Ga naar hoofdinhoud
Veegmachines

Een stofvrije werkplek is een gezonde werkplek

Voor iedere situatie een geschikte schoonmaakmachine

De veeg- en schrobmachines van Meijer zijn compact en wendbaar. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte machine. Vegen bij een stoffige en droge omgeving en schrobben wanneer de vervuiling ingeweekt dient te worden. Dagelijks vegen en/of schrobben zorgt voor een veilig en schone werkruimte. Dit merken uw medewerkers en ook uw klanten zien dit.

Daarom een veegmachine

Regelmatig vegen met een veegmachine zorgt voor een stofvrije werkplek. Met een bezem wordt veel van het stof slechts verplaatst. Met een veegmachine zorgen de borstels in combinatie met de afzuiging ervoor dat de stofwolk onder de machine wordt gezogen en zodoende in de afvalbak verdwijnt. Het filtersysteem zorgt ook nog eens dat het fijnstof volledig wordt opgezogen. Met een veegmachine zorg je er dus voor dat het stof echt weg is.

Ons aanbod
Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud is preventief onderhoud. Door op regelmatige tijden onderhoud te laten uitvoeren aan uw veeg of schrobmachine voorkomt u grote en dure reparaties. Tijdens de preventieve onderhoudsbeurt worden de essentiele onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen. De borstels, rubbers en filters worden nagekeken en uitgeklopt. De rubbers weer afgesteld en uitgelijnd om het functioneren te garanderen. Na de preventieve onderhoudsbeurt bent u gegarandeerd van langdurige goede veeg en schrobprestaties.

Ontzorgen van A-Z

Bij Wiersma kan ook de veeg en schrobmachine mee worden genomen in ons ontzorgsysteem. U betaalt dan per maand waarbij zowel het financiële alsook het servicegedeelte is afgedekt. Gedurende de contractperiode gebruikt u de machine en wij zorgen ervoor dat de machine optimaal werkt. Dreigt er langdurige stilstand door een defect of schade dan ontvangt u een vervangende machine. Uw continuïteit is met dit Wiersma Concept gewaarborgd.

© 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts