Ga naar hoofdinhoud
Schrobmachines

Een schone werkplek is een veilige werkplek

Voor iedere situatie een geschikte schoonmaakmachine

De veeg- en schrobmachines van Meijer zijn compact en wendbaar. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte machine. Vegen bij een stoffige en droge omgeving en schrobben wanneer de vervuiling ingeweekt dient te worden. Dagelijks vegen en/of schrobben zorgt voor een veilig en schone werkruimte. Dit merken uw medewerkers en ook uw klanten zien dit.

Daarom een schrobmachine

Schrobben wanneer de vloer vervuild en/of plakkerig is zorgt ervoor dat de werkruimte schoon blijft. Wanneer er vloeistoffen gemorst worden zorgt dit vaak voor een gladde of plakkerige vloer. Schrobben met een schrobmachine is eenvoudig en werkt snel. Bij regelmatig schrobben kan in een rijbeweging tegelijk geschrobd en droog gedweild worden. Bij een ernstige vervuiling wordt er eerst een ronde nat geschrobd ( inweken) waarna in de volgende ronde er geschrobd en droog gedweild wordt. Een veelzijdige machine waardoor je magazijn er altijd stralend uitziet.

Ons aanbod
Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is preventief onderhoud. Door op regelmatige tijden onderhoud te laten uitvoeren aan uw veeg of schrobmachine voorkomt u grote en dure reparaties. Tijdens de preventieve onderhoudsbeurt worden de essentiele onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen. De borstels, rubbers en filters worden nagekeken en uitgeklopt. De rubbers weer afgesteld en uitgelijnd om het functioneren te garanderen. Na de preventieve onderhoudsbeurt bent u gegarandeerd van langdurige goede veeg en schrobprestaties.

Ontzorgen van A-Z

Bij Wiersma kan ook de veeg en schrobmachine mee worden genomen in ons ontzorgsysteem. U betaalt dan per maand waarbij zowel het financiële alsook het servicegedeelte is afgedekt. Gedurende de contractperiode gebruikt u de machine en wij zorgen ervoor dat de machine optimaal werkt. Dreigt er langdurige stilstand door een defect of schade dan ontvangt u een vervangende machine. Uw continuïteit is met dit Wiersma Concept gewaarborgd.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts