitstekende betrouwbaarheid, bieden maximale productiviteit en hebben lage onderhoudskosten.

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over ons assortiment, zodat u de elektrische trekker kiest die naadloos aansluit op uw wensen?

Onze adviseurs staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar
Filter opt:
Elektrisch
Elektrische trekker (MT70-80)
De elektrische trekkers MT70 en MT80 zijn comfortabele, robuuste elektrische trekkers met zitplaats. De trekkers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen.
Draaicirkel: 1089-1576mm
Laadvermogen: 7000-8000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Elektrische trekker met zitplaats
Elektrisch
Elektrische trekker (MO50-70T)
Elektrische magazijntrekker MO50-70T
Draaicirkel: 1434mm
Laadvermogen: 5000-7000kg
Aandrijving: Elektrisch
Merk: Yale
type machine: Meerijtrekker met scooterbediening

Ons aanbod

Ontdek onze elektrische trekkers

De elektrische trekkers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, we maken verschil in trekkers met zitplaats en trekkers met staplaats.

De trekkers met zitplaats hebben 3 of 4-wielen en zijn door de super elastische banden geschikt voor binnen- en buiten inzet. Deze trekkers zijn voorzien van een comfortabele zitplaats met geveerde stoel, zodat chauffeurs voor een langere tijd fijn kunnen werken.

De trekker met staplaats heeft scooterbediening met elektrische besturing, hierdoor hoeft de bestuurder zijn arm minder te bewegen bij het veranderen van richting. De bestuurder blijft hierdoor te allen tijde binnen het vloeroppervlak van de truck. Dit is een veilige en ergonomische werkplek.

De aanhangwagens of milkruns kunnen in allerlei specifieke uitvoeringen geleverd worden. De trekkers en aanhangers worden aangepast aan de inzet in uw toepassing. Bij binnen en buiten inzet kunnen de trekkers ook voorzien worden van een comfortabele cabine. Op een 4-wiels model zelfs met verwarmde cabine! Neem dan vrijblijvend contact op!

De voordelen

Elektrische trekkers, groot en schoon gemak

Onze elektrische trekkers bieden niet alleen de kracht en trekkracht die nodig is voor diverse productie- en magazijntoepassingen, maar ook het comfort dat essentieel is voor langdurig gebruik. Onze zit- en staanplaats trekkers zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. U hoeft zich geen zorgen te maken over vermoeidheid tijdens lange shifts, omdat onze trekkers ergonomisch ontworpen zijn om uw werk zo comfortabel mogelijk te maken.

Betrouwbaarheid voorop

Onze elektrische trekkers zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Met hun robuuste constructie kunnen ze zelfs de zwaarste ladingen aan. U kunt erop vertrouwen dat onze trekkers altijd het werk zullen doen, zonder onnodige stilstand of storingen.

Met hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid zorgen ze voor een vlot transport in uw magazijn, ongeacht het gewicht van de ladingen die u moet verplaatsen. Daarnaast bieden ze maximale productiviteit en lage onderhoudskosten, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk magazijn.

Veiligheid staat altijd voorop met een elektrische trekker van Yale

Met een elektrische trekker van Yale kunt u er zeker van zijn dat u investeert in apparatuur die hoge veiligheidsnormen naleeft. Deze trekkers zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals automatische remmen en intelligente veiligheidssystemen om ongevallen te voorkomen. Bovendien zijn ze ergonomisch ontworpen, met verstelbare stuurwielen en comfortabele zitplaatsen, om vermoeidheid en blessures bij uw personeel te minimaliseren.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Nog een reden om te kiezen voor een elektrische trekker van Yale is de flexibiliteit en aanpasbaarheid die het biedt. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, bijvoorbeeld om zware lasten over lange afstanden te verplaatsen of wanneer u door kleine ruimtes moet navigeren: er is altijd een geschikte elektrische trekker voor uw toepassing. Bovendien kunnen deze trekkers worden uitgerust met accessoires en aanpassingen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Onze producten uitproberen?

Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken of onze producten te testen? U bent van harte welkom! Ons team van experts staat klaar om u te helpen en een stap vooruit te zetten.

Plan nu een afspraak in

Onderhoud

Elektrische trekkers, makkelijk in onderhoud

De stevige frameconstructie en betrouwbare onderdelen van de elektrische trekkers zorgen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid op de lange termijn. De elektronica van de trekker, inclusief de AC-tractiemotor, afgedichte combi-controller, afgedichte stekkers en Hall-effect sensoren en schakelaars zijn allemaal beschermd tegen beschadiging. Dat zorgt ervoor dat de onderhoudskosten laag blijven en dat u zo efficiënt en productief mogelijk kunt blijven werken.

Met onze preventieve onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat uw machines altijd netjes onderhouden zijn en worden voorzien van een actueel keurmerk. Moet er in de tussentijd toch iets gerepareerd worden? Onze onderhoudsmonteurs helpen u snel weer op weg! Meer informatie? Neem contact op!

Huur en Lease

Liever uw elektrische trekker leasen?

Wilt u flexibel zijn met de inzet van uw elektrische trekkers? Bijvoorbeeld huren tijdens seizoenspieken of bij schade aan uw eigen materieel. Of juist leasen voor een langere periode met optie tot koop? Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting biedt u de best passende oplossing. En het mooie is: we leveren direct uit voorraad. Onze huur -en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Door uw intern transport (tijdelijk) te huren, heeft u geen last van overcapaciteit. U huurt, wanneer het nodig is. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, geleverd binnen 24 uur! Wilt u liever een elektrische trekkers leasen? Goed idee! Dit is namelijk geen directe investering, maar zo betaald u een vast bedrag per maand mét optie tot koop. Meer weten over deze vorm van financiering?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze elektrische trekkers? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts