Ga naar hoofdinhoud
Diensten

reparatie & onderhoud

Reparatie & (preventief) onderhoud

Wiersma combineert het leveren van intern transport materieel met uiterst betrouwbare support op het gebied van onderhoud en onderdelen.

Wiersma is trots op de kwaliteit van haar intern transport materieel. Om deze kwaliteit te behouden en te onderhouden, levert Wiersma u niet alleen het intern transport materieel. Wij bieden ook onze concurrerende Wiersma service aan gedurende de gehele levensduur van onze trucks.

Wiersma combineert het leveren van intern transport materieel met uiterst betrouwbare support op het gebied van onderhoud en onderdelen. Dat noemen wij echte Wiersma service! Door onze trucks goed te onderhouden, bespaart u op uw bedrijfskosten. Onze Wiersma service voorkomt dat u plots voor kosten van groot onderhoud komt te staan.

Voorkom stilstand van uw heftrucks door onze deskundige service bij Wiersma. Ongeplande stilstand van uw heftrucks kost geld en demotiveert uw medewerkers. Goede service en periodiek heftruck onderhoud zorgen ervoor dat eventuele defecten in een vroeg stadium gesignaleerd worden en onnodige slijtage aan uw intern transportmaterieel wordt voorkomen. Tijdens de onderhoudsbeurten kunnen eventuele defecten vroegtijdig worden gesignaleerd en hersteld. Voorkomen is beter dan genezen, dus u voorkomt grote schade. Wij begrijpen dat uw werkzaamheden gewoon doorgaan.

Onze hoog gekwalificeerde servicemonteurs hebben de expertise en de service in huis om u op elk gewenst tijdstip van dienst te zijn en de beste oplossing op maat te bieden. Bij Wiersma kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en keuringen aan al uw interne transportmiddelen (diesel, LPG, elektrisch) zoals heftrucks, zijladers, reachtrucks, stapelaars, pallettrucks, orderpickers, schaarhoogwerkers, schaarliften, pompwagens, trekkarren, trekkers, platformwagens, veegmachines, enz.

Door goed preventief heftruck onderhoud worden storingen tot het minimum beperkt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt een algehele inspectie van de machine uitgevoerd, die getest wordt op veiligheid en inzetbaarheid. Eenmaal per jaar dient uw machine ook gekeurd te worden. Dit gebeurt naar wens in combinatie met een onderhoudsbeurt. Wij keuren volgens het onder streng toezicht staande gecertificeerde VA-keur keurmerk.

Bij Wiersma kunt u profiteren van verschillende soorten onderhoudsovereenkomsten tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. Heftruck reparaties en heftruck onderhoud worden vooraf met u besproken en u ontvangt naar wens een offerte, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij bellen u op wanneer uw machine weer toe is aan zijn periodieke onderhoudsbeurt, zodat onze onderhoudsplanning uw bedrijfsvoering ontzorgt.

Om de administratie zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de Werkbon App. Hiermee kan een monteur eenvoudig en snel uren en materiaal registreren, direct op het moment dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit voorkomt fouten en bespaart tijd. Onze monteurs zijn uitgerust met een tablet, welke alle papieren bonnen en handelingen overbodig heeft gemaakt. Van keuringsformulier, werkorder tot werkbon en factuur, alles wordt u nu direct na de werkzaamheden van onze monteurs digitaal aangeleverd. Transparant en overzichtelijk, zodat u als klant direct weet waar u aan toe bent. Klaar voor de toekomst om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Heftruck reparatie en storingen oplossen
Voor het geval dat jullie truck stil komt te staan, is het goed om te weten dat wij 24 uur per dag voor jullie klaar staan. Onze goed opgeleide servicemonteurs (gediplomeerde VA-keur keurmeesters) hebben het vakmanschap en de expertise om jullie op elk gewenst tijdstip van dienst te zijn. Onze monteurs beschikken over zeer compleet uitgeruste servicebussen en worden met cursussen en opleidingen regelmatig bijgeschoold.

Wij kunnen storingen aan elektrische en verbrandingsheftrucks, zijladers en ander intern transportmaterieel snel traceren en oplossen en beschikken daarvoor over de meest up-to-date technische kennis, documentatie en diagnoseapparatuur voor diverse merken.

Transport van jullie heftruck
Voor storingen, onderhoud en reparaties aan jullie heftruck, zijlader of ander intern transportmaterieel, die niet direct op locatie te verhelpen zijn, kunnen wij direct (met onze eigen transporteur) de truck naar onze goed geoutilleerde werkplaats in Tiel vervoeren waar wij jullie machine kunnen repareren. In overleg brengen wij een overbruggingsmachine, zodat jullie werkzaamheden normaal door kunnen gaan.

Onze werkplaats biedt ruimte voor onderhoud, complexe en langdurige reparaties, complete revisies van verbrandings- en elektromotoren, automatische transmissies, aandrijvingen, hefmasten en specifieke aanpassingen aan heftrucks, zijladers, reachtrucks, pallettrucks en voorzetapparatuur. Ook revisie en aflevering van nieuwe en gebruikte machines vind plaats in onze goed uitgeruste werkplaats. In onze werkplaats beschikken we over diverse apparatuur, waaronder een bovenloopkranen, draaibank, lasapparatuur en een stoomclean/spuitplaats met olie-vet afscheiding. We beschikken daarnaast over een zware slangenpers voor het maken van hoge druk-hydrauliekslangen en een professionele schuur- en spuitcabine.

Bij het gebruik van (semi)tractiebatterijen, batterijladers en bijbehorende apparatuur is specialistische kennis vereist op het gebied van reparatie, onderhoud, keuring, veiligheid, keuze en verkoop. Voor elk type, merk en soort machine hoort een specifieke batterij met bijbehorende batterijlader. Bij de aanschaf van nieuwe of vervanging van tractiebatterijen en/of batterijladers moet rekening worden gehouden met een aantal factoren zoals gewicht, voltage, capaciteit, type, maatvoering, soort en de inzet van de desbetreffende machine. De truck, batterij en lader horen bij elkaar en moeten dus goed op elkaar afgestemd zijn. Bij het aanbieden of offreren van bijvoorbeeld een nieuwe batterij moet er dus rekening worden gehouden met uw bestaande lader of andersom. Helaas wordt er vaak een te kleine (goedkopere) batterij of lader aangeboden om op prijs te kunnen concurreren, maar dit kan later duurder uitpakken.

Wij hebben oog voor het milieu en als VA-keur gecertificeerd bedrijf kunt u van ons en onze medewerkers verwachten dat er zorgvuldig wordt omgegaan met milieubelastende materialen en vloeistoffen. Gescheiden afvoer en verwerking zijn voor ons vanzelfsprekend.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts