Ga naar hoofdinhoud

Ons assortiment doorrolstellingen

Bij een doorrol- of opduwstelling De compacte vorm van opslag is ideaal voor FIFO (first in, first out) en geschikt voor zowel dozen als pallets. Bij deze stellingen worden goederen aan een kant ingeladen en aan de andere kant uitgenomen en rolt de volgende pallet of doos vanzelf naar voren. Dit soort stellingen zijn ideaal wanneer er een snelle doorlooptijd gewenst is of er met bederfelijke goederen gewerkt wordt.

Right Section Image

Hulp nodig?

Wilt u extra informatie over onze magazijnstellingen, zodat u de stelling kiest die naadloos aansluit op uw wensen? Onze adviseurs en ontwerp-experts staan voor u klaar:

+31 (0) 344 – 62 45 24
Bereikbaar

First in, first out met doorrolstellingen

Doorrolstellingen in een magazijn bieden dezelfde voordelen als inrijstellingen. Ze zijn volledig ingericht om ruimte te besparen. De opgeslagen goederen bewegen autonoom op rollen naar de afnameplaats. Hierdoor zijn geen gangpaden nodig. Bovendien beperkt het de transporttijden. Dit eenvoudige en doordachte FIFO-systeem (First In First Out) is erg duurzaam. Het functioneert tientallen jaren probleemloos.

Flowracks met rechte en schuine uitgifte

Ons ruime assortiment bevat ook flowracks voor kleine eenheden. De flowracks worden aangedreven door de zwaartekracht. We stemmen ze volledig af op uw situatie. En op zo’n manier dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. De racks zijn leverbaar met een rechte uitgifte of schuine uitgifte. Voor het uitnemen van complete dozen of bakken is een recht plateau zeer geschikt. Is er meer grijpruimte nodig? Bijvoorbeeld om losse artikelen uit bakken of dozen te verzamelen? Dan is een schuin plateau meer geschikt.

De nummer één in heftrucks en magazijninrichting

Bij Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting kunt u vertrouwen op een partner met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onze inzet voor flexibele kwaliteit en robuuste oplossingen heeft ons doen uitgroeien tot dé specialist op het gebied van heftrucks en magazijninrichting. Ervaar zelf het verschil dat onze expertise kan maken voor uw bedrijf. Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Neem nu contact met ons op

De pushback-doorrolstelling

Een variant op de doorrolstelling is de pushback-doorrolstelling. Dit systeem verwerkt goederen volgens de LIFO-methode (Last In First Out). De laatst geplaatste pallet wordt er daarom als eerste weer uitgehaald. Het grootste voordeel van het pushback-systeem is dat de geplaatste goederen of pallets recht blijven staan. Handig voor de opslag van bijvoorbeeld vloeistoffen. Dit pushback-systeem is verkrijgbaar als rollensysteem, maar ook op basis van trolleys.

Voor de opslag van

  • Dozen
  • Blokpallets
  • Europallets

Doorrolstellingen zijn leverbaar met stalen en kunststof aanrijdbescherming. Deze bescherming voorkomt beschadigingen aan uw stellingen. Neem contact op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze magazijnstellingen en onze toepassingen voor uw magazijninrichting? Neem dan vrijblijvend contact op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 344 – 62 45 24. U kunt ook een bericht sturen via onderstaand formulier of een terugbel-afspraak maken

Fallback Image Alt Text

Stuur een bericht

Maak terugbel-afspraak

      © 2023 Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting, alle rechten voorbehouden.

      Privacybeleid   |   Algemene voorwaarden   |   Creatie: REAL Concepts