Ga naar hoofdinhoud
Diensten

Inventarisatie, advies & ontwerp

Inventarisatie, advies & ontwerp

Wiersma is dé partner in het efficiënt inzetten van uw magazijn! Zowel bij nieuwbouw als een bestaand magazijn. Van inventarisatie en advies tot ontwerp.

Een efficiënt magazijn (mensen, gebouw, magazijnstellingen, intern transport) wordt bepaald door een samenspel van diverse factoren. Denk hierbij aan afmetingen en contouren van het gebouw, omloopsnelheid van de goederen, type en hoeveelheid van stellingen en intern transport en ga zo maar door.

Om een zo efficiënt mogelijk ingerichte magazijn te realiseren is een doorlopend advies vanaf een vroeg stadium aan te raden. Zowel bij nieuwbouw als een bestaand magazijn!

Als experts in intern transport en magazijninrichting kan Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting u hierin compleet ontzorgen.

Wij maken onder andere gebruik van het digitale tekenprogramma AutoCAD om de inrichting te visualiseren en gebruiken onze jarenlange ervaring om magazijnstellingen en intern transport op elkaar af te stemmen. Bij een nieuwbouwproject bestaat zelfs de mogelijkheid om vanaf de ontwerpfase de architect erbij te betrekken. Het magazijn wordt dan door de architect “van binnen naar buiten” ontworpen.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

    © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

    Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts