Ga naar hoofdinhoud
Onderhoud

Onderhoud van uw batterijen

Naast het onderhoud aan uw intern transport materieel zorgt Wiersma Heftrucks en Magazijninrichting ook voor het onderhoud aan uw batterij. De batterij heeft regelmatig aandacht en onderhoud nodig om optimaal te kunnen functioneren. Een loodzuurbatterij moet afhankelijk van de inzet zelfs wekelijks gecontroleerd worden. In de praktijk zien we dat deze onderhoudsroutine vaak vergeten worden. Wiersma heeft daar een oplossing voor: een batterij onderhoudscontract.

Onderhoudscontract batterij
Houd al de batterijen van het intern transport in onderhoud en zorg voor een continue optimale prestaties. Met een onderhoudscontract voor batterijen komt een van onze batterijspecialisten op regelmatige basis langs en doet het volgende:

  • Het professioneel schoonmaken van de batterijen. Dat scheelt lekstromen en corrosie van batterijpolen en de batterijcontainer.
  • Door het elektrolyseproces verdampt er water in de cel, dat dient weer aangevuld te worden. Onze expert ontzorgt u hierin en vult al uw batterijen bij, afhankelijk van het waterverbruik.
  • Hij stelt u op de hoogte van de status van de batterij als daar aanleiding voor is.
Meer informatie?

Wilt u meer weten over regelmatig batterijonderhoud? Neem dan contact met ons op.

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts