skip to Main Content
Koenen Intern transport is overgenomen door Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting.

DIENSTEN

PREVENTIEF PROFESSIONEEL

ONDERHOUD EN SERVICE

ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Merkonafhankelijke service

Wij bieden onderhoud en reparatie aan alle merken. Eén aanspreekpunt voor uw heftruckpark.

Huur/lease

Het aanschaffen van duurzaam intern transportmateriaal kan een grote uitgave zijn. Wij bieden in dit soort situaties graag een op maat gemaakte oplossing aan.

Keuringen van heftrucks en stellingen

Om de veiligheid in uw magazijn te waarborgen, is het noodzakelijk periodieke inspecties uit te voeren om de staat van het logistieke materiaal en de stellingen te bepalen.

Opleidingen

Wij verzorgen heftruckopleidingen om uw chauffeurs veilig te laten werken op de heftruck. Dit kan bij u op locatie of in een van onze trainingsfaciliteiten. De heftruckopleiding kan meetellen voor de Code 95 voor beroepschauffeurs.

Engineering op maat

Engineering beperkt zich niet alleen tot een technisch ontwerp. Onze experts denken graag mee met uw vraag.

Magazijnstellingen

Ons assortiment magazijnstellingen bestaat uit een diverse reeks aan stellingen voor ieder doeleinde binnen uw magazijn. De stellingen kunnen door ons geleverd en gemonteerd worden.

Intern transport

Vanuit onze kennis en expertise ontzorgen wij uw interne transport wensen. Wij adviseren u bij de inrichting van uw logistieke proces en leveren duurzame machines. Dit kunnen zowel nieuwe als jong gebruikte machines zijn.

Veeg- en schrobmachine

Wij hebben een ruim assortiment aan vloerreinigingsmachines, die op elke gewenste locatie inzetbaar zijn.

“Wij streven naar techniek waar u op kunt vertrouwen.
Onze ervaren servicemonteurs verlenen preventief professioneel
onderhoud en service. Zo bent u gewaarborgd van een veilige werkomgeving
en een optimale conditie van uw machines.”

OFFICIËLE DEALER VAN

YALE

Yale heeft wereldwijd één van de meest uitgebreide assortimenten van materials handling-apparatuur. De naam Yale is dan ook synoniem met kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Bekijk nu de producten

MORA

Mora is een Italiaanse heftruckfabrikant die zich de afgelopen 40 jaar heeft gespecialiseerd in zware compact (kort en smal) gebouwde heftrucks. Mora produceert zowel elektrisch als verbrandingsheftrucks met capaciteiten vanaf 5 ton tot en met 25 ton.

Bekijk nu de producten

MEIJER

Meijer produceert topkwaliteit veegmachines en schrobmachines.  De machines staan bekend om hun eenvoudige bediening en lage kosten.

Bekijk nu de producten

LOGITRANS

Logitrans is specialist in ergonomische hef- en transportwerktuigen met de focus op de ergonomie, kwaliteit en de flexibiliteit. Denk daarbij aan vacuumheffers en palletkantelaars.

Bekijk nu de producten
Back To Top