Ga naar hoofdinhoud
Magazijntrucks

Op zoek naar een efficiënte en veilige magazijntruck voor uw magazijn?

Voor iedere situatie een geschikte magazijntruck

Naast dat Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting een uitgebreid aanbod heeft aan vorkheftrucks, bieden we ook alle denkbare toepassingen voor in uw magazijn. Of het nu gaat om pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, trekkers of smallegangentrucks. We hebben een groot assortiment, in alle mogelijke uitvoeringen. Van standaardproducten die gemakkelijk te kopen, huren of leasen zijn tot aan op maat gemaakte magazijntrucks.

Dat noemen wij écht ontzorgen!

Nieuwe en gebruikte magazijntruck

Of u nu voor een nieuwe of gereviseerde magazijntrucks gaat, bij ons krijgt u altijd het beste advies. Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee met het vinden van de juiste oplossing. De gebruikte heftrucks zijn natuurlijk aantrekkelijk in prijs. Daarnaast is dit de duurzame optie.

U kunt het assortiment van de nieuwe en gereviseerde magazijntrucks terugvinden in ons totaal aanbod. Onze trucks zijn snel leverbaar, veilig met VA-keurmerk én ergonomisch.

Direct klaar voor gebruik
Ons assortiment bestaat uit een groot aanbod interne transportmiddelen van alle betrouwbare merken uit eigen voorraad, die direct online te bestellen zijn. Onze trucks worden geleverd met een actueel VA-keurmerk en onderhoudsbeurt. Ze zijn dus direct klaar voor gebruik. En omdat Wiersma veel waarde hecht aan een veilige werkomgeving, zijn onze trucks met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en uw magazijn beschermen tegen schade. Wel zo veilig.

Naast veiligheid, staat het welzijn van uw medewerkers bij ons centraal. Bestuurders van Wiersma heftrucks profiteren dagelijks van een ergonomische werkplek. Onze trucks voldoen aan alle richtlijnen die rekening houden met een optimale lichaamshouding. Denk hierbij aan een verstelbare draaistoel, makkelijke in- en uitstap en ergonomische bediening. Dit is prettig voor uw medewerkers, maar ook voor het terugdringen van uw ziekteverzuim. U vindt het actuele aanbod in ons totaal aanbod.

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Ons aanbod
Handpallettruck

Op een korte afstand pallets horizontaal transporteren? Ga dan voor een handpallettruck. Deze worden veel gebruikt voor het laden en lossen van vrachtwagens of bij het vervoeren van pallets op korte afstanden in het magazijn. Moet je grotere afstanden afleggen? Dan raden we een electro pallettruck aan. Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting levert kwaliteit handpallettrucks van de merken Yale en Logitrans.

Bekijk de handpallettrucks
Elektrische pallettrucks

Een electro pallettruck is uiterst geschikt voor verschillende taken: van het laden en lossen van de vrachtwagen tot het horizontaal transporteren over korte afstanden én het incidenteel orderpicken in het magazijn. Door het compacte design en de in het midden geplaatste dissel zijn onze pallettrucks veilig en handig in gebruik. Een electro pallettruck is leverbaar in meeloop of meerij uitvoering!

Bekijk de elektrische pallettrucks
Orderpicker

De orderpicktrucks uit de Yale’s orderverzamelaarserie MO10-25 zijn dé oplossing voor comfortabel en efficiënt orderverzamelen op meerdere niveaus. Het ontwerp van de orderpicktrucks of orderverzameltrucks zorgt ervoor dat de chauffeurs ergonomisch en veilig kunnen werken. De trucks zijn bij uitstek geschikt voor het verzamelen van producten in logistieke centra.

Bekijk de orderpickers
Stapelaars

Wilt u moeiteloos pallets verplaatsen in uw magazijn? Dan is een stapelaar de juiste truck voor u. Een stapelaar is een palletwagen met een mast, waarmee u gemakkelijk producten horizontaal als verticaal transporteert. We hebben twee soorten beschikbaar; een meeloopstapelaar en meerijstapelaar. Het zijn ideale trucks met een lage intensiteit, die weinig onderhoud nodig hebben én die de productiviteit kunnen verhogen en de bedrijfskosten verlagen.

Bekijk de Stapelaars
YALE reachtruck Wiersma heftrucks
Reachtrucks

Een reachtruck is de perfecte oplossing om producten te verplaatsen in een stelling magazijn. De reachtruck lijkt op een heftruck, alleen heeft deze een hogere mast en is compacter qua bouw. Deze trucks hebben zelfs op hoge hefhoogtes nog een groot restdraagvermogen. Onze reachtrucks zijn met verschillende veiligheidsopties uit te rusten, die medewerkers, goederen en het magazijn beschermen tegen schade. Voor iedere inzet hebben wij de juiste reachtruck. Ontdek de reachtruck die bij uw bedrijf past.

Bekijk de reachtrucks
Smallegangentrucks

Wilt u efficiënt met uw pallets omgaan en ze zo optimaal mogelijk opslaan? Dan is de smalle gangen truck de ideale uitkomst. Deze trucks zijn perfect voor werkzaamheden in smalle gangpaden met zeer hoge stellingen en zorgt dat alle bruikbare ruimte wordt benut. Er zijn diverse modellen en mastopties beschikbaar. Zo heeft u altijd de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing en kunt u snel en veilig door het magazijn uw pallets vervoeren. Maak het oppakken van pallets op zeer hoog niveau in smalle gangen gemakkelijk met de smalle gangen truck uit het aanbod van Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting.

Bekijk de smallegangentrucks
Elektrische trekkers

Onze comfortabele, robuuste elektrische trekkers met sta- of zitplaats zijn ontworpen voor gebruik in diverse productie- en magazijntoepassingen. De trekkers zijn beschikbaar met verschillende trekkrachten, geschikt voor aanhangwagens met een totaal gewicht van 5 tot 8 ton en zorgen voor een vlot transport in uw magazijn. Ze hebben een uitstekende betrouwbaarheid, bieden maximale productiviteit en hebben lage onderhoudskosten.

Bekijk de elektrische trekkers
Magazijntruck huren of leasen

Verlangt u flexibiliteit als het gaat om de inzet van uw intern transportmaterieel? Dan is het huren of leasen van een heftruck interessant. We zien dit steeds vaker in de markt. Of het nu gaat om piekbelasting, het overbruggen van de aankoop van een nieuwe truck of bijvoorbeeld het voorkomen van stilstand na uitval, een snelle oplossing is gewenst. Als leverancier zien wij een jaarlijkse stijging in de omvang van onze huurvloot.  

Huren is een mooie optie voor bedrijven die te maken hebben met seizoenspieken of bij schade aan eigen materieel. Ook is het mogelijk om voor een langere periode een heftruck te leasen met de optie tot koop. In dat geval is een directe investering niet nodig, maar heeft u de beschikking over een truck voor een vast bedrag per maand, mét optie tot koop.

Wij bieden de best passende oplossing voor uw wensen.

Snel én flexibel
Het mooie is: we leveren direct uit voorraad! Dit is vooral handig in acute gevallen, zoals bij schade. Onze huurtrucks worden, indien gewenst, binnen 24 uur geleverd. Op beide locaties hebben we een aantal trucks direct beschikbaar voor transport. Mocht u een speciale uitvoering wensen, dan kunnen we meestal binnen een paar dagen de juiste trucks voor u regelen. Het reserveren van huurtrucks bij een verwachte piekbelasting is ook mogelijk. De levertijd van leasetrucks gaat in overleg.

Onze huur- en leasetrucks zijn variabel inzetbaar voor dagen, weken, maanden of zelfs jaren. Altijd met de mogelijkheid tot omwisselen van type of soort truck. Zo heeft u geen overcapaciteit, maar kunt u huren wanneer het nodig is.

Diverse soorten trucks beschikbaar
Er zijn altijd verschillende trucks direct beschikbaar. De specificaties van de trucks zijn afgestemd op de vraag uit de markt. Met onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide klantenkring weten wij naar welke trucks veel vraag is.

Trucks voor speciale toepassingen kunnen we ook verhuren. Deze hebben vaak een wat langere levertijd. Ter overbrugging hiervan kunnen we altijd een standaard truck inzetten.

Compleet ontzorgd
Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u ook op het gebied van huren op leasen ontzorgen. Wij organiseren het transport van de trucks van en naar uw bedrijf. Voor onderhoud of een storing staan onze VCA gecertificeerde monteurs voor u klaar. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Trainingen & certificaten

Naast het kopen van de magazijntrucks, kunt bij ons nog zoveel meer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor trainingen en certificaten. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw medewerkers op een veilige manier laten werken.

Natuurlijk wilt u dat heftruckbestuurders de juiste veiligheidsinstructies meekrijgen, maar het is ook volgens de Arbowet en verzekering verplicht deze te geven.

Bij ons kunt u terecht voor basisopleidingen en nascholingen voor heftruck- en reachtruckchauffeurs. Bent u op zoek naar een opleiding voor het werken met een stapelaar of veegmachine? Dan is ook dat bij ons mogelijk.

Flexibele kennisdeling
Wij hebben onze eigen opleiders in dienst, waardoor we direct kunnen schakelen. Wij verzorgen trainingen op een van onze trainingslocaties (Tiel en Soest). Indien gewenst komen wij naar u toe voor een incompany training.

Wij dragen graag bij aan het vergroten van de vakkennis van chauffeurs en het verkrijgen van de juiste diploma’s. Hiermee helpen we ondernemingen direct vooruit in veiligheid en effectiviteit.

Van basisopleiding tot maatwerk
We hebben verschillende mogelijkheden. We zetten ze kort voor u op een rij. Onze opleidingen zijn altijd gebaseerd op het bedrijfsleven en het vakgebied mét persoonlijke aandacht. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat met vijf jaar geldigheid.

Bij de praktijkgerichte basisopleiding krijgt de cursist persoonlijke aandacht van onze eigen opleider en komt de theorie en praktijk beide aan bod. Met trainingslocaties in Tiel en Soest is er altijd een locatie dichtbij.

Een maatwerk incompany opleiding is ook een mogelijkheid. Hierbij komt onze opleider naar u toe. Ook hier komen theorie en praktijk beide aan bod. Deze optie is financieel aantrekkelijk als u meerdere cursisten tegelijk aanmeldt. Er is dan geen reistijd en de cursisten werken met eigen materieel in een vertrouwde omgeving.

Natuurlijk is deze maatwerk training op locatie ook al mogelijk vanaf één medewerker. Maar de training wordt vaak met een groep chauffeurs gedaan die vergelijkbare werkzaamheden uitvoeren. Is er echter een speciale truck in bedrijf die slechts door één medewerker bediend wordt, is een een-op-een training bij uitstek geschikt.

Vertrouwde opleider
Wij hebben onze eigen vertrouwde en geschoolde opleider in dienst. Deze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het lesmateriaal en de organisatie van de cursussen.

Daarnaast beschikken we over een pool van freelance trainers die onder onze regie en met ons cursusmateriaal trainingen kunnen geven. Zo zijn we altijd flexibel.

Wil je meer weten over onze opleidingen? Dat kan hier! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Service & onderhoud

U kunt ook voor service en onderhoud bij ons terecht. Dat noemen wij écht ontzorgen!

Bij storing direct een monteur ter plaatse
Onze storingsdienst is bereikbaar tijdens normale kantooruren. Als er in de ochtend een storing gemeld wordt, staat er die middag nog een monteur voor de deur. Wordt er in de middag gebeld, dan komt hij de volgende ochtend langs. We kunnen zelfs in de nacht of weekend klaarstaan, daar maken we speciale afspraken over.

Storing of schade melden
Bij storing of schade kan er worden gebeld of gemaild naar een van onze vestigingen. Hier wordt het verzoek gepland en koppelen we een monteur aan het serviceverzoek. Hij heeft dan alle informatie over de storing, de betreffende truck en alle klantgegevens in zijn computer beschikbaar. Zo kan hij bij aankomst direct aan de slag. Na de reparatie ontvangt u per e-mail direct de werkbon en de factuur.

Preventief onderhoud voor een langere levensduur
Vroegtijdige signalering van schade of gebreken en het herstel hiervan, verlengt op de lange termijn de levensduur van uw transportmiddel. Het is dus een duurzame investering voor de lange termijn en is ook in het belang van de veiligheid van uw personeel. Bovendien is het jaarlijks keuren van het materieel wettelijk verplicht en vastgelegd in het Arbo-besluit.

Afhankelijk van hoe intensief de truck gebruikt wordt, is preventief onderhoud nodig. Wij gaan uit van minimaal één keer per jaar en voor uw gemak kunnen we dit direct combineren met de keuring.

VA-keuringen, wel zo veilig
Onze monteurs zijn gecertificeerd om VA-keuringen uit te voeren voor alle merken intern transportmateriaal. VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Het VA-keurmerk is een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem.

VA-keur bedrijven en hun vakkundige keurmeesters staan onder strenge controle middels steekproeven, periodieke audit en bijscholing door een onafhankelijk instituut. U bent na een keuring verzekerd van een deskundig en eerlijk beoordeelde machine met bijbehorend advies door een van onze gediplomeerde en gecertificeerde keurmeesters die geheel onafhankelijk zijn in hun oordeel.

Ontzorgen is ons doel
Onze coördinatoren zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgd in het plannen van keuringen én onderhoud. De veiligheidskeuring en preventief onderhoud worden door ons geregistreerd. Wanneer uw intern transportmaterieel of magazijnstellingen aan onderhoud of keuring toe zijn, wordt u gebeld voor het maken van een afspraak. Indien mogelijk worden de keuringen en het onderhoud gecombineerd.

Heeft u een storing? Of wenst u onderhoud aan uw trucks? Neem dan contact met ons op!

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts